Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rename wrote: ↑13/01/2025 10:03
Ljudi moze li pomoc. Probao sam da napravim ovo Spotify Egipat itd ali nece. Upalim VPN (Egipat naravno, cak sam i kupio VPN posebno osim onog UrbanVPN), kreiram account mail,spotify i paypal sve za egipat dok sam na VPN i prodje super sve. Probao sam sve nacine i raznorazne kartice da uploadujem na Paypal Egipat account (moje bankovne, dopunjive, aircash itd) ali nista od toga mi nije pomoglo. Nisam uspio. Ima li neko kakav savjet ili da odustanem
Imaš neku visa? Meni nije išlo preko MC, onda mi je Niherija prošla s visom.
rename wrote: ↑13/01/2025 10:03
Ljudi moze li pomoc. Probao sam da napravim ovo Spotify Egipat itd ali nece. Upalim VPN (Egipat naravno, cak sam i kupio VPN posebno osim onog UrbanVPN), kreiram account mail,spotify i paypal sve za egipat dok sam na VPN i prodje super sve. Probao sam sve nacine i raznorazne kartice da uploadujem na Paypal Egipat account (moje bankovne, dopunjive, aircash itd) ali nista od toga mi nije pomoglo. Nisam uspio. Ima li neko kakav savjet ili da odustanem
Imaš neku visa? Meni nije išlo preko MC, onda mi je Niherija prošla s visom.
Probao sam i s njom i uzeo i od zene ni to nije proslo jbg
Dočekasmo i mi da nam je neki streaming servis jeftiniji nego u Argentini gdje je inače sve jeftinije
Netflix povećao cijene u Argentini, Hrvatskoj, Egiptu i Americi.
BaDa wrote: ↑28/01/2025 11:07
jel ima neko problem netflix nigerija? kako izgleda sad su mi i aircash karticu skontali i blokirali nece uplata da prodje
meni neki dan istekla nisam više želio produžiti slabo sam gledao sadržaj pa odustanem.
jel ima neko problem netflix nigerija? kako izgleda sad su mi i aircash karticu skontali i blokirali nece uplata da prodje
Prošle mi danas obje pretplate preko aircasha (i Disney i Netflix), a jučer i YouTube Poljska
Probaj izbrisati karticu i dodati ponovno (npr. ako su ti poslali mail, klikni “Update payment method”).
Prošle mi danas obje pretplate preko aircasha (i Disney i Netflix), a jučer i YouTube Poljska
Probaj izbrisati karticu i dodati ponovno (npr. ako su ti poslali mail, klikni “Update payment method”).
sve probao ali nece pa nece.... ovako mi je prije 3-4 mjeseca raifeisenkartica blokirana od strane netflixa
jel ovo netflix SD format 2,18 €?
HD je preko 3€ cini mi se
jel ovo netflix SD format 2,18 €?
HD je preko 3€ cini mi se
xPaco1337 wrote: ↑28/01/2025 11:58
Zar vam nije lakše uzeti Real Debrid i platiti 18€ za 6 mjeseci i imati svaku seriju i film
Ne patim od toga da imam pristup svakom mogućem filmu i seriji. Jedva stignem šta pogledati i na ovim plaćenim sevisima (Netflix, Disney+, Prime Video, Max).
A drugi razlog je što ne može Real Debrid na Apple TV (mada ga nisam koristio ni na android tv-u).
Zar vam nije lakše uzeti Real Debrid i platiti 18€ za 6 mjeseci i imati svaku seriju i film
Ne patim od toga da imam pristup svakom mogućem filmu i seriji. Jedva stignem šta pogledati i na ovim plaćenim sevisima (Netflix, Disney+, Prime Video, Max).
A drugi razlog je što ne može Real Debrid na Apple TV (mada ga nisam koristio ni na android tv-u).
Pa nisam reko da pati iko, nego kažem da je jeftinije, a za apple tv čak i ja ako apple user nemam komentara zašto bi to iko i koristio
Mada sumnjam da ne postoji neki trik za koristit Streamio na Apple TV.
jel fecera jos uvijek Real debrid rijesio probleme linkova?
kodi, stremio ili syncler šta koristiš kao dodatak sa RD?
Meni nisu nikad ni crkli linkovi. Jednom kratko kad je pukla prica i onda samo nisam koristio torrentio nego MediaFusion ali proradilo kroz par dana. Streamio koristim.
Pa nisam reko da pati iko, nego kažem da je jeftinije, a za apple tv čak i ja ako apple user nemam komentara zašto bi to iko i koristio
Mada sumnjam da ne postoji neki trik za koristit Streamio na Apple TV.
Pa dobro, svatko ima svoje razloge. Plaćam 5 servisa oko 10e (koliko kod nas košta sam Netflix), tako da je meni to dobar deal. Nekome nije i to je okej.
Što se tiče Apple TV-a, nema "moćnijeg" i fluidnijeg boxa, da ne štucne ni jednom, da otvara aplikaciju u milisekundi i istovremeno drži 10 otvorenih aplikacija u pozadini (koje se nikad ne reloadaju) itd. Znači, za one koji već plaćaju streaming servise, Apple TV je super izbor. Još ako si već u ekosustavu, sve ti je uvezano i radi jedno s drugim. Npr. počnem tipkati naziv filma na Apple TV, automatski mi otvara tipkovnicu i na iPhoneu i sl sitnice.