Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trenutno ne ispiti su u toku, ali sa vremena na vrijeme da, proveo sam barem 4 godine igrajuci arma 2 dayz , epoch overpoch takistan life island life i sve ostale modove
jahac96 wrote:
Trenutno ne ispiti su u toku, ali sa vremena na vrijeme da, proveo sam barem 4 godine igrajuci arma 2 dayz , epoch overpoch takistan life island life i sve ostale modove
Proveo bih i ja da sam imao na cemu igrati
AL da sam pratio na youtube, jesam
jahac96 wrote:
Igram na laptopu hp i5 1gb grafa i 6gb rama star 4-5 godina fps 30 max, ali nema veze ne odustajem i dalje sam najbolji
BTW gledaj frankieonpc on ima dosta klipova i zanimljiv je
jahac96 wrote:
Igram na laptopu hp i5 1gb grafa i 6gb rama star 4-5 godina fps 30 max, ali nema veze ne odustajem i dalje sam najbolji
BTW gledaj frankieonpc on ima dosta klipova i zanimljiv je
izgledo sam cijeli serijal
Ja sam probao na svom cudu igrati, ali nema ni 20 FPS-a
totalno je neigrivo...