danas pricam sa drugaricom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
aminchev2
#1 danas pricam sa drugaricom
i ona i momak su prekinuli 31og januara.
bili su skupa 4 godine
danas mi govori da je upoznala nekog super tipa, i ovo je vec drugi sastanak, i kako je fin i bla bla bla
poznajem je vec dugo godina, i NIKADA nije bila sama duze od jedno 3 nedelje
sad, mozda je to moja greska, ali je meni to malo ne normlano
..
sta vi mislite?
bili su skupa 4 godine
danas mi govori da je upoznala nekog super tipa, i ovo je vec drugi sastanak, i kako je fin i bla bla bla
..
sta vi mislite?
- Lace
ali ona ipak kupuje sama...jesi ti siguran da ona kupuje samo hljeb..mislim ko ju je vidio dok kupuje...meni je to pravo sumnjivoshin wrote:Zaboravio sam dodati da mlijecne proizvode donosi komsijaLace wrote:ja mislim da je tvoja drugarica sebicna i da trebas raygovarati sa njomshin wrote:Imam i ja drugaricu sama ide po hljeb evo vec tri godine.![]()
- Bonnie-Clydova mala
I tvoja drugarica voli putere?shin wrote:Zaboravio sam dodati da mlijecne proizvode donosi komsijaLace wrote:ja mislim da je tvoja drugarica sebicna i da trebas raygovarati sa njomshin wrote:Imam i ja drugaricu sama ide po hljeb evo vec tri godine.![]()
- DobroJutroKolumbo
Ja odmah nadjem drugu , kakva patnja i folovi...

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12 Re: danas pricam sa drugaricom
svaka častaminchev2 wrote:i ona i momak su prekinuli 31og januara.
bili su skupa 4 godine
..
sta vi mislite?
svi bi trebali biti ovakvi
mislim da nakon raskida ne potonu lađe i da krenu naprijed
- profi25
neki ljudi ne zanju biti sami....
uvijek im treba partner / ica....
valjda nemaju svoj ispunjen zivot, prijatelje ili je manjak samopouzdanja
imam ja drugaricu koja me za svaku glupost zivka da idem s njom, kao nezgodno joj samoj.... fakticki ona ne voli ni ulicom hodati sama... neka nesigurnost u njoj i kada sam joj to rekao priznala je da je i ona toga svjesna, ali ne moze drugacije
uvijek im treba partner / ica....
valjda nemaju svoj ispunjen zivot, prijatelje ili je manjak samopouzdanja
imam ja drugaricu koja me za svaku glupost zivka da idem s njom, kao nezgodno joj samoj.... fakticki ona ne voli ni ulicom hodati sama... neka nesigurnost u njoj i kada sam joj to rekao priznala je da je i ona toga svjesna, ali ne moze drugacije
-
maharet
mah nikad se ne zna na sta je veza licila, pa je djevojka vrlo brzo nastavila sa zivotom....dosta je slucajeva u kojem par ostaje skupa jer misli da nikad nece naci nekog boljeg, ili pak iz ciste navike da je neko tu kraj tebe....
vrlo se cesto desava da je veza vec davno zavrsena, osjecaji nestali, ali ne moze se naci nacin da se stvar zavrsi...posebno u slucajevima kada je samo jedna strana upitanju
vrlo se cesto desava da je veza vec davno zavrsena, osjecaji nestali, ali ne moze se naci nacin da se stvar zavrsi...posebno u slucajevima kada je samo jedna strana upitanju
- anais_nin
to je tip osobe i to ponasanje zna biti jako tegobnoprofi25 wrote:neki ljudi ne zanju biti sami....![]()
uvijek im treba partner / ica....![]()
valjda nemaju svoj ispunjen zivot, prijatelje ili je manjak samopouzdanja![]()
i sasvim je jedna stvar kad neko skoro pa patoloski trazi vezu, nije bitno s kim je, samo da ima "nekog"....to ipak nije tako cesta pojava
nekim ljudima se jednostavno tako zalomi da nakon raskida duge veze jako brzo upoznaju nekog s kim vide ili osjete potencijal za novu vezu. Posebno ako se raskid u prvom slucaju razvlacio i odugovlacio i osoba je imala vremena da sazvace emocionalno kraj iste, ne vidim tu nista lose ni cudno....s druge strane nekim ljudima fakat pase taktika "klin se klinom izbija"
- GandalfSivi
Klin se klincem izbija 
- fishtrija
Vala vecina zena koje znam su takve... i meni je to vazda bilo u najmanju ruku cudno. Mislim da je to strah samo od toga da budes sam. Slabo ko konta da se sam rodis i da sam umires, i da ni s kim ne mozes ostati vjecno, jedan dan cemo svi preseliti, ali osobe kao sto je tvoja jaranica ne zele to da prihvate, ili sam barem ja takvog misljenja. Znaci neprihvatanje cinjenica zivotnih i jednostavno strah.
- anais_nin
cura bila u vezi 4 godine, raskinuli i ona izasla 2 PUTA s nekim drugim i zbog toga je nesigurna i nesposobna da bude samafishtrija wrote:Vala vecina zena koje znam su takve... i meni je to vazda bilo u najmanju ruku cudno. Mislim da je to strah samo od toga da budes sam. Slabo ko konta da se sam rodis i da sam umires, i da ni s kim ne mozes ostati vjecno, jedan dan cemo svi preseliti, ali osobe kao sto je tvoja jaranica ne zele to da prihvate, ili sam barem ja takvog misljenja. Znaci neprihvatanje cinjenica zivotnih i jednostavno strah.
i sta znaci "biti sam"?
ljudi se nose s raskidima na razlicit nacin....neki vole da "sami polizu rane", neki su znali vec neko vrijeme da je veza gotova i u biti su je prebolili, neki vole odmah da pocnu izlaziti i upoznavati nove osobe da bi sto prije zaboravili na raskid
ako cura s lakocom upoznaje osobe koje su joj interesantne, s kojima ima nesto zajednicko ili zeli provesti vrijeme kako je to automatski slabost ili nesposobnost da bude sama?
- anais_nin
i jos samo da dodam
gledajuci sa strane
obicno je puno bolji pokazatelj te "izrazene potrebe da se bude s nekim" nacin na koji ta osoba interpretira ili percipira znakove paznje koje prima
kada u svakoj rijeci, svakoj gesti vidi flert, interes, kada konstantno nepravilno tumaci paznju osoba koje je interesuju i kada joj romanticni odnosi konstantno "propadaju" zbog toga i prije nego sto su poceli
kao i vrlo cesto izuzetno izrazena skoro pa patoloska potreba za paznjom pola koji tu osobu interesuje
sama cinjenica da neko ne ostavlja duge periode izmedju veza ili izgleda kao da je "konstantno u ozbiljnim vezama" ne mora biti nikakav indikator potrebe te osobe za vezom....nekad je bas suprotno
osoba je toliko nacisto sa sobom i svojim potrebama da brzo, lako i ispravno prepozna "potencijal" tamo gdje ga ima 
sama cinjenica da neko ne ostavlja duge periode izmedju veza ili izgleda kao da je "konstantno u ozbiljnim vezama" ne mora biti nikakav indikator potrebe te osobe za vezom....nekad je bas suprotno
-
Umjetnik a
samo dok se karanana javi