Covjek je uzeo lovu na tim rijecimasherbett wrote:To je rekla Alka Vujica u svojoj pjesmi..kakav čovjek
de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#176 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
- supercali
#177 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Hepo jebem ga jashandrprcSA wrote:dzaba vam i upaljac kad nema "hepok kockice" [emoji4]
poslano s hastala za umakanje
- supercali
#178 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Pa taktika je onda i kad se otvoreno ide
Nesto u stilu svi u napad jedan je hase
Nesto u stilu svi u napad jedan je hase
- edo_79
#179 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Pa jesam li u pravu sherbo?sherbett wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#180 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Edo, ostavi se bureka, cevapa i hamburgera....uhvati se vjezbanja
Imaces 300 kila

Imaces 300 kila
-
tagomago
#181 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
bezuvjetna ljubav ustinu obuhvata i poštovanje, podršku, razumijevanje, spremnost na kompromise (ne samo odricanja), mogućnost da se oprosti i sve ostale ljudske kvalitete koje odvajaju čovjeka od čovjeka. sve ostale ljubavi su kalkulacija, zabava, korist, potreba, uzajmna ili jednostrana.sherbett wrote:
E vidiš, prava, bezuvjetna ljubav nije uvjetovana ničime..ni strašću ni poštovanjem, ni nježnosšću ni blagošću ni žrtvom. To je jednostavno dio nje..to se ne spominje..to se samo osjeća i nagoni na takvo djelovanje. Teško je to objasniti.
ja zaista ne znam kako vam se isplati igrati igrice; ako se posvetim nečemu onda je jer vjerujem da to nešto ima budućnost, te shodno tome u to ću i ulagati svoje maksimume, snagu, vrijeme, energiju pa i više ukoliko mi je to vrijedno. možda u tome svemu čovjek zaboravi na sebe, no tako je kada se ne kalkuliše, jer posvetiti se ne mogu sve dok svi nisu parametri ispunjeni i nema mi "plutanja eto onako", dok šta bolje ne naleti, ili se na fejsbuk ne javi. razumjela bih to u nekim pubertetskim i ranim mladalačkim godinama, ovako...
- edo_79
#182 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Moram nać kakvi dobru da ovo ''rasplanira'' što se nakupiloTomahawk11 wrote:Edo, ostavi se bureka, cevapa i hamburgera....uhvati se vjezbanja![]()
Imaces 300 kila![]()
![]()
-
artime
#183 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Onaj ko taktizira ima ocigledno viska vremena u zivotu. Naime, neko ko radi i ima pun k obaveza jedva ceka da se nadje sa svojom djevojkom ili momkom. A ne pada mu na pamet da eksperimentise sa zapletima iz sapunice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#184 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Poznavao sam tipa kojem je u krvi bilo da se igra, imao djevojku kakvu bi svako pozelio, ali dzabe, njemu neki djavo nije dao mira i uvijek je nesto mudrovao. Na kraju pushiona, nakon mora prolivenih suza (njenih), ali sam je kriv.artime wrote:Onaj ko taktizira ima ocigledno viska vremena u zivotu. Naime, neko ko radi i ima pun k obaveza jedva ceka da se nadje sa svojom djevojkom ili momkom. A ne pada mu na pamet da eksperimentise sa zapletima iz sapunice.
- edo_79
#185 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
sherbett wrote:Jasta nego siedo_79 wrote:Pa jesam li u pravu sherbo?sherbett wrote:![]()
![]()
![]()
![]()

Hajd bujrum
-
tagomago
#186 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
o tome i ja pričam - onaj ko traži hljeba nad pogačom, izmišlja probleme i vječno je nezadovoljan svime (svakim i svačim), ili kalkuliše ima dva objašnjenja; ili mu je u životu sve potaman pa mu dosadno, ili mu je toliko dobro da mu je sve to dosadilo. pravih problema i nema, stoga treba motiku takvima dati, pa ih protjerati na njivu na neku dvokratnu smjenu a da su na sabahu nasmijani i dotjerani.artime wrote:Onaj ko taktizira ima ocigledno viska vremena u zivotu. Naime, neko ko radi i ima pun k obaveza jedva ceka da se nadje sa svojom djevojkom ili momkom. A ne pada mu na pamet da eksperimentise sa zapletima iz sapunice.
- Euridika
- Globalna šefica
#187 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Što ovo dobro izgleda...edo_79 wrote:
Hajd bujrum
- ho oponopono
#188 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
...kako je krenulo ...djeve će da spadnu na mačke...a frajeri da šetaju kožicu...eh, ta ljubav... i sudba kleta ...svi se jebemo međusobno...
i 
- edo_79
#189 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Ništa trećina .... jal sve jal ni primirisatEuridika wrote:Što ovo dobro izgleda...edo_79 wrote:
Hajd bujrum... ja bih makar trećinu čaše ... može?
- Euridika
- Globalna šefica
#190 Re: de ba ima li iko ovdje da ne taktizira u vezama
Ne mučio se ti za trećinu, jel?edo_79 wrote:Ništa trećina .... jal sve jal ni primirisatEuridika wrote:Što ovo dobro izgleda...... ja bih makar trećinu čaše ... može?
![]()
![]()
![]()
Al' ne mogu ja pojesti više, džaba...
- edo_79