Danke Pape!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Max.Cherry

#1 Danke Pape!

Post by Max.Cherry »

Iako si moderator, ne daj se smesti i zbog skromnosti ne staviti "ne propusti" markicu na ovu temu!

Image

Dakle, Papetu je danas, zvanicno, preko specijalnog carrier-a, urucena potpuno i apsolutno zasluzena diploma za organiziranje Pool-a tokom World Cup-a ljetos u Njemackoj. Kako nas je covjek usrecio i zaduzio, ja sam se osjetio, u ime svih ucesnika, duznim da mu izradim neku diplomu u znak zahvalnosti, koja ce ga sjecati na dane kada je uspio uveseliti Bosance i Hercegovce, sto se ipak vrlo rijetko desava u danasnjem svijetu. Eto, diplomu je napokon dobio, nakon mnogo peripetija, a za ostalu raju evo digitalne verzije...

Danke Pape, zivio nam hundert jahres!
muha_sa

Post by muha_sa »

--PAPE ,Hvala.
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

dobra diploma :D kako to da se izlizala :? :D :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Nije se izlizala... :x :D Fazon je sto sam ja imao originalnu pripremu ali mi crko hard disk, tako da sam moro uslikat print verziju, prije no sto sam je predao u sigurne ruke prijenosnika... :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Max.Cherry wrote:Dakle, Papetu je danas, zvanicno, preko specijalnog carrier-a, urucena potpuno i apsolutno zasluzena diploma za organiziranje Pool-a tokom World Cup-a ljetos u Njemackoj. Kako nas je covjek usrecio i zaduzio, ja sam se osjetio, u ime svih ucesnika, duznim da mu izradim neku diplomu u znak zahvalnosti, koja ce ga sjecati na dane kada je uspio uveseliti Bosance i Hercegovce, sto se ipak vrlo rijetko desava u danasnjem svijetu. Eto, diplomu je napokon dobio, nakon mnogo peripetija, a za ostalu raju evo digitalne verzije...
Danke Pape, zivio nam hundert jahres!
:) Izuzetno sam obradovan ovim Vasim priznanjem koje od danas ukrasava moj "kutak za internet-trenutak".
Iskreno hvala, ... za Vasu podrsku koja mi je pruzena prilikom organizacije i trajanja igre. Hvala svima onima koji su uzeli ucesca u igri i time doprinijeli na njenoj popularnosti, jer oko 1300 postova i oko 44000 ucitavanja teme kazu da je bila puni pogodak. Hvala sponzorima, ... isto tako i pobjednicima u muskoj i zenskoj konkurenciji, (@nobody i @shoshana) koji su se odrekli svojih nagrada i velikodusno ih poklonili nezbrinutoj djeci. Na zalost, ove prilike nisam u situaciji da postiram fotografiju sa podjele slatkisa djeci, ... ostajem to u obavezi naknadno uciniti.
:) Max, .... tebi posebno hvala za trud oko izrade ove zahvalnice, a jos vise za trud koji si ulozio da ona dodje u moje ruke.
Do slijedece igre, ... :thumbup: :bih:
Harrys

Post by Harrys »

:D pape,najiskrenije cestitke i hvala na nezaboravnim trenutcima u kojima sam i licno uzivao. :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

danke pape
car-x

Post by car-x »

muchisimas gracias el padre.. :D
kekec

Post by kekec »

Pridruzujem se cestitkama. :thumbup:
I mene je navuk´o iako sam
talasika za medjunarodni fudbal. :-)
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

zoom66 wrote:tema je dobila markicu "ne propusti"...:)
Bravo.
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma OK svaka cast.

Samo nek nije onom iz Zavidovica :-)
shadow

Post by shadow »

lafa pape, bilo je lijepo ucestvovati :)

Edin H. wrote:
Samo nek nije onom iz Zavidovica :-)
a njega kad spomenes, ustani :)
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :( Hvala Pape :D :D
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

legendo,svaka cast na organiziranju poola!hvala ,cak ti i oprostam za onu neokacenu petokraku .bio sam najbolji taj dan!!!no,medjutim ti si je stavio na celo drugoplasiranom.
sve su svemu, danke pape
Stari

Post by Stari »

znam da je Papeta obradovalo kad je neko od forumasa prije par mjeseci linkovao nekoliko klipova sa njegovim majstorijama. Evo nagrade za minuli rad ...nadam se samo da ce link fercerati....snimci jedne od sjajnih garnitura bordo ekipe...nazalost nedovoljno exploatisane na domacim terenima.

Klickni na link

http://www.youtube.com/watch?v=mnHAtSI3ip0

Bez zamjerke ...zeljovcima, celikovcima, velezovcima i ostalima...ovo je Pape zasluzio.
shadow

Post by shadow »

Stari wrote: snimci jedne od sjajnih garnitura bordo ekipe...nazalost nedovoljno exploatisane na domacim terenima.

Klickni na link

U Rumuniji je mislim bilo 4:4, na Kosevu kao sto se moze vidjeti ubjedljivih 4:0 za nas. Gledalaca oko 20-25 milja, solufi do revera :D, na zapadu parola "neka vidi toza kako pape voza" :-D , bio sam sedmogodisnjak pa se ne sjecam bas najbolje svega ali znam da me je stari vodio da vidim carobnjaka :)
Privilegija je bilo gledati ga, ovi sad majmuni ne zasluzuju ni da se ustanem kad izadju iz svlacionica.
maccarona

Post by maccarona »

pape for president 8-)
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

jes jes u sabix hin sve satjerat strine him lezihljebovicke...

porucio bi holandjanima:

VRATITE NAM PAPETA, DACEMO VAM MILION DRUGIH!!!!

oprosti mi pape......za sve te ruzne rici....

danke pape, prebacio si normu...ides stopama alije sirotanovica...nastavi...
elixiaboy

Post by elixiaboy »

Stari wrote:snimci jedne od sjajnih garnitura bordo ekipe...nazalost nedovoljno exploatisane na domacim terenima.
jel na ovoj tekmi igrao Zoran Lukic?
Stari

Post by Stari »

Zoran Lukic ....jel to onaj sto je ove sezone uspio licno ispasti iz prve svedske lige (mislim kao trener)?....ne znam jel on bio u ekipi....samo znam da on u ovoj ekipi nikad nije bio neki znacajan igrac....glavni su u toj garnituri bili (sto se u snimku da i vidjeti)....Hadzibegic, Jozic, Pasic Musemic, Bozovic ...i naravno...spilmaher Susic.

No za svaki slucaj upitaj nekog ko je navijac Sarajeva oni to bolje znaju.
Post Reply