Davorin 2006

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Nabildana_Baba

#1 Davorin 2006

Post by Nabildana_Baba »

Jeste gledali tu komediju sinoc? :lol: :lol: Ja se nisam dugo tako nasmijala, prvo Burhan Saban i Aldino ko fol skroz uzivljeni pjevaju Indexe, pa onda moj komsho Dujmovic ko fol duhovit, pa onda pobjednici ko fol uzbudjeni...

:lol: :lol:
vedderedi

Post by vedderedi »

Ma nije mi se ni dalo to gledati. Ne znam otkud onaj Dujmovic u svemu ovome. Jel' i ovo godine svako dobio bar po jednog Davorina, u svim mogucim i nemogucim kategorijama URBANE muzike?!?
Smijesno pravo vidjeti Al' Dina i Burhana da pjevaju Indexe, da Davorin vidi ko mu pjeva pjesme.... :-)
edu

Post by edu »

zar nije sinoc bio radijski festival?!.. :-) :-) ..nisam gled'o.. :D :D ..poslije slucajno prebacih..kad su one kokoske iz feminema dobile dvije nagrade zaredom..ja prebacih.. :D :D :D
Meshtar

Post by Meshtar »

Žešća kenjaža....

Izgleda da se dovoljno pojaviti pa da dobiješ neku nagradu :D :D
shin

Post by shin »

Burhan je lisac, moze on pjevati stvarke od WASP-a.
lafo_mamone

Post by lafo_mamone »

jeste vala cirkus bio sinoc pa ono je jad i cemer....najvise me nazivciralo da je burhan saban dobio nagradu za debitanstki album godine a zoster ili vela havle nisu...a sto se tice dujmovicha on je prodana dusha ko zivi u zenici zna vrlo dobro ko je on i kakva je gnjida
Stitch__

Post by Stitch__ »

sta tek reci za Pechurkinog "Muzickog Oscara" :? :D

jel jos ko cuo da se OSCAR za muziku daje :lol: :lol: al sto tu kategorija ima, cudo jedno :roll:

jos nam fali muzicki zlatni medjed i tu smo :D
lafo_mamone

Post by lafo_mamone »

shin wrote:Burhan je lisac, moze on pjevati stvarke od WASP-a.

ja sam cuo da je james hatfield trazio od burhana da gostuje na novom albumu metallice :lol: :lol:
Stitch__

Post by Stitch__ »

Metallica feat. Burhan Saban - My Allah is enough for me :lol: :lol: :lol:
lafo_mamone

Post by lafo_mamone »

ja sam cuo da ce mahir sulejmanovic napisati tekst za tu kolaboraciju metallice i burhana,,,,a na tv sam gledao da bi kirk hammet vise volio da tekstopisac bude fahrudin pecikoza u to ga je prekinuo lars koji je izricito trazio ninu prsesa jer njega smatra genijalcom,,rob trujilo se nije oglasio po tom pitanju ali je izrazio zelju da hayat snimi spot... :lol: :lol: :lol:
Nabildana_Baba

Post by Nabildana_Baba »

lafo_mamone wrote:jeste vala cirkus bio sinoc pa ono je jad i cemer....najvise me nazivciralo da je burhan saban dobio nagradu za debitanstki album godine a zoster ili vela havle nisu...a sto se tice dujmovicha on je prodana dusha ko zivi u zenici zna vrlo dobro ko je on i kakva je gnjida
Nemoj tako, trebas biti sretan sto Selma Muhedinovic nije dobila nista :-D

Ja zivim u Zenici, a ne znam kakva je Dujmovic gnjida.
lafo_mamone

Post by lafo_mamone »

zato doje prije bio hard rock caffe kad su mladji bendovi tu svirali dujmovic ih nije ni pivom pocastio...pa npr dovede neke svoje prijatelje da ih pocasti a onda samo ko fol ode ima posla i onda uleti konobarica da naplati a dujomvic samo razguli...
tatoo

Post by tatoo »

lafo_mamone wrote:zato doje prije bio hard rock caffe kad su mladji bendovi tu svirali dujmovic ih nije ni pivom pocastio...pa npr dovede neke svoje prijatelje da ih pocasti a onda samo ko fol ode ima posla i onda uleti konobarica da naplati a dujomvic samo razguli...
:lol: :lol: :lol: :D
Sto ti je gospodin.
Ralfson

Post by Ralfson »

Pa ono je totalno devalviranje samog imena Davorin.... pa onaj presjek ustvari pregled dosadasnjih davorina je pokazao da je svaki predhodni imao i bolje nominacije i muzicare od ovih sinoc.. avaljda treba da svake godine ide na bolje... Ne znam ono je izgledalo ko` neka cikmina sa onom voditeljicom za pultom na sred` stage-a...

Minimalizam...
Ralfson

Post by Ralfson »

Eh` taj RTF ne gleda` iako samo mogo` biti tamo i gledati uzivo... al` bilo bi puno za jednu noc...
Sta kaze Emina Jahovic... "zakasnila sam na avion IStanbul - Sarajevo pa sam morala u Zagreb drugim letom... A iz Zagreba sve autom do Sarajeva al` ne zalim...."

Jes` je onaj Muce Sandal umazio...
shin

Post by shin »

Ralfson wrote:Eh` taj RTF ne gleda` iako samo mogo` biti tamo i gledati uzivo... al` bilo bi puno za jednu noc...
Sta kaze Emina Jahovic... "zakasnila sam na avion IStanbul - Sarajevo pa sam morala u Zagreb drugim letom... A iz Zagreba sve autom do Sarajeva al` ne zalim...."

Kakav Sandal, nije mu prisla na kilometar. Ovdje se napuhuje, a dole je karina obicna.
peco

Post by peco »

Da, Burhan je zajedno sa gospodinom "ja sam intelektualac, vidite mi naocale" iz Jajca, onaj koji odise Sarajevom. Ne znam zna li ista o gradu koji mu supacki dade nagradu. Mrzim floskule tipa "sarajevski duh" i sl., ali ima li kraja ljudi. Dan prije Dujmovic na BHT-u truni kako je dosta siromasnih zabava, pa ce on sa Davorinom nama pokazati. I pokazao je, ali da je uspio napraviti priredbu sa duplim dnom. Kad mislis da ne moze nize, da si dosao do dna, otvori se jos jedno. Ma ne znam, zao mi onih ljudi koji se zaista bave muzikom i koji moraju tome prisustvovati. A onda ih doceka Al dino i Burhan... A vidjeste li odron za muziku iz filma "Grbavica. Pa ti ljudi nisu normalni...
Ralfson

Post by Ralfson »

Hehehe Ustvari u filmu nema muzike...
lafo_mamone

Post by lafo_mamone »

jadno da jadnije ne moze biti........bas se pokazalo davorin ne podrzava bendove tipa zoster ,sch ,vela havle ali vazno je da je burhan dobio nagradu. :x :x .otkud je on to bolji od gore navedenih grupa???
dujmovich je levat ..
a sto se tice filmske muzike i bure je rekao da on nije pravio muziku za grbavicu vec je samo ubacivao stvari drugih izvodjaca.......
sreca pa letu stuke i frenkie dobise nagradu a sve ostalo je cista blamaza i sramota...mislio sam da je proslogodisnja dodjela uzas ali kad sam vidio ono sinoc povraca mi se :evil: ............................
Nabildana_Baba

Post by Nabildana_Baba »

Ralfson wrote:Eh` taj RTF ne gleda` iako samo mogo` biti tamo i gledati uzivo... al` bilo bi puno za jednu noc...

I na kraju ostavila Davorina na THE PULTU, punom kablova i mikseta i voditeljicom s radijskom dikcijom ko iz 73.
shin

Post by shin »

SCH? Image

Teno nikad ne bi otisao na taj tip revije.

Teno je legenda.
Nabildana_Baba

Post by Nabildana_Baba »

:-D :lol: :-D :lol: :-D
lafo_mamone

Post by lafo_mamone »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: burhan saban :dance:
murti439

Post by murti439 »

A govori štone i činjenica da im web stranica ne radi niti na dan održavanja cijelog cirkusa, niti dan poslije (što bi valjda trebalo biti još važnije)... Vrhunski profesionalno da se nahvaliti ne može...

Doduše, ko je doživio zvuk sa direktnih prenosa dodjele Davorina ove i, pogotovo, prošle godine i očekuje bolje - ... nek' očekuje. Ciganluk, brate, neviđeni...
vedderedi

Post by vedderedi »

Ne znam samo ko Dujmovicu dopusti da blati ime Davorina ovim nagradama, sramota.
Post Reply