DAMIR....
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 DAMIR....
ne..nije Sehanovic...
iritira me Damir...kao ime...nemojte me pogreshno shvatiti, znam mnogo Damira i svi su mi bili dragi...i jos uvijek su...ali...
Damir...ime koje je nacionalno hajmo reci neutralno...
kakve to veze ima sa Medijima? IMA!!!!
Reklama za dezodorans...DAMIR SVAKO JUTRO TRCI...
Reklama za uloshke....A ONDA JE U LIFT USAO DAMIR....
reklama za Vileda super mocko.... DAMIRE TVOJE CARAPE SU PRLJAVE A SAD SAM OCISTILA POD....
mislim fakat ostalo je jos nacionalno podijeliti hljeb i mlijeko i onda vise nece biti nijednog polja da nije obojen nacionalnim kljucem....ili da se preko jadnog Damira ganja "neutralnost"...
iritira me Damir...kao ime...nemojte me pogreshno shvatiti, znam mnogo Damira i svi su mi bili dragi...i jos uvijek su...ali...
Damir...ime koje je nacionalno hajmo reci neutralno...
kakve to veze ima sa Medijima? IMA!!!!
Reklama za dezodorans...DAMIR SVAKO JUTRO TRCI...
Reklama za uloshke....A ONDA JE U LIFT USAO DAMIR....
reklama za Vileda super mocko.... DAMIRE TVOJE CARAPE SU PRLJAVE A SAD SAM OCISTILA POD....
mislim fakat ostalo je jos nacionalno podijeliti hljeb i mlijeko i onda vise nece biti nijednog polja da nije obojen nacionalnim kljucem....ili da se preko jadnog Damira ganja "neutralnost"...
-
mIRCerka
Bio mi je jedan od onih dana,...i krenem u lift, kad za mnom ulazi Damir... i zamisli nestane struje...blabla ostali par sati u liftu i ONDA SU NAS IZVUKLI KAO U FILMOVIMA kroz krov lifta a njoj nista procurilo nije...Vingo wrote:Kakva neutralnost?? A mi Srbi???? Damir nije nash....![]()
![]()
Mene reklame nerviraju same od sebe....nikad ni ne dobacim do politicke korektnosti....
btw
U kakvoj je vezi Damir s liftom i uloscima (nisam to upratila)?
-
Vingo
Uvijek dobijem poriv da analiziram najgluplje seksualne asocijacije iz reklama....
Krenem u lift, kad za mnom udje Mujo.....i zamandali vrata....
Krenem u lift, kad za mnom udje Milorad i kaze "U ovom liftu nema mjesta za jedno od nas"
Hrvati su ovih dana osjetljivi pa ih necemo dirati...
-
shin
mIRCerka wrote:Bio mi je jedan od onih dana,...i krenem u lift, kad za mnom ulazi Damir... i zamisli nestane struje...blabla ostali par sati u liftu i ONDA SU NAS IZVUKLI KAO U FILMOVIMA kroz krov lifta a njoj nista procurilo nije...Vingo wrote:Kakva neutralnost?? A mi Srbi???? Damir nije nash....![]()
![]()
Mene reklame nerviraju same od sebe....nikad ni ne dobacim do politicke korektnosti....
btw
Zezaš da je to reklama
Jah a Damir u liftu

-
mIRCerka
nisam sitnicava...iritira mi ushi......udjem u lift a za mnom udje Mirko i kaze JAO JA SAM UGROZEN I OVAJ LIFT SE ZAGLAVIO JER SAM HRVAT...taman...Vingo wrote:Sitnicava si.....jel bitno kako se heroj iz lifta zove?
Uvijek dobijem poriv da analiziram najgluplje seksualne asocijacije iz reklama....
Krenem u lift, kad za mnom udje Milorad i kaze "U ovom liftu nema mjesta za jedno od nas"
fakat me zivcira...obratim ja paznju na sve u reklami...jer su reklame kudikamo cesto zanimljivije od sadrzaja emisije...
pa se ista reklama pojavi dva puta...jednom je PERILICA sa Ivanom drugi put je VES MASINA sa Lejlom...
grrr....
-
semso poplava
Ili neka varijacija na reklamu za Calgon ( citaj perilicu )
kao ono dodje majstor da popravi perilicu i kaze bla bla...
a "domacica" mrtva-hladna odgovara PA ZNATE HRVATI SU UGROZENI U OVOME GRADU PA IM I VODA SADRZI VISE KAMENCA ...
perilica duze zivi uz Calgon!
kao ono dodje majstor da popravi perilicu i kaze bla bla...
a "domacica" mrtva-hladna odgovara PA ZNATE HRVATI SU UGROZENI U OVOME GRADU PA IM I VODA SADRZI VISE KAMENCA ...
perilica duze zivi uz Calgon!
-
Lady_Incognitoo
U pomenutoj reklami za dezodorans gdje se DAMIR i AMELA vise nikad nece znojiti (mislim da je NEUTRO ROBERTS), isti taj dezodorans jako odgovara i VESNI i GORANU, pa tako Vingo ne brini, svi su tuVingo wrote:Kakva neutralnost?? A mi Srbi???? Damir nije nash....![]()
![]()
btw
-
Vingo
Lady_Incognitoo wrote:U pomenutoj reklami za dezodorans gdje se DAMIR i AMELA vise nikad nece znojiti (mislim da je NEUTRO ROBERTS), isti taj dezodorans jako odgovara i VESNI i GORANU, pa tako Vingo ne brini, svi su tuVingo wrote:Kakva neutralnost?? A mi Srbi???? Damir nije nash....![]()
![]()
btw
U kakvoj je vezi Damir s liftom i uloscima (nisam to upratila)?![]()
, nema vise ni reklame bez kljuca, vise ni u reklami ne moze biti jedna uloga, moraju tri zbog nacionalnog kljuca
![]()
Ne pika se! Vesna i Goran mogu biti i ovakvi i onakvi. Zelim Milorada!
Sljedeci Fairy - umjesto Villariba i Villabaho idu Sarajevo i Cpcko Capajevo....ili East and West Mostar...Ko ce prije oprati prvomajsko sudje?
smajlipovraca
-
mIRCerka
aaaaaaaaaaaa ne mogu tamo velike mace love male zivotinje...shin wrote:Mirci opterecujes se glupostima gledaj animal planet.
kazem ti, bacicu TV kroz prozor...
iriitacija je pocela prvosvibanjskom proslavom (ko ne zna, to je prvomajski uranak
izvin'te sto vas upeglah...
-
Sarafcina
Ja moram izraziti prosvijed
...u ovim reklamama se koriste samo "moderna" imena.
Molim vas ciko sto smisljate reklame
da zadovoljite
i ukus onih
sa dna kace...
pa pored postojecih
da ubacite i ....
jednom Jovan, onda Stipe, potom Hamdija

ah da... i rotacija
.. pred dnevnik, film i sapunicu 
a zbog medjunarodnih predstavnika... dajte i ona originalna imena ...ponekad.
jer, i ambasodrske zene peru ves
...
ili im ga peru
. A treba povesti racuna i o romskoj manjini, pa neka imena trebaju i njih da oslikavaju.
Predlazem da odnos imena bude prema popisu iz 91, da se izbjegnu manipulacije i uvazi tradicija
.
da zadovoljite
pa pored postojecih
jednom Jovan, onda Stipe, potom Hamdija
ah da... i rotacija
a zbog medjunarodnih predstavnika... dajte i ona originalna imena ...ponekad.
Predlazem da odnos imena bude prema popisu iz 91, da se izbjegnu manipulacije i uvazi tradicija
-
Lady_Incognitoo
Pa bila je ona reklama Lenora mislim (uglavnom neki omeksivacSarafcina wrote:Ja moram izraziti prosvijed...u ovim reklamama se koriste samo "moderna" imena.
da zadovoljite![]()
i ukus onih
sa dna kace...
pa pored postojecihda ubacite i ....
jednom Jovan, onda Stipe, potom Hamdija![]()
ah da... i rotacija.. pred dnevnik, film i sapunicu
a zbog medjunarodnih predstavnika... dajte i ona originalna imena ...ponekad.jer, i ambasodrske zene peru ves
...
ili im ga peru
. A treba povesti racuna i o romskoj manjini, pa neka imena trebaju i njih da oslikavaju.
Predlazem da odnos imena bude prema popisu iz 91, da se izbjegnu manipulacije i uvazi tradicija.
-
Saraswati
Mircerka, tema ti je za 10!!!mIRCerka wrote:nisam sitnicava...iritira mi ushi......udjem u lift a za mnom udje Mirko i kaze JAO JA SAM UGROZEN I OVAJ LIFT SE ZAGLAVIO JER SAM HRVAT...taman...Vingo wrote:Sitnicava si.....jel bitno kako se heroj iz lifta zove?
fakat me zivcira...obratim ja paznju na sve u reklami...jer su reklame kudikamo cesto zanimljivije od sadrzaja emisije...
pa se ista reklama pojavi dva puta...jednom je PERILICA sa Ivanom drugi put je VES MASINA sa Lejlom...
grrr....
-
lindjo
#22 Re: DAMIR....
steta....mIRCerka wrote:ne..nije Sehanovic...
...
+...provjereni ljudi
sve u svemu, plaho interesantan picic....za olesit
(ili sam samo ljubomoran... na njegovu velicinu
-
edu
pa za ovo mu treba cestitati..prislepa se nekom u stan,pojede dzabera ruchak,obilazi svijet(sad ce uvalio kod Barbe u Hamburg,bezbeli o trosku pretplatnika ) ...
+...provjereni ljudi kazu da jos nije zavrsio faks eeeeeeeee tugo
-
lindjo
ma to je jedan supcic na cub
ne treba ga poznavat da bi to zakljucio
kad se sjetim u expressu njegovih seksualnih poduhvata
....guzio hadzija na haubi bolida:shock:
u vezi faxa...sta ce mu
,jedini je kriterij da ga nemas i uletices
treba tamo reviziju poslat...da malo pomete
(ne,ne citam express
tj ne kupujem,nego kona donose staroj pa protabirim na sabahu
tu i tamo sisić ispadne...i tako
)
kad se sjetim u expressu njegovih seksualnih poduhvata
u vezi faxa...sta ce mu
treba tamo reviziju poslat...da malo pomete
(ne,ne citam express
-
mIRCerka
kad se cita tema, pogotovo tema od jedne stranice, obicno se procita pocetak...pise ti na pocetku da tema nije o Sehanovicu vec o imenu DAMIR koje se previse koristi u reklamama obzirom da je nacionalno neutralno....lindjo wrote:ma to je jedan supcic na cubne treba ga poznavat da bi to zakljucio
kad se sjetim u expressu njegovih seksualnih poduhvata....guzio hadzija na haubi bolida:shock:
![]()
u vezi faxa...sta ce mu,jedini je kriterij da ga nemas i uletices
treba tamo reviziju poslat...da malo pomete![]()
(ne,ne citam expresstj ne kupujem,nego kona donose staroj pa protabirim na sabahu
tu i tamo sisić ispadne...i tako
)
jel trebam i nacrtat?