de se nade dodatni prihod ili je plata dovoljna
trebalo bi ovo stavit pod naucna fantastika
Moderator: anex
moze li ovakoAmazonka27 wrote:pa nakon 15 pokusaja, uspjela sam desifrovati sta si htjeo reci
Amazonka27 wrote:Onaj dan kada dobijem platu, od posla do kuce je bacim na racune...ostane mi samo za hranu....nekad znam za 3 KM da svasta kupim, a nekad za cenera nista ne kupim. Uglavnom bitno mi je da imam tu neku dnevnu dozu novcanica u novcaniku kad sam na faxu...ali sam primjetila, da kad sam kuci, vise trosim... Divim se ljudima koji uspiju ustediti. Ja sam mogla dok sam bila na maminoj kuhinji...ovako...tesko...ma nikako
Ja sve to cekam pa da krenem zlatnim kasikama jesti_BosanaC wrote:Osip dobijem kad mi neko trazi markicu jer nema sta jesti a cigara mu viri iz usta i jos pored nacete kutije rezervna viri iz dzepa...
Prioriteti su otisli u qrac...
Ali samo da RS ukinu
[/quote]frakson wrote:uvjek dobar gost wrote:Nabavio sam zlatnu kašiku i viljušku al sad nemam za germe...
Penzioner prosječni dnevno preživljava sa 1,5KM....
Studenti žive od have al su zato moderni...
Plate ne prate trend poskupljenja...
Kontam da počnem prodavati tjelo u slobodno vrijeme...[/quote]
eee prodavo bi i ja svoje al nisam po jusu![]()
ulje skoro 3 km, puter oko 4km...femme of_Roi wrote:Je li istina da je sad litar ulja oko 3 KM?Puter negdje oko 5 maraka.Da ne povjerujes.Plate se naravno nisu povecale jel tako?