DARKTHRONE VS GORGOROTH
Moderator: _BataZiv_0809
-
ZAGORS
#1 DARKTHRONE VS GORGOROTH
Milsim da sam izabrao savrsene bendove za dvoboj.Oba benda sviraju primitivni Black Metal ( sada je Darkthrone presao na neki Punk-Speed Metal ).I jedan i drugi su svojim albumima obiljezili historiju Black Metala.Sa Darkthroneove strane imamo allbume kao A Blaze In The Northern Sky ( koji je apsolutni kult ), Under A Funeral Moon ( mnogo bitan za razvijanje samog zanra, mnogi ga smatraju cistim i prvim Black Metal albumom ),Transilvanian Hunger ( bez premca uvijek medju 5 najboljih Black Metal albuma ).No, i Gorgororth imas dobre albume : Pentagram ( vrh,onakav satanski glas niko nije ponovio ),Antichrist (izuzetno dobar album ),Under The Sign To Hell ( Po mnogim misljenjima njihov najbolji album,albumcina u svakom slucaju ).Ovakve bendove tesko da ce ko nadmasiti.Meni se tesko odluciti za neki od ova dva benda a najbolji albumi od Darkthrone su mi ( A Blaze In The Northern Sky, Under A Funeral Moon,Panzerfaust), A od Gorgoroth-a ( Pentagram,Antichrist,Under The Sign To Hell).
-
Bušman
#2 Re: DARKTHRONE VS GORGOROTH
DAFUQ tema??

Gorgoroth mi je licno drazi (poslije riffa na Profetens sve ostalo nekako bezveze
), ali sta ce ti tema ovog tipa i to samo za ova dva benda.
Gorgoroth mi je licno drazi (poslije riffa na Profetens sve ostalo nekako bezveze
Last edited by Bušman on 03/08/2012 17:09, edited 1 time in total.
-
mr_gospodin
#3 Re: DARKTHRONE VS GORGOROTH
U hell yeah saataaaaaaaaaan!