Darko Trifunovic
-
bosanska rijec
nadam se da je i moj email tome makar mrvicu doprinio , uh vidim ja danas nema magle

- Ergot
ukucaj u search engine njegovo prezime; jesu ga skinuli sa spiska govornika, ali nisu njegov govor sa spiska govorâ.IBM wrote:Hajd' sad da se vratimo konkretno temi. Ili mene oci varaju ili su ga skinuli sa spiska speakera na http://www.euro-police.com.
pogledajte sami.
mission accomplised?
-
bosanska rijec
bio je danas tu na ovom spisku , i sa slikom i svim ostalim poacima kao i ostali sad samo on nedostaje i nema ga ,

-
bosanska rijec
ma dobro polahko jedno po jedno sta ti je 
- Bosanac sa dna kace
sta ste slali?
daj posaljte koje pisamce da im posaljem
neam kad tipkat nesto dubokoumno, imam ispite
-
bosanska rijec
Bosnjaci.net
OBAVJEŠTAVAMO JAVNOST I NAŠE VJERNE ČITATELJE DA JE NEGATOR GENOCIDA, ŠVERCER DOKUMENATA I ISLAMOFOBIČAR DARKO TRIFUNOVIĆ UKLONJEN SA LISTE UČESNIKA 11. KONGRESA EUROPSKE POLICIJE
Uskoro opširnije!
hvala na zainteresovanosti
ali posao uradjen na zadovoljstvo svih nas naravno, i nadam se 
OBAVJEŠTAVAMO JAVNOST I NAŠE VJERNE ČITATELJE DA JE NEGATOR GENOCIDA, ŠVERCER DOKUMENATA I ISLAMOFOBIČAR DARKO TRIFUNOVIĆ UKLONJEN SA LISTE UČESNIKA 11. KONGRESA EUROPSKE POLICIJE
Uskoro opširnije!
hvala na zainteresovanosti
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
Bosanac sa dna kace wrote:sta ste slali?
-
bosanska rijec
Akcija traje do zavrsetka Kongresa - 30.1.2008. godine
saljite email, imate ovdje dva teksta i adrese .
http://www.bosnjaci.net/egt.php?id=1419
saljite email, imate ovdje dva teksta i adrese .
- Bosanac sa dna kace
gledo sam sinoc dio onog Senadovog CDa, hebote ja psihopate, shto bi rekli pederi razmaho se rukama ko helikoptercic, prica isto stambolski trandzo
spominje neshto da je i strancica islambosna pokrenula akciju protiv njega, men se cini bila je jedino vijest o pismu Majki Srebrenice, ne vidim nista vise.... a demagog je....buuuuu
spominje neshto da je i strancica islambosna pokrenula akciju protiv njega, men se cini bila je jedino vijest o pismu Majki Srebrenice, ne vidim nista vise.... a demagog je....buuuuu
- Prpa.ba
Hvala. Poslano. Iako, moram napomenuti, nisam simpatizer bosnjaka.net, akcija je za pohvalubosanska rijec wrote:Akcija traje do zavrsetka Kongresa - 30.1.2008. godine
-
miop
Ja mislim da je on bio uvodnicar na 10-om kongresu od prosle godine i da je taj govor od prosle godine. Ne znam da li je to iko primjetio ??Ergot wrote:ukucaj u search engine njegovo prezime; jesu ga skinuli sa spiska govornika, ali nisu njegov govor sa spiska govorâ.IBM wrote:Hajd' sad da se vratimo konkretno temi. Ili mene oci varaju ili su ga skinuli sa spiska speakera na http://www.euro-police.com.
pogledajte sami.
mission accomplised?
Ovaj lik je vec ucestvovao na proslom kongresu euro policije.
- Bosanac sa dna kace
jes da se fale, al hajd, ko ne bi....
bosnjaci.net11. januar 2008.
Saopćenje za javnost Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike
TRIFUNOVIĆU ZABRANJENO UČEŠĆE NA KONGRESU EVROPSKE POLICIJE
Konačno: Darko Trifunović neće moći prezentirati fašisiodnu veliko-srpsku teoriju
Oreganizator 11. Kongresa Evropske policije povukao poziv i Trifunovićev nastup na tom Kongresu promptno otkazan
Zajedničkom koordinacijom Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike i drugih organizacija u dijaspori, intelektualaca i medija, posebno web magazina Bošnjaci.net sa pojedinim organima vlasti u državi Bosni i Hercegovini osigurano je da poziv gospodinu Darku Trifunoviću za učešće na 11. Kongresu Evropske policije bude povučen, i njegov nastup na tom Kongresu promptno otkazan.
Na 11. Kongresu Evropske policije, koji će se održati 29. i 30. januara 2008. godine u Berlinu jedan od uvodničara u okviru foruma "Evropske protuterorističke strategije: Otkrivanje, financiranje, krivično-pravno procesuiranje", trebao je biti dr. Darko Trifunović, profesor Univerziteta u Beogradu. Gospodin Trifunović je također učestvovao i na 10. Kongresu Evropske policije.
Kako je sam sebe nazvao stručnjakom za terorizam, gospodin Trifunović je kontinuirano u svojim istupima i pisanjima zastupao teze o državi Bosni i Hercegovini kao leglu terorista, optuživao bošnjačke političke lidere da podržavaju Al Qaidu i Globalni džihadski pokret, negirao zločin genocida nad Bošnjacima, posebno u Srebrenici koji je potvrđen presudama Haškog trubunala i Međunarodnog suda pravde u procesu BiH vs. SCG. Takvim svojim djelovanjem gospodin Trifunović je nanio štetu interesima države Bosne i Hercegovine, ali i interesima Evropske Unije u čijim državnim članicama je ovakvo djelovanje krivično djelo.
Kao falsifikator historije i negator agresije na međunarodno priznatu državu Bosnu i Hercegovinu i zločina genocida nad Bošnjacima, Trifunović je autor sramotnog «Izveštaja o slučaju Srebrenica I dio“ Dokumentacionog centra Vlade Republike Srpske iz 2002. godine (Banja Luka, RS, BiH, 2002). U tom izvještaju na stranici 34. Trifunović zaključuje svoju raspravu o broju nestalih u toku pada Zaštićene zone UN-a Srebrenica i konstatira da je Vojska Republike Srpske mogla počiniti ratni zločin nad manje od 100 «muslimanskih vojnika». I taj zločin je pokušao opravdati riječima: "Slijedom toga (prijethodne 'analize'), preostali broj na listi nestalih bili bi oni koje su pripadnici oružanih snaga bosanskih Srba pogubili iz razloga lične osvete ili prostog neznanja međunarodnog prava. Taj broj bi vjerojatno bio manji od 100." (str. 34}.
Kongres Bošnjaka Sjeverne Amerike se zahvaljuje svim organizacijama i pojedincima koji su doprinijeli da se povuće poziv gospodinu Trifunoviću za učešće na Kongresu Evropske policije, stoji u saopćenju Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike koje je potpisao predsjednik Emir Ramić.
- Bosanac sa dna kace
argumenti su na nasoj strani samo sto ih mi li necemo ili ne koristimo uopste.Krugman wrote:Svaka im cast - skidam njima i svima vama koji ste slali poruke na odlicnoj intervenciji.
Ovo je dokaz da se sve moze kad se hoce i kada imamo argumente na svojoj strani.
kazu da je srpska strana u Dayton dosla sa kamionom raznih historiografskih karti, a nasi samo sa jednom obicnom geografskom.....
-
Krugman
Ne cudi me - oni imaju masineriju koja radi za njihove ciljeve.Bosanac sa dna kace wrote:argumenti su na nasoj strani samo sto ih mi li necemo ili ne koristimo uopste.Krugman wrote:Svaka im cast - skidam njima i svima vama koji ste slali poruke na odlicnoj intervenciji.
Ovo je dokaz da se sve moze kad se hoce i kada imamo argumente na svojoj strani.
kazu da je srpska strana u Dayton dosla sa kamionom raznih historiografskih karti, a nasi samo sa jednom obicnom geografskom.....
Kod nas na frontu nigdje nista - samo polubudale, kriminalci, vjerski zatucane interesdzije. Zbog toga tonemo sve dublje i dublje. A narod izgubljen u vremenu i prostoru.
Ima jako dosta nasih sposobnih ljudi, pogotovo vani, koji bi mogli jako pozitivnu razliku napraviti - ali im halka lopova iz SDA i SBiH potpomognuta islamskom zajednicom koja je jednako krimigena kao i oni sami nedaju prici. To je vise zacarani krug. Ova akcija je na zalost jedan od rijetkih izuzetaka da se sta pozitivno napravilo na zastiti BiH.
-
bosanska rijec
Zeljko, evo ovaj dobi i "po nosu i po prstima"

-
vektor68
Sta se iza brda valja??
Prvo da kazem da nepodrzavam ni jednu izjavu DT koja je vezana za Srebrenicu i moje razmisljanje da smo nasjeli na neke trecerazredne medije koji su prenijeli njegove izjave koje su neke izvadjene iz kontexta a neke ne . Sta se iza brda valja??
Dakle
Ima u sposobnih ljudi sto u BH sto u dijaspori al nazalost nemogu doci do izrazaja od ovih vjecnih foteljasa ili kako rece moj predhodnik koji se drze u halci , kako znam za sebe isti ljudi se vrte a da negovorimo o periodu od 90 tih do danas , samo oni koji su se preselili na ahiret ili na onaj svijet nisu u fotelji. Oni koji su eventualno smjenjeni dodju nekim cudom na jos bolje mjesto na kojem se moze jos vise para zagrabiti .
”Akcija” kojoj likujemo za kompromitiranjem DT i nije bas dobra za obican narod i one koji zele dobro BH i nije bas dobra po meni u ovom momentu , razlog je sto bi covjek bez obzira koliko ga mi prezirali i mrzili pljuvali zbog izjava, konacno i na takvom skupu pricati o ljudima korumpranim , zlocincima , ubicama lopovima i svim onim ljudima koji okruzuju i guraju nas nazad ili nas u najboljem drze da tapkamo u mjestu. Jer samo njema odgovara ovakvo stanje . Meni i i ljudima koji me okruzuju nerebaju takvi ljudi, koji propagiraju nesta drugo - nesta sto je suprotno od moga ili ”klasicnog bosnaskog odgoja” o nesta sto je stano za ovo nase podeblje. (nemam nista protiv ljudi koji to rade istinski iz duse zarad Islama i Allaha, al imam zbog onih sto se kriju iza Islama)
Zasto bas on mozda se pitate??? Jel on kompetentan da to radi ??? U ovom momentu cini mi se da jeste jer nemamo boljeg koji ce pricati o tome.
Pitam se zasto sad opet branimo ljude koji nas drza na mjestu, kojih nam je pun q...fer. Koji nas vuku u tamu, koji nam nedaju i zbog kojih nemozemo normalno dalje od Bregane ili Rupe . Zato sto nosimo pasose iste ko ljudi sa interpolovih potjernica, zato sto nosimo pasose ko gomila ubica koja se pod krinkom vjere i islama, nadje u BH . Kad god pogledam novine u crnoj hronici su ljudi sa strane neki ljudi koji su dosli jer nemaju kud. Ovde mogu da rade sta hoce da kupe koga hoce, da ubijaju , pljackaju i za 24 sata su vani. Taj koji je to radio pobjego iz svoje drzave zbog nekoliko ubistava i doso u moju pa pocino razne zlocine ovde lijecio neke frustracije nek ide dalje da se lijeci al dalje od moje kuce, znamo da ti ljudi nisu dosli u BH sto vole nas neeee. Ovo im je samo utociste ili sigurna kuca. U nerednim mjesecima potpisivace se razno razni sporazumi sa EU i ostalim ORG. koje nas drze pod lupom , e sad pratite sta ce se odigrati malo proguglajte u Sarajevu narednih mjesec dva. Bas ce to ici u korist koraku ka integraciji BH
Ako u sam u necemu u krivu nemojte mi je..... sve po spisku nego napisite gdje sam u krivu.
Prvo da kazem da nepodrzavam ni jednu izjavu DT koja je vezana za Srebrenicu i moje razmisljanje da smo nasjeli na neke trecerazredne medije koji su prenijeli njegove izjave koje su neke izvadjene iz kontexta a neke ne . Sta se iza brda valja??
Dakle
Ima u sposobnih ljudi sto u BH sto u dijaspori al nazalost nemogu doci do izrazaja od ovih vjecnih foteljasa ili kako rece moj predhodnik koji se drze u halci , kako znam za sebe isti ljudi se vrte a da negovorimo o periodu od 90 tih do danas , samo oni koji su se preselili na ahiret ili na onaj svijet nisu u fotelji. Oni koji su eventualno smjenjeni dodju nekim cudom na jos bolje mjesto na kojem se moze jos vise para zagrabiti .
”Akcija” kojoj likujemo za kompromitiranjem DT i nije bas dobra za obican narod i one koji zele dobro BH i nije bas dobra po meni u ovom momentu , razlog je sto bi covjek bez obzira koliko ga mi prezirali i mrzili pljuvali zbog izjava, konacno i na takvom skupu pricati o ljudima korumpranim , zlocincima , ubicama lopovima i svim onim ljudima koji okruzuju i guraju nas nazad ili nas u najboljem drze da tapkamo u mjestu. Jer samo njema odgovara ovakvo stanje . Meni i i ljudima koji me okruzuju nerebaju takvi ljudi, koji propagiraju nesta drugo - nesta sto je suprotno od moga ili ”klasicnog bosnaskog odgoja” o nesta sto je stano za ovo nase podeblje. (nemam nista protiv ljudi koji to rade istinski iz duse zarad Islama i Allaha, al imam zbog onih sto se kriju iza Islama)
Zasto bas on mozda se pitate??? Jel on kompetentan da to radi ??? U ovom momentu cini mi se da jeste jer nemamo boljeg koji ce pricati o tome.
Pitam se zasto sad opet branimo ljude koji nas drza na mjestu, kojih nam je pun q...fer. Koji nas vuku u tamu, koji nam nedaju i zbog kojih nemozemo normalno dalje od Bregane ili Rupe . Zato sto nosimo pasose iste ko ljudi sa interpolovih potjernica, zato sto nosimo pasose ko gomila ubica koja se pod krinkom vjere i islama, nadje u BH . Kad god pogledam novine u crnoj hronici su ljudi sa strane neki ljudi koji su dosli jer nemaju kud. Ovde mogu da rade sta hoce da kupe koga hoce, da ubijaju , pljackaju i za 24 sata su vani. Taj koji je to radio pobjego iz svoje drzave zbog nekoliko ubistava i doso u moju pa pocino razne zlocine ovde lijecio neke frustracije nek ide dalje da se lijeci al dalje od moje kuce, znamo da ti ljudi nisu dosli u BH sto vole nas neeee. Ovo im je samo utociste ili sigurna kuca. U nerednim mjesecima potpisivace se razno razni sporazumi sa EU i ostalim ORG. koje nas drze pod lupom , e sad pratite sta ce se odigrati malo proguglajte u Sarajevu narednih mjesec dva. Bas ce to ici u korist koraku ka integraciji BH
Ako u sam u necemu u krivu nemojte mi je..... sve po spisku nego napisite gdje sam u krivu.
- Vodenjak
Ne boj se, nalijepice te ali pusti ih...vektor68 wrote:Sta se iza brda valja??
Dakle
Pitam se zasto sad opet branimo ljude koji nas drza na mjestu, kojih nam je pun q...fer. Koji nas vuku u tamu, koji nam nedaju i zbog kojih nemozemo normalno dalje od Bregane ili Rupe . Zato sto nosimo pasose iste ko ljudi sa interpolovih potjernica, zato sto nosimo pasose ko gomila ubica koja se pod krinkom vjere i islama, nadje u BH . Kad god pogledam novine u crnoj hronici su ljudi sa strane neki ljudi koji su dosli jer nemaju kud. Ovde mogu da rade sta hoce da kupe koga hoce, da ubijaju , pljackaju i za 24 sata su vani. Taj koji je to radio pobjego iz svoje drzave zbog nekoliko ubistava i doso u moju pa pocino razne zlocine ovde lijecio neke frustracije nek ide dalje da se lijeci al dalje od moje kuce, znamo da ti ljudi nisu dosli u BH sto vole nas neeee. Ovo im je samo utociste ili sigurna kuca. U nerednim mjesecima potpisivace se razno razni sporazumi sa EU i ostalim ORG. koje nas drze pod lupom , e sad pratite sta ce se odigrati malo proguglajte u Sarajevu narednih mjesec dva. Bas ce to ici u korist koraku ka integraciji BH![]()
![]()
Ali, nisu vrijedni da se zbog njih uzrujavas. Ima ih koliko hoces i oni su glavna hrana ajkulama na vlasti koje ih ujedno koriste i kao svoje kamikaze!
Prema tome, svakome ko te pokusa nalijepiti ni ne pokusavaj odgovoriti jer mu time samo pokazujes da je, kobajagi, barem tog odgovora vrijedan.
A nije vala ni toga!
-
Kwaheri
http://sh.wikipedia.org/wiki/Darko_Trifunovi%C4%87Vodenjak wrote:Ne boj se, nalijepice te ali pusti ih...vektor68 wrote:Sta se iza brda valja??
Dakle
Pitam se zasto sad opet branimo ljude koji nas drza na mjestu, kojih nam je pun q...fer. Koji nas vuku u tamu, koji nam nedaju i zbog kojih nemozemo normalno dalje od Bregane ili Rupe . Zato sto nosimo pasose iste ko ljudi sa interpolovih potjernica, zato sto nosimo pasose ko gomila ubica koja se pod krinkom vjere i islama, nadje u BH . Kad god pogledam novine u crnoj hronici su ljudi sa strane neki ljudi koji su dosli jer nemaju kud. Ovde mogu da rade sta hoce da kupe koga hoce, da ubijaju , pljackaju i za 24 sata su vani. Taj koji je to radio pobjego iz svoje drzave zbog nekoliko ubistava i doso u moju pa pocino razne zlocine ovde lijecio neke frustracije nek ide dalje da se lijeci al dalje od moje kuce, znamo da ti ljudi nisu dosli u BH sto vole nas neeee. Ovo im je samo utociste ili sigurna kuca. U nerednim mjesecima potpisivace se razno razni sporazumi sa EU i ostalim ORG. koje nas drze pod lupom , e sad pratite sta ce se odigrati malo proguglajte u Sarajevu narednih mjesec dva. Bas ce to ici u korist koraku ka integraciji BH![]()
![]()
Ali, nisu vrijedni da se zbog njih uzrujavas. Ima ih koliko hoces i oni su glavna hrana ajkulama na vlasti koje ih ujedno koriste i kao svoje kamikaze!
Prema tome, svakome ko te pokusa nalijepiti ni ne pokusavaj odgovoriti jer mu time samo pokazujes da je, kobajagi, barem tog odgovora vrijedan.
A nije vala ni toga!
jesi li citao nesto njegovo? izvjestaj o Srebrenici koji je pripremio?