danas je...
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
Šesetšestice znaš li bolan slučajno šta je bilo sa likom ,predratnom ikonom Sarajeva,po nadimku HAUG,koji je s malim kazetofonom i sve bos,često znao ući u tramvaj,gdje su samoupravnosocijalistički putnici zgranuto gledali njegovu kosu do poda haman dugu????.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
R.I.P.
Ne pitajte se šta je Lennon uradio za Bosnu, nego šta je Bosna uradila za Lennona - jel tako bješe,
ili sam nešto zaj...

Ne pitajte se šta je Lennon uradio za Bosnu, nego šta je Bosna uradila za Lennona - jel tako bješe,
- lady midnight
pa uradio je puno za nekoliko generacija bosanacaza_sada_bez_dobrog_nicka wrote:R.I.P.
Ne pitajte se šta je Lennon uradio za Bosnu, nego šta je Bosna uradila za Lennona - jel tako bješe,ili sam nešto zaj...
![]()
evo moje najdrazhe od lennona
http://www.youtube.com/watch?v=njG7p6CSbCU
-
sashamtl
Haug je pred rat imao svoj stand u ulici Vase Miskina (sada Ferhadija), tamo u onom dijelu ulice prema Parku, izmedju Ekonomskog fakulteta i Svjetlosti. Prodavao je ploce, svirao i "prosio" (zaustavi prolaznika i pita ga :Imas li nesto sice?" 
Mogli ste ga susresti i po koncertima u Dom mladih i CDA, a takodje i ponekad u tramvaju (hodao bos i nosio mali kasetofon
Koliko znam prije desetak godina je otisao u Indiju, ovo je njegova slika od prije 5 godina i od tada nemam nikakvih informacija o njemu.

Mogli ste ga susresti i po koncertima u Dom mladih i CDA, a takodje i ponekad u tramvaju (hodao bos i nosio mali kasetofon
Koliko znam prije desetak godina je otisao u Indiju, ovo je njegova slika od prije 5 godina i od tada nemam nikakvih informacija o njemu.