Dan kada sve stare diskusije završavaju i nove pocinju
-
zoka
#1 Dan kada sve stare diskusije završavaju i nove pocinju
Konacno phpBB forum na sarajevo-x i epn nasljedniku smartneta.
Sjecam se ovog foruma kad je ovdje bila ubb neka free skripta instalisana po osnovnom izgledu i tako samo je visila.
U to vrijeme na sajtu su se pojavljicali Edit Engram, Mama, Mirza, Zoka, Dietrich, Vedran, Psiholog, ScarFace, muha, paco, moralista... i jos jedno desetak clanova i diskutovalo se manje vise na svim forumima mada je bez cenzure bio najaktivniji.
Poslije su Dietrich i Vedran i ne znam jel jos ko sa njima napravili novi forum koji je prakticno do juce izgledao manje vise isto s tim da se jednom moralo nanovo registrovati. Naravno u to vrijeme se desilo nesto sto je najvise i doprimijelo popularizaciji ovog foruma a to je spajanje sa sarajevo-x.com
Od samog pocetka sam zelio da ovaj forum postane javna tribina Bosne i Hercegovine da se ono sto se kaze danas ovdje sutra cuje daleko, daleko, daleko...
Forum je dobio svoj zamah i daleko prevazisao vizije ljudi koji su ga pogurali prvi ali ipak jos uvijek ovaj forum ima nesto pionirsko u sebi. Drago mi je vidjeti topike novih clanova koji se tek zaljubljuju a isto tako odgovore dobro poznatih i dragih ljudi koje zname evo pet godina.
Zelim da ovaj forum dugo pozivi i da se na njemu lijepo druzimo.
Ima par nostalgicnih stvari, molio bih administratore da skinu ban sa Nicka Engram i da ga daju covjeku kome on i pripada i da se zaborave stari dugovi. Imam jos zelju da nam prebacite stare smajlije jer ove standardne phpBB vidim na svakom koraku.
Sjecam se ovog foruma kad je ovdje bila ubb neka free skripta instalisana po osnovnom izgledu i tako samo je visila.
U to vrijeme na sajtu su se pojavljicali Edit Engram, Mama, Mirza, Zoka, Dietrich, Vedran, Psiholog, ScarFace, muha, paco, moralista... i jos jedno desetak clanova i diskutovalo se manje vise na svim forumima mada je bez cenzure bio najaktivniji.
Poslije su Dietrich i Vedran i ne znam jel jos ko sa njima napravili novi forum koji je prakticno do juce izgledao manje vise isto s tim da se jednom moralo nanovo registrovati. Naravno u to vrijeme se desilo nesto sto je najvise i doprimijelo popularizaciji ovog foruma a to je spajanje sa sarajevo-x.com
Od samog pocetka sam zelio da ovaj forum postane javna tribina Bosne i Hercegovine da se ono sto se kaze danas ovdje sutra cuje daleko, daleko, daleko...
Forum je dobio svoj zamah i daleko prevazisao vizije ljudi koji su ga pogurali prvi ali ipak jos uvijek ovaj forum ima nesto pionirsko u sebi. Drago mi je vidjeti topike novih clanova koji se tek zaljubljuju a isto tako odgovore dobro poznatih i dragih ljudi koje zname evo pet godina.
Zelim da ovaj forum dugo pozivi i da se na njemu lijepo druzimo.
Ima par nostalgicnih stvari, molio bih administratore da skinu ban sa Nicka Engram i da ga daju covjeku kome on i pripada i da se zaborave stari dugovi. Imam jos zelju da nam prebacite stare smajlije jer ove standardne phpBB vidim na svakom koraku.
- manijak1
-
energie_girl
ja takodjer navratim ovako ponekad i fino je vidjet one starije clanove...s Kametom se nisam odavno cula...ni sa the_stick-om..vrijeme cini svoje
-
SD-6
#15 Re: Dan kada sve stare diskusije završavaju i nove pocinju
zoka wrote:Ima par nostalgicnih stvari, molio bih administratore da skinu ban sa Nicka Engram/jeko i da ga daju covjeku kome on i pripada i da se zaborave stari dugovi. .
red bio da mu se i sad skine...fakat fali...a i ne znam koje je to on pravilo prekrsio a da ja nisam...gotovo smo jednako provokativni(nije sad da ja trazim da i mene-žik
-
Toozla
#17 Re: Dan kada sve stare diskusije završavaju i nove pocinju
....nisi u pravu....koliko ja pratim forum, razlika izmedju vas dvojice je ogromna....ti si samo, jasno i glasno, oprjedeljen za jednu stranu(to je vasa slicnost).....nema veze sta mislim ja ili bilo ko drugi od forumasa po tom pitanju jer to je sasvim validno sa tvoje strane....SD-6 wrote:zoka wrote:Ima par nostalgicnih stvari, molio bih administratore da skinu ban sa Nicka Engram/jeko i da ga daju covjeku kome on i pripada i da se zaborave stari dugovi. .![]()
red bio da mu se i sad skine...fakat fali...a i ne znam koje je to on pravilo prekrsio a da ja nisam...gotovo smo jednako provokativni(nije sad da ja trazim da i mene-žik![]()
....sa druge strane, za razliku od Engrama, ja nikad nisam procitao tvoj post u kojem kazes nesto u stilu "treba ih sve poklati.....posuti ih kiselinom....oci im treba vaditi....itd...."....
...po meni, to je velika, velika razlika....
-
SD-6
neuzubillah gdje ces klat
...ja to nisam nikad od njega procito...a i sve da je bilo toga(ponavljam,nikad nista slicno nisam od njega citao)ja sam k'o sto sam i rek'o... za brisanje postova a ne za skidanje glava...ili ako bas neko pretjerije,i svi se jednoglasno usaglase,a snjim to nije slucaj...vjeruj mi to je nesto licno izmedju njih(mada ne znam tacno sta)
...treba ga vratiti...jer vjerujem da nekad i "protivnicku" stranu nasmije svojim komentarom,slikom...a to je pomeni pozitivna stvar,a nikako stetna,naravno sve dok je na razini kvalitetne zajebancije...isto kao sto je i meni nekad smijasan komentar druge strane,s kojom bas i nisam u nice odnosima...ali sve dok u tome nema nekakvog gnjeva,frustracija i ostalog crapa(kakav mi je engl
)
...i ni on kao ni ja nismo toliko radikalni,mada se tako vjerujem cini...to je nas stil pisanja i mores ga hate it or lovit(sve sam bolji,The Game
)
...i koja je to moja strana SDA
ako sam za neke ljude,koje postujem i mislim su OK to ne znaci automatski da sam za tu stranku...ima ljudi i u SDP koji bi mogli kod mene proci
ali da mi ne bi braća zamjerila
...let's jeko back...let's engram back..
uz vasu podrsku to je sigurno moguce...samo malo dobre volje...ali...
...treba ga vratiti...jer vjerujem da nekad i "protivnicku" stranu nasmije svojim komentarom,slikom...a to je pomeni pozitivna stvar,a nikako stetna,naravno sve dok je na razini kvalitetne zajebancije...isto kao sto je i meni nekad smijasan komentar druge strane,s kojom bas i nisam u nice odnosima...ali sve dok u tome nema nekakvog gnjeva,frustracija i ostalog crapa(kakav mi je engl
...i ni on kao ni ja nismo toliko radikalni,mada se tako vjerujem cini...to je nas stil pisanja i mores ga hate it or lovit(sve sam bolji,The Game
...i koja je to moja strana SDA
...let's jeko back...let's engram back..
-
zlata
Jekalija...aka...Engram...je uzivao u umalovazavanju...i ponizivanju...svih...a osobito ljudi koji su pro-BiH...a bez cejfa za SDA. Tip je klasican uskovidan malogradjanin...politicki oportunista. Da je sad Tito na vlasti...nos'o bi najvecu petokraku. Umjesto "Allaha mi"...vik'o bi Jekan..."Tite mi". Inace je tvrdio da je beg. Valjda "propali"...pa sad kao takav trazi svoje mjesto u novorodjenoj Bosnjacko-SDA-ovskoj, novokomponovanoj eliti. Ma vid'lo se to. Cin'lo mi se...da mu je Alija bio prici od Svemoguceg. Nek'mu je Rahmet...na ovom forumu.SD-6 wrote:neuzubillah gdje ces klat...ja to nisam nikad od njega procito...a i sve da je bilo toga(ponavljam,nikad nista slicno nisam od njega citao)ja sam k'o sto sam i rek'o... za brisanje postova a ne za skidanje glava...ili ako bas neko pretjerije,i svi se jednoglasno usaglase,a snjim to nije slucaj...vjeruj mi to je nesto licno izmedju njih(mada ne znam tacno sta)
...treba ga vratiti...jer vjerujem da nekad i "protivnicku" stranu nasmije svojim komentarom,slikom...a to je pomeni pozitivna stvar,a nikako stetna,naravno sve dok je na razini kvalitetne zajebancije...isto kao sto je i meni nekad smijasan komentar druge strane,s kojom bas i nisam u nice odnosima...ali sve dok u tome nema nekakvog gnjeva,frustracija i ostalog crapa(kakav mi je engl)
...i ni on kao ni ja nismo toliko radikalni,mada se tako vjerujem cini...to je nas stil pisanja i mores ga hate it or lovit(sve sam bolji,The Game)
...i koja je to moja strana SDAako sam za neke ljude,koje postujem i mislim su OK to ne znaci automatski da sam za tu stranku...ima ljudi i u SDP koji bi mogli kod mene proci
ali da mi ne bi braća zamjerila
![]()
...let's jeko back...let's engram back..![]()
![]()