Dani i BiH
Moderator: anex
-
Ne pada mi na pamet
#1 Dani i BiH
Zasto u novim danima nije ni spomenuta izjava Klintona o kurvi Europi? Do sada sam ignorisao neke gluposti Pecanina, ali ako sljedeci broj ne bude specijalno izdanje o vezanju ruku Bosni od Francuske i Engleske, to ce biti zadnji broj koji sam kupio.
- Miki123
#2 Re: Dani i BiH
Bio je članak Boba Dola slične tematike u prošlom broju dana .Ne pada mi na pamet wrote:Zasto u novim danima nije ni spomenuta izjava Klintona o kurvi Europi? Do sada sam ignorisao neke gluposti Pecanina, ali ako sljedeci broj ne bude specijalno izdanje o vezanju ruku Bosni od Francuske i Engleske, to ce biti zadnji broj koji sam kupio.
- mrtva kokoš
#4 Re: Dani i BiH
nije valjda da ste podlozni debeljku iz dana

-
edinbug
#5 Re: Dani i BiH
Vjerovatno nema kad, Lagumdzija mu je preokupacija.Ne pada mi na pamet wrote:Zasto u novim danima nije ni spomenuta izjava Klintona o kurvi Europi? Do sada sam ignorisao neke gluposti Pecanina, ali ako sljedeci broj ne bude specijalno izdanje o vezanju ruku Bosni od Francuske i Engleske, to ce biti zadnji broj koji sam kupio.
- Jazz_Junkie
#6 Re: Dani i BiH
Pecanin mora pod hitno objaviti zeljeni clanak, inace lik nece nikada vise kupiti Dane. 
-
Ne pada mi na pamet
#7 Re: Dani i BiH
I ti imas problem s time zbog ...?Jazz_Junkie wrote:Pecanin mora pod hitno objaviti zeljeni clanak, inace lik nece nikada vise kupiti Dane.
-
Sarajevski
#8 Re: Dani i BiH
a da malo prosurfas pa vidis da je to vijest stara najmanje tri mjeseca?
drugi je par rukava to sto face sa FTV time otvore dnevnik tri mjeseca nakon objavljivanja knjige
i sta je to, uopce, novo sto vec ne znamo i o cemu nije pisano milion puta u nasim novinama?
drugi je par rukava to sto face sa FTV time otvore dnevnik tri mjeseca nakon objavljivanja knjige
i sta je to, uopce, novo sto vec ne znamo i o cemu nije pisano milion puta u nasim novinama?
-
Ne pada mi na pamet
#9 Re: Dani i BiH
Knjiga je izasla 29 septembra. Ali vjerujem da ste je vi iz povjerljivih izvora dobili jos u maju.