Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vela halve dijete
Ja bi vala na tvom mjestu postedio zeludac i od te limunade... kad vec nema nista pametnije i zdravije da "vari"... bolje mu je da bude onda u leru.
medda wrote:
Umrijeces, jadna ne bila
Nije ti to dobro...
vec sam kilu spala od Srijede
no, Beyoncee je skinula 10 kila tako u roku od 10 dana
Naravno sa vjezbanjem...
Zato sto dolazim kuci rano, samo mogu jedno 5 kilometara otrcati dok se ne smrkne
od iduce hefte, opet u teretanu
Je l` se ti zajebavas ili stvarno mislis prezivjeti 10 dana na limunadi?
Ako smrsas 10 kila i pocnes ponovo jesti organizam ce ti sve prebaciti u zalihe sto pojedes jer ce se "bojati" ponovnog gladovanja pa ces dobiti 15...
Uzmi barem povrce...ne zezaj se sa zdravljem...
Skinuces ti njih tako zagarantovano.
Samo se nemoj iznenaditi kad nabacis 6 ponovo.
Smanji malo jelo ili sportaj malo vise ako vec hoces da skines ali nemoj tih anoreksicnih metoda, zdravlja ti.
I jos nesto...nadji na netu BMI index pa vidi da li je tvoja kilaza zdrava. Imam neki osjecaj da previse citas modne magazine dok kao primjer navodis beyonce. Proklinjaces sebe ako sad unistis zdravlje glupostima.
luciferino wrote:Dijete su bezze.
Hrani se zdravo i budi fizički aktivna. Kakva crna Beyoncee...
hranim se zdravo
i fizicki sam aktivna
ali nikako ovih zadnjih 4 kile da smrsam
pa rekoh da probam
Onda povećaj fizičku aktivnost. 4 kile nisu neki problem i stvarno nema potrebe da se maltretiraš. Šta imaš od limunovog soka? Vitamine? Pa ja sam mislila da si tolika da ni kroz vrata ne možeš proći!
Bolje je da kao parametar uzimaš indeks tjelesne mase, nego da ganjaš neku famoznu kilažu.
Ta tvoja Bijonse je dobila par miliona za to mrsanje tj. filmsku ulogu Da je ona pala u nesvjest sjatilo bi se oko nje 100-njak da joj pomogne.
Ukoliko ti ne dobijas pare za to...batali