Max.Cherry wrote:Dakle, Papetu je danas, zvanicno, preko specijalnog carrier-a, urucena potpuno i apsolutno zasluzena diploma za organiziranje Pool-a tokom World Cup-a ljetos u Njemackoj. Kako nas je covjek usrecio i zaduzio, ja sam se osjetio, u ime svih ucesnika, duznim da mu izradim neku diplomu u znak zahvalnosti, koja ce ga sjecati na dane kada je uspio uveseliti Bosance i Hercegovce, sto se ipak vrlo rijetko desava u danasnjem svijetu. Eto, diplomu je napokon dobio, nakon mnogo peripetija, a za ostalu raju evo digitalne verzije...
Danke Pape, zivio nam hundert jahres!

Izuzetno sam obradovan ovim Vasim priznanjem koje od danas ukrasava moj "kutak za internet-trenutak".
Iskreno hvala, ... za Vasu podrsku koja mi je pruzena prilikom organizacije i trajanja igre. Hvala svima onima koji su uzeli ucesca u igri i time doprinijeli na njenoj popularnosti, jer oko 1300 postova i oko 44000 ucitavanja teme kazu da je bila puni pogodak. Hvala sponzorima, ... isto tako i pobjednicima u muskoj i zenskoj konkurenciji, (@nobody i @shoshana) koji su se odrekli svojih nagrada i velikodusno ih poklonili nezbrinutoj djeci. Na zalost, ove prilike nisam u situaciji da postiram fotografiju sa podjele slatkisa djeci, ... ostajem to u obavezi naknadno uciniti.

Max, .... tebi posebno hvala za trud oko izrade ove zahvalnice, a jos vise za trud koji si ulozio da ona dodje u moje ruke.
Do slijedece igre, ...