danas pricam sa drugaricom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
aminchev2

#1 danas pricam sa drugaricom

Post by aminchev2 »

i ona i momak su prekinuli 31og januara.
bili su skupa 4 godine

danas mi govori da je upoznala nekog super tipa, i ovo je vec drugi sastanak, i kako je fin i bla bla bla
poznajem je vec dugo godina, i NIKADA nije bila sama duze od jedno 3 nedelje
sad, mozda je to moja greska, ali je meni to malo ne normlano
..
sta vi mislite?
pesak

Post by pesak »

Moja drugarica takodje nikad nije bila sama. Ima tako ljudi, pa ne mogu da budu sami... ona je sad u braku i fino joj je..resenje za takve ljude je brak...
shin

Post by shin »

Imam i ja drugaricu sama ide po hljeb evo vec tri godine.
Lace

Post by Lace »

shin wrote:Imam i ja drugaricu sama ide po hljeb evo vec tri godine.
ja mislim da je tvoja drugarica sebicna i da trebas razgovarati sa njom o tom problemu :-? :D
zmogi

Post by zmogi »

uh ona se bas nakupovala hljeba. reci mi ide li sama odkad je hljeb poskupio, ili je nasla kakvog da mu se zali. :D
shin

Post by shin »

Lace wrote:
ja mislim da je tvoja drugarica sebicna i da trebas raygovarati sa njom :-? :D
Zaboravio sam dodati da mlijecne proizvode donosi komsija :lol:
Lace

Post by Lace »

shin wrote:
Lace wrote:
ali ona ipak kupuje sama...jesi ti siguran da ona kupuje samo hljeb..mislim ko ju je vidio dok kupuje...meni je to pravo sumnjivo :D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

shin wrote:
Lace wrote:
I tvoja drugarica voli putere? :D
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

jedna prijateljica moje prijateljice je imala vezu od 6 godina, malo je veza pocela da "stopa", upoznala je novog te se u startu "zaljubila" i prekinula vezu, danas je sretna sa ovim novim.

cudni su putevi boziji...
baustelac

Post by baustelac »

Pa zato je sama! Ne zna skuhati hljeb :D
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Ja odmah nadjem drugu , kakva patnja i folovi... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#12 Re: danas pricam sa drugaricom

Post by Truba »

aminchev2 wrote:i ona i momak su prekinuli 31og januara.
bili su skupa 4 godine

danas mi govori da je upoznala nekog super tipa, i ovo je vec drugi sastanak, i kako je fin i bla bla bla
poznajem je vec dugo godina, i NIKADA nije bila sama duze od jedno 3 nedelje
sad, mozda je to moja greska, ali je meni to malo ne normlano
..
sta vi mislite?
svaka čast :)

svi bi trebali biti ovakvi :D

mislim da nakon raskida ne potonu lađe i da krenu naprijed
profi25

Post by profi25 »

neki ljudi ne zanju biti sami.... :)
uvijek im treba partner / ica.... :)
valjda nemaju svoj ispunjen zivot, prijatelje ili je manjak samopouzdanja :roll:
imam ja drugaricu koja me za svaku glupost zivka da idem s njom, kao nezgodno joj samoj.... fakticki ona ne voli ni ulicom hodati sama... neka nesigurnost u njoj i kada sam joj to rekao priznala je da je i ona toga svjesna, ali ne moze drugacije :-)
maharet

Post by maharet »

mah nikad se ne zna na sta je veza licila, pa je djevojka vrlo brzo nastavila sa zivotom....dosta je slucajeva u kojem par ostaje skupa jer misli da nikad nece naci nekog boljeg, ili pak iz ciste navike da je neko tu kraj tebe....
vrlo se cesto desava da je veza vec davno zavrsena, osjecaji nestali, ali ne moze se naci nacin da se stvar zavrsi...posebno u slucajevima kada je samo jedna strana upitanju ;)
cico x

Post by cico x »

imam i ja drugaricu......
a ima imam i druga....

pa ne otvaram teme :)
aminchev2

Post by aminchev2 »

cico x wrote:imam i ja drugaricu......
a ima imam i druga....

pa ne otvaram teme :)
a Boga mi i ne diskutujes
anais_nin

Post by anais_nin »

profi25 wrote:neki ljudi ne zanju biti sami.... :)
uvijek im treba partner / ica.... :)
valjda nemaju svoj ispunjen zivot, prijatelje ili je manjak samopouzdanja :roll:
imam ja drugaricu koja me za svaku glupost zivka da idem s njom, kao nezgodno joj samoj.... fakticki ona ne voli ni ulicom hodati sama... neka nesigurnost u njoj i kada sam joj to rekao priznala je da je i ona toga svjesna, ali ne moze drugacije :-)
to je tip osobe i to ponasanje zna biti jako tegobno :D to su osobe koje ne vole provoditi vrijeme same, ne vole ostajati u kuci same, malo toga znaju obaviti same ili samostalno....

i sasvim je jedna stvar kad neko skoro pa patoloski trazi vezu, nije bitno s kim je, samo da ima "nekog"....to ipak nije tako cesta pojava :D

nekim ljudima se jednostavno tako zalomi da nakon raskida duge veze jako brzo upoznaju nekog s kim vide ili osjete potencijal za novu vezu. Posebno ako se raskid u prvom slucaju razvlacio i odugovlacio i osoba je imala vremena da sazvace emocionalno kraj iste, ne vidim tu nista lose ni cudno....s druge strane nekim ljudima fakat pase taktika "klin se klinom izbija" :D ako su oni zadovoljni svojim "sparenim statusom" ne vidim tu ama bas nista lose :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Klin se klincem izbija :-D
fishtrija

Post by fishtrija »

Vala vecina zena koje znam su takve... i meni je to vazda bilo u najmanju ruku cudno. Mislim da je to strah samo od toga da budes sam. Slabo ko konta da se sam rodis i da sam umires, i da ni s kim ne mozes ostati vjecno, jedan dan cemo svi preseliti, ali osobe kao sto je tvoja jaranica ne zele to da prihvate, ili sam barem ja takvog misljenja. Znaci neprihvatanje cinjenica zivotnih i jednostavno strah.
anais_nin

Post by anais_nin »

fishtrija wrote:Vala vecina zena koje znam su takve... i meni je to vazda bilo u najmanju ruku cudno. Mislim da je to strah samo od toga da budes sam. Slabo ko konta da se sam rodis i da sam umires, i da ni s kim ne mozes ostati vjecno, jedan dan cemo svi preseliti, ali osobe kao sto je tvoja jaranica ne zele to da prihvate, ili sam barem ja takvog misljenja. Znaci neprihvatanje cinjenica zivotnih i jednostavno strah.
cura bila u vezi 4 godine, raskinuli i ona izasla 2 PUTA s nekim drugim i zbog toga je nesigurna i nesposobna da bude sama :?
i sta znaci "biti sam"? :roll: ne izlaziti na "randese", abstinirati od seksualnog kontakta neko vrijeme, ne ulaziti u "obaveze" romanticne vrste ni s kim neko vrijeme? :roll:

ljudi se nose s raskidima na razlicit nacin....neki vole da "sami polizu rane", neki su znali vec neko vrijeme da je veza gotova i u biti su je prebolili, neki vole odmah da pocnu izlaziti i upoznavati nove osobe da bi sto prije zaboravili na raskid :D

ako cura s lakocom upoznaje osobe koje su joj interesantne, s kojima ima nesto zajednicko ili zeli provesti vrijeme kako je to automatski slabost ili nesposobnost da bude sama? :D posebno u vremenu kada se mnogi zale na nivo poteskoca na koji nailaze da bi pronasli odgovarajucu osobu s kojom bi mogli i pomisljati na neki "vezu" :D to sve zavisi i od zivotnog doba, licnosti, kruga ljudi u kojem se krece, njenih prohtjeva :D a mozda joj se jednostavno posrecilo :D
anais_nin

Post by anais_nin »

i jos samo da dodam :D gledajuci sa strane :D obicno je puno bolji pokazatelj te "izrazene potrebe da se bude s nekim" nacin na koji ta osoba interpretira ili percipira znakove paznje koje prima :D kada u svakoj rijeci, svakoj gesti vidi flert, interes, kada konstantno nepravilno tumaci paznju osoba koje je interesuju i kada joj romanticni odnosi konstantno "propadaju" zbog toga i prije nego sto su poceli :D kao i vrlo cesto izuzetno izrazena skoro pa patoloska potreba za paznjom pola koji tu osobu interesuje :D

sama cinjenica da neko ne ostavlja duge periode izmedju veza ili izgleda kao da je "konstantno u ozbiljnim vezama" ne mora biti nikakav indikator potrebe te osobe za vezom....nekad je bas suprotno :D osoba je toliko nacisto sa sobom i svojim potrebama da brzo, lako i ispravno prepozna "potencijal" tamo gdje ga ima :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

samo dok se karanana javi
mema mo

Post by mema mo »

potpuno se slazem sa tom curom, ima pravo sto ne zeli biti sama. sta ako se dugo zabavljala sa momkom, jedan se otego drugi se protego :D :D
fishtrija

Post by fishtrija »

Jah sto se herqa ulipa u sekundi... :D
Post Reply