Vidis, mi smo generacija i prozivjeli smo vecinu ratnih desavanja na isti nacin..mene je spasilo ranjavanje i srecom izborio sam se da se izvucem bez posledica...Ta moja borba je trajala jako dugo, bio sam cijelo vrijeme fokusiran na sebe i ozdravljenje...kada sam posle onako rehabilitovan dosao medju raju, borce, legende....shvatio sam da se mi vise ne razumijemo, jednostavno nemamo teme...onda sam u razgovoru sa jednim doc. Dr. u razgovoru dotakao te teme i on mi je pojasnio na isti nacin kao i ja tebi... Mene je problem koji sam naveo zaobisao samo zato sto sam imao "precih stvari "" tj, da stanem na noge...i ne samo to, nego i da potrcim....PM72 wrote:evo ti čitav tekst pa pojasni...Nije smijesno, PM72 je covjek kojeg treba shvatit kao i sve koji su ratu bili na pravoj strani, ali su nazalost posle rata shvatili da su dozivjeli licni poraz (drustveni, materijalni, psihicki) i vecina se nikad nije pomirila sa tim cinjenicama, zato se i okrecu protiv svih, osim naravno svojim suboraca u kojima vide sebe....posebne, drugacije....Mnogi su tu oko nas, neke primjetimo, neke ne...nekih se sa tugom sjecamo (pipidugadevetka)... Neki od njih nam kroz svoje postove i vrijeme koje provode na forumu samo pokazuju kroz kakvu bol i patnju prolaze...Ti Generale War neces nikad shvatit kako je to, jer si navijac i gledalac, a nista drugo nisi u stanju ni biti....
..to je uglavnom odgovor...