David Morales u Sarajevu!
Moderator: _BataZiv_0809
- Soul_Sista
ovo zvuci cool ali jel stvarno potvrdzeno da dolazi da ne bude kao za Franza Ferdinanda? i koliko su ulazne (da li ih uopste ima u SA
), ne vidjeh nigdje tamo da pise?

-
new_cake
Cijena jedne ulaznice je 20 KM
Cijena ulaznice na dan party-a je 25 KM
Cijena VIP ulaznice je 120 KM...
vise info i rezervacije na http://www.agencijamiss.com...
peace & c u na Ilidji
Cijena ulaznice na dan party-a je 25 KM
Cijena VIP ulaznice je 120 KM...
vise info i rezervacije na http://www.agencijamiss.com...
peace & c u na Ilidji
-
live
imal i jedna dobra dusa koja bi mogla da uradi koju sliku pa da je objavi, za raju koja nemoze da bude na patiji a voljela bi svim srcem kao ja naprimjer
nema boljih party-a nego na pozornici ludilo jos svi znamo da je ilidzanska raja luda za dobrim provodom znaci nemoze biti nikako lose
nema boljih party-a nego na pozornici ludilo jos svi znamo da je ilidzanska raja luda za dobrim provodom znaci nemoze biti nikako lose
-
7th_Heaven
pa Very Important Person, vjerovatno vrli poznavaoc i stovatelj, koji jos plus slucajno ima za pljunuti 120 km...za sta?
mozda ce stojati iza dj-a, onako kulirajuci do besvjesti skoncentrisano slusati sta djevid svira, obavezno polu-zainteresovano...kul.kul.kul
vjerovatno se bolje cuje sta li...
ne kazem da nije nekad dobro imati VIP mene je u nekoliko slucajeva spasio (citaj: prevelika guzva..)..a to preseravanje od 120 km je bezveze...
nema mene dole. 120,5 %...
a i morales mi je onak...dosadnjikav..
tu sam, lincujte me...
vjerovatno se bolje cuje sta li...
ne kazem da nije nekad dobro imati VIP mene je u nekoliko slucajeva spasio (citaj: prevelika guzva..)..a to preseravanje od 120 km je bezveze...
nema mene dole. 120,5 %...
a i morales mi je onak...dosadnjikav..
tu sam, lincujte me...
-
Telefon
Bravo 7th_Heaven ! Zamisli kakav kompleksas moras biti pa -kulirati- za 120KM. Cak i da je u cijenu uracunato besplatno pice ne mozes popiti 120KM. To je 40 piva ili 40 sokova po cijeni od 3KM ili 24 whiskey-a......Bolje da prodaju V.F.P ---- very frustrate people ----

-
7th_Heaven
ajde black malo odsetaj, ne mjeri svijet svojim laktom... 
-
dujke
Ma nek prica ko sta hoce, on je meni prva liga!
A to za VIP ni ja ne kontam, valjda je u cijenu uracunato i osobno druzenje sa Moralesom ili zenom u njega. U svakom slucaju preseravanje!
Sigurno ce biti guzvara, ali ako su ljudi OK, nema veze.
Iskreno se nadam da ce biti vise cool ljudi nego onih izvrnutih faca
A to za VIP ni ja ne kontam, valjda je u cijenu uracunato i osobno druzenje sa Moralesom ili zenom u njega. U svakom slucaju preseravanje!
Sigurno ce biti guzvara, ali ako su ljudi OK, nema veze.
Iskreno se nadam da ce biti vise cool ljudi nego onih izvrnutih faca
-
crazy
#13 Re: David Morales u Sarajevu!
Izvini ali mi fakat nije jasno zasto ovo idemoooooolive wrote:
idemoooooooo
-
7th_Heaven
morales nije gay 100%, svaki put kad sam ga ja gledala odn slusala mogla se primjetiti ista zena iza, zgodna zena , s kojom je bio hm blizak..osim toga tip ima dvoje djece..
to sam procitala u mixmagu..intervju s njim...
i hehe najjace mi je kad neki onako hm malo oopustenija osoba uleti na partyju s tim 'ideemo' onako...znas kako reaguju na: a gdje cemo? ajde ti meni je ovdje okej...call me partybreaker..
to sam procitala u mixmagu..intervju s njim...
i hehe najjace mi je kad neki onako hm malo oopustenija osoba uleti na partyju s tim 'ideemo' onako...znas kako reaguju na: a gdje cemo? ajde ti meni je ovdje okej...call me partybreaker..
-
7th_Heaven
a imam dosta raje koja je dole i oni se loze na idemoooooooo
extra...
- Soul_Sista
Ovo za gay vas ne kontam, pa sta i ako jeste, to nek bude njegova tajna Ne ide covjek da se sa njim p....e nego da slusa njegovu muziku...
Sad nesto sasvim drugo
...jelde se necu izvaliti ako kazem da house i techno nije ista stvar....mislim nije ista stvar!
Sad nesto sasvim drugo
-
7th_Heaven
ako na Ilidji bude vise ljudi nego na Svenu, onda se treba zapitat...a bice..
cim ko fol ne slusas techno, onda slusas moralesa..na kaseti..