Dan cevapa?
- Irm@
#26 Re: Dan cevapa?
cuj da se gadjamo cevapima...Bogme steta cevapa 
-
HomeArt
#27 Re: Dan cevapa?
Nije bona steta samo rasiris somun i hvatajIrm@ wrote:cuj da se gadjamo cevapima...Bogme steta cevapa
- Irm@
#28 Re: Dan cevapa?
i onda se josh dreknes: de mene lukom pogodi
-
HomeArt
#29 Re: Dan cevapa?
Ali isjeckanim onako da te pospe malo, glavicom bi ti glavu razbioIrm@ wrote:![]()
![]()
![]()
i onda se josh dreknes: de mene lukom pogodi![]()
- Irm@
#30 Re: Dan cevapa?
m ja... pa sta ti je onda nam ovi u Spaniji ne bi ni do clanaka bili
pape wrote:
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#31 Re: Dan cevapa?
Jah, koji bi to merak biJo, ....
.... zamisli Semihicu sa svjezom flekom na novom bijelom kompleticu, .... reisa bosanskog i kolegu mu vrhbosanskog kako zagrljeni stoicki podnose kanonadu petica i desetki s lukom, i domacim kajmakom, .... Suleta i Dodu kako otpozdravljaju razdraganoj masi sto su opet glavni i sa najvise pogodaka u usi i kockastu glavu. Dodo naravno zahtijeva da bude gadjan samo plocama banjaluckog cevapa, .... dok Hare zahtijeva da njegovi projektili budu 100% higijenski ispravni.
Koji bi to dobar dernek biJo.
Koji bi to dobar dernek biJo.
-
HomeArt
#32 Re: Dan cevapa?
Ponukan ovom temom pronadjoh nekoliko slika neobicnih rostilja:

I jedna slika kako bi to moglo izgledati, sponzor Coca Cola a bina negdje oko Sebilja recimo

I jedna slika kako bi to moglo izgledati, sponzor Coca Cola a bina negdje oko Sebilja recimo

- 8. sekretar SKOJ-a
#33 Re: Dan cevapa?
U pravu si, ali već postoji slična manifestacija:sahan wrote:8. sekretar SKOJ-a wrote:Prije nekoliko godina na Bee festu proglašenje pobjednika je otpočelo otprilike, ovako:
-Zbog higijenske neispravnosti meda tri proizvođača su diskvalifikovana,....
Pa i zbog toga nam trebaju ovakve stvari, treba javno reci koja su tri i noga sa BEE festa. Zamisli stvarno kad bi se medijski ovakve stvari radile kako treba svima bi bilo u interesu da se tamo pojave. Mozda bi se pokazalo da neke razvikane cevabdzije prodaju ublehe (da ne kazem otrove) a neki drugi opet izasli iz anonimnosti.
DAN SARAJEVSKOG ĆEVAPA wrote:
Najukusnija manifestacija u gradu, Dan sarajevskog ćevapa, po drugi put se održava 12. jula na Trgu Oslobođenja- Alija Izetbegović.
Organizator Urban Grill Brajlović najavljuje pravu gradsku feštu na kojoj će se degustirati najukusniji ćevapi najpoznatijih gradskih ćevabdžinica. Sarajevo je grad poznat po dobrim ćevapima i zaslužuje jednu ovakvu manifestaciju koja će privući turiste da baš za Dan sarajevskog ćevapa posjete naš grad.
Manifestacija je i izvrsna prilika za podsticanje takmičarskog duha i konačno javno priznanje najboljim ćevapima u gradu! Jedno je sigurno- ovdje vas niko neće poslati po ćevape jer ćevapi, ovog puta, dolaze vama! Vaše je samo da slijedite svoj nos, a za dobar provod i vrhunski ukus ćevapa zaduženi smo mi!
Medijski sponzori su: infoBAR magazin, Radio Stari Grad, Sarajevo navigator i Sonar
-
HomeArt
#34 Re: Dan cevapa?
Svaka cast ali eto koliko je popularna jedan clan foruma slucajno naletio, osim toga zasto drzava nebi stala iza ovoga a ne Brajlovic!?8. sekretarSKOJ-a wrote:U pravu si, ali već postoji slična manifestacija:
Last edited by HomeArt on 02/08/2009 18:40, edited 1 time in total.
- sheilak
#35 Re: Dan cevapa?
Ok, dobra ideja, ali de mi recite, hoćemo li birati i Mis Ćevapa? 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#36 Re: Dan cevapa?
Moze i ova disciplina u programu. Samo bi primjerenije bilo da se gadjamo skembicima/tripicama. Od cevapa ne ostane fleka.pape wrote:Dobra ideja, samo .... da to pretvorimo u nesto neobicno, ... kao sto Spanci u Bunjolu imaju feshtu paradajza.![]()
Mi bi mogli da se gadjamo cevapima taj dan. Da prisustvo politicara bude obavezno, ... pa eto, ... da ih malo gadjamo onim najmasnijim.
Ja ne bih dao politicarima ni primirisat. Nek ovo bude dernek za raju. Kad bi se oni pojavili narod bi poco povracat i otiso bi krkanluk u.....
- Toto
#37 Re: Dan cevapa?
Jok miss. Biramo cevapski harem. A medju cetri prve biramo i sultaniju.sheilak wrote:Ok, dobra ideja, ali de mi recite, hoćemo li birati i Mis Ćevapa?
-
HomeArt
#38 Re: Dan cevapa?
Joj toto podsjetio si me na jedan vic: Kaze idu ulicom otac i sin i vide dvije zene i otac pita sina moze li pogodoti koja je udata? Kaze sin ona desna. Kako znas sine? Pa vidim kako lize sladoledToto wrote:Jok miss. Biramo cevapski harem. A medju cetri prve biramo i sultaniju.sheilak wrote:Ok, dobra ideja, ali de mi recite, hoćemo li birati i Mis Ćevapa?
Tako i ti sve masno do lakata a tebi do harema, nista od toga sli svidja mi se kako razmisljas
Salu na stranu ali ti izbori za miss na svakom vecem skupu... Da je skupit jedno 100 rostilja na jednom mjestu pa nek pobijedi najmasniji.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#39 Re: Dan cevapa?
Ne, ne i ne, .... u obzir dolazi samo izbor one koja ih moze najvise pojesti. (pozvrnjati)sheilak wrote:Ok, dobra ideja, ali de mi recite, hoćemo li birati i Mis Ćevapa?
-
opet ja
#40 Re: Dan cevapa?
ideja mi se mnogo dopada
ja bih jos podjelila u dvije grupe...recimo jedna vecer profesionalne cevabdzije a druga "obican narod"
-
opet ja
#41 Re: Dan cevapa?
opet ja wrote:ideja mi se mnogo dopadaja bih jos podjelila u dvije grupe...recimo jedna vecer profesionalne cevabdzije a druga "obican narod"
jah da jos dodam
1. ZLATNI CEVAP
2. SREBRENI SOMUN
3. BRONZANI LUK
-
HomeArt
#42 Re: Dan cevapa?
Zadnji pere sudjeopet ja wrote:opet ja wrote:ideja mi se mnogo dopadaja bih jos podjelila u dvije grupe...recimo jedna vecer profesionalne cevabdzije a druga "obican narod"
![]()
jah da jos dodam
1. ZLATNI CEVAP
2. SREBRENI SOMUN
3. BRONZANI LUK
-
pupa hava
#43 Re: Dan cevapa?
dva clana, da budemo precizni do u....cevap...sahan wrote:Svaka cast ali eto koliko je popularna jedan clan foruma slucajno naletio, osim toga zasto drzava nebi stala iza ovoga a ne Brajlovic!?8. sekretarSKOJ-a wrote:U pravu si, ali već postoji slična manifestacija:
-
pupa hava
#44 Re: Dan cevapa?
... jedino ako će se birati i Mister roštiljĐŽija...sheilak wrote:Ok, dobra ideja, ali de mi recite, hoćemo li birati i Mis Ćevapa?
- hakazvaka
#45 Re: Dan cevapa?
odlicna ideja. sta je potrebno uraditi da se ovo pokrene ?
- The Nightwatchman
#46 Re: Dan cevapa?
potrebno je da se proglasis predsjednikom zirija, a onda cekas najpovoljnije ponude u plavoj koverti za prvo mjestohakazvaka wrote:odlicna ideja. sta je potrebno uraditi da se ovo pokrene ?
(iako se zjbvm, mislim da bi ovo sigurno bio slucaj)
- 8. sekretar SKOJ-a
#47 Re: Dan cevapa?
E, a znaš li što su djeca u Villa Ribi nesretna i plaču,...?sahan wrote:Zadnji pere sudjeopet ja wrote:opet ja wrote:ideja mi se mnogo dopadaja bih jos podjelila u dvije grupe...recimo jedna vecer profesionalne cevabdzije a druga "obican narod"
![]()
jah da jos dodam
1. ZLATNI CEVAP
2. SREBRENI SOMUN
3. BRONZANI LUK
Znaš li koliko možeš oprati tanjira sa jednim pakovanjem,...?
-
opet ja
#48 Re: Dan cevapa?
evo ja se pik Tito prijavljujem za izradu nagradaThe Nightwatchman wrote:potrebno je da se proglasis predsjednikom zirija, a onda cekas najpovoljnije ponude u plavoj koverti za prvo mjestohakazvaka wrote:odlicna ideja. sta je potrebno uraditi da se ovo pokrene ?![]()
(iako se zjbvm, mislim da bi ovo sigurno bio slucaj)
samo ne znam ko ce to financirati
- uvjek dobar gost
#49 Re: Dan cevapa?
Super ideja !
- Toto
#50 Re: Dan cevapa?
Je li bolje da ovaj cevap drenek bude u ambijentu zimske idile ili je bolje negdje na ledini ko Cavljanska bodljavima??
Sta kazu o ovome event manageri??
Sta kazu o ovome event manageri??