DANAS JE IZBORNI DAN U AMERICI!!!
-
Boske
#1 DANAS JE IZBORNI DAN U AMERICI!!!
Bosanci u Americi koji glasate, puno srece. Ovo glasanje je veoma vazno. Kerry nudi odlican program i za Ameriku i za Bosnu, a Bush nam daje jos 4 godine istih bedastoca.
Svaki glas se broji. Iako zivite u vecinskim demokratskim i/ili republikanskim drzavama, vas glas ce se dodati u tzv. popularni glas koji je bitan da pokaze Bushu da nema podrske medju Americkim narodom kao celinom.
Ne treba napominjati da ako zivite u kljucnim drzavama, vas glas ce biti 10x vazniji.
Podsjetite vase prijatelje, rodbinu da glasaju i da ne prespavaju ove izbore. Pomognite zbunjenim Amerikancima koji su izludjeni glupavom propagandom sa TV, da vide istinu, i spoznaju da Bush ne moze da bude cuvar na plazi, a ne predsjednik drzave.
Sve najbolje!
Svaki glas se broji. Iako zivite u vecinskim demokratskim i/ili republikanskim drzavama, vas glas ce se dodati u tzv. popularni glas koji je bitan da pokaze Bushu da nema podrske medju Americkim narodom kao celinom.
Ne treba napominjati da ako zivite u kljucnim drzavama, vas glas ce biti 10x vazniji.
Podsjetite vase prijatelje, rodbinu da glasaju i da ne prespavaju ove izbore. Pomognite zbunjenim Amerikancima koji su izludjeni glupavom propagandom sa TV, da vide istinu, i spoznaju da Bush ne moze da bude cuvar na plazi, a ne predsjednik drzave.
Sve najbolje!
-
violentjack
Pogotovo svi Bosanci u Saint Louisu Missouri glasajte za Kerrija 
-
dinash
a vala i vi u ou-haj-ju
:D
nego, juce je na Larry King Live-u neko postavio dobro pitanje ... hipoteticno, sta mislite kako bi busheva administracija rijesila problematicnu diplomatsku situaciju ... recimo "kubansku krizu"?
najezio sam se ...
nego, juce je na Larry King Live-u neko postavio dobro pitanje ... hipoteticno, sta mislite kako bi busheva administracija rijesila problematicnu diplomatsku situaciju ... recimo "kubansku krizu"?
najezio sam se ...
- pitt
Voter # 9 reports for duty 
Ja uranio jutros, na sabahu ranom
Samo ja i 8 baba, zadrtih republikanaca
Malo smo se porjeckali i bas kad su se spremale da me umlate kisobranima i tasnama (koferima
) radi mog ostrog jezika, otvorili su izborno mjesto i u spas su mi pritrcale mlade i prsate demokratkinje sa obliznjeg koledza
Ja uranio jutros, na sabahu ranom
-
cowboy
Bravo Pitt, nadamo se najboljem!pitt wrote:Voter # 9 reports for duty
Ja uranio jutros, na sabahu ranomSamo ja i 8 baba, zadrtih republikanaca
Malo smo se porjeckali i bas kad su se spremale da me umlate kisobranima i tasnama (koferima
) radi mog ostrog jezika, otvorili su izborno mjesto i u spas su mi pritrcale mlade i prsate demokratkinje sa obliznjeg koledza
-
dinash
pitt wrote:Voter # 9 reports for duty
Ja uranio jutros, na sabahu ranomSamo ja i 8 baba, zadrtih republikanaca
ma i ja bih te mlatno - giviktom kakim ... cuj, bosnjo u ameriki pa jos pametan. j*bem li ti opcinu!
-
sekiracija1
[/b]Danas je dan kao i ostali.
Ljudi se radju i umiru,budu u medjuvremenu i slavni i bijedni,ali to nemijenja ljude,jer mi sve vise lice na kamenje.
Sve tece sve se mijenja sem konja i kamenja.
i Kisindjerove amerike 
Ljudi se radju i umiru,budu u medjuvremenu i slavni i bijedni,ali to nemijenja ljude,jer mi sve vise lice na kamenje.
Sve tece sve se mijenja sem konja i kamenja.
-
Upish
Ma ne mogu da vjerujem da je ovako gusto uopste. Posebno kada pogledas dvije jasne opcije: 1. Nastavak propadanja i srozavanja ugleda Amerike u svijetu pod vodstvom religioznog manijaka 2. Izlazak iz krize i popravljanje svega sto je ovaj usro (a to je jedna velika hrpa govana) u zadnje 4 godine.
Ako zhbun pobjedi najebali smo svi odreda.
Ako zhbun pobjedi najebali smo svi odreda.