DAMIR....

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Ako pratite reklame, da li vas nervira politika koja se provlaci kroz njih?

Da
48
70%
Ne
11
16%
Po stochariusu TV ne gledam cetvrtkom!
10
14%

Total votes: 69

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1 DAMIR....

Post by mIRCerka »

ne..nije Sehanovic...

iritira me Damir...kao ime...nemojte me pogreshno shvatiti, znam mnogo Damira i svi su mi bili dragi...i jos uvijek su...ali...

Damir...ime koje je nacionalno hajmo reci neutralno...

kakve to veze ima sa Medijima? IMA!!!!

Reklama za dezodorans...DAMIR SVAKO JUTRO TRCI...

Reklama za uloshke....A ONDA JE U LIFT USAO DAMIR....

reklama za Vileda super mocko.... DAMIRE TVOJE CARAPE SU PRLJAVE A SAD SAM OCISTILA POD....

mislim fakat ostalo je jos nacionalno podijeliti hljeb i mlijeko i onda vise nece biti nijednog polja da nije obojen nacionalnim kljucem....ili da se preko jadnog Damira ganja "neutralnost"...
Vingo

Post by Vingo »

Kakva neutralnost?? A mi Srbi???? Damir nije nash.... :D :-)
Mene reklame nerviraju same od sebe....nikad ni ne dobacim do politicke korektnosti....

btw
U kakvoj je vezi Damir s liftom i uloscima (nisam to upratila)?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:Kakva neutralnost?? A mi Srbi???? Damir nije nash.... :D :-)
Mene reklame nerviraju same od sebe....nikad ni ne dobacim do politicke korektnosti....

btw
Bio mi je jedan od onih dana,...i krenem u lift, kad za mnom ulazi Damir... i zamisli nestane struje...blabla ostali par sati u liftu i ONDA SU NAS IZVUKLI KAO U FILMOVIMA kroz krov lifta a njoj nista procurilo nije...
Vingo

Post by Vingo »

:D Sitnicava si.....jel bitno kako se heroj iz lifta zove?
Uvijek dobijem poriv da analiziram najgluplje seksualne asocijacije iz reklama....

Krenem u lift, kad za mnom udje Mujo.....i zamandali vrata....
Krenem u lift, kad za mnom udje Milorad i kaze "U ovom liftu nema mjesta za jedno od nas"
Hrvati su ovih dana osjetljivi pa ih necemo dirati...
Mahalac

Post by Mahalac »

Popravljam sve odvode i zacepam sve rupe :roll:

vodovodjija Damir 061 786-457

:D
shin

Post by shin »

mIRCerka wrote:

btw
Bio mi je jedan od onih dana,...i krenem u lift, kad za mnom ulazi Damir... i zamisli nestane struje...blabla ostali par sati u liftu i ONDA SU NAS IZVUKLI KAO U FILMOVIMA kroz krov lifta a njoj nista procurilo nije...

Zezaš da je to reklama Image

Jah a Damir u liftu Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vingo wrote::D Sitnicava si.....jel bitno kako se heroj iz lifta zove?
Uvijek dobijem poriv da analiziram najgluplje seksualne asocijacije iz reklama....

Krenem u lift, kad za mnom udje Milorad i kaze "U ovom liftu nema mjesta za jedno od nas"
nisam sitnicava...iritira mi ushi......udjem u lift a za mnom udje Mirko i kaze JAO JA SAM UGROZEN I OVAJ LIFT SE ZAGLAVIO JER SAM HRVAT...taman...

fakat me zivcira...obratim ja paznju na sve u reklami...jer su reklame kudikamo cesto zanimljivije od sadrzaja emisije...

pa se ista reklama pojavi dva puta...jednom je PERILICA sa Ivanom drugi put je VES MASINA sa Lejlom...
grrr....
edu

Post by edu »

najbolja je ona..za neko mlijeko za tijelo..meni se cini..ispod pise..vesna..amela..damir..sreca pa nas nema vise konstutivnih.. :D :D ..reklame bi trajale po 5 minuta.. :-) :-) :-)
Lace

Post by Lace »

mIRCerka wrote:nisam sitnicava...iritira mi ushi......udjem u lift a za mnom udje Mirko i kaze JAO JA SAM UGROZEN I OVAJ LIFT SE ZAGLAVIO JER SAM HRVAT...taman...
:lol: :lol:
semso poplava

Post by semso poplava »

Ili neka varijacija na reklamu za Calgon ( citaj perilicu )
kao ono dodje majstor da popravi perilicu i kaze bla bla...
a "domacica" mrtva-hladna odgovara PA ZNATE HRVATI SU UGROZENI U OVOME GRADU PA IM I VODA SADRZI VISE KAMENCA ...

perilica duze zivi uz Calgon!
Lady_Incognitoo

Post by Lady_Incognitoo »

btw
U pomenutoj reklami za dezodorans gdje se DAMIR i AMELA vise nikad nece znojiti (mislim da je NEUTRO ROBERTS), isti taj dezodorans jako odgovara i VESNI i GORANU, pa tako Vingo ne brini, svi su tu :-) :-) , nema vise ni reklame bez kljuca, vise ni u reklami ne moze biti jedna uloga, moraju tri zbog nacionalnog kljuca :x :x
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sad tek kontam cemu onaj sareni kaladont...crveno zeleno plavi...fol 7 elemenata...sipaka sedam... :roll: bacicu TV kroz prozor
shin

Post by shin »

Mirci opterecujes se glupostima gledaj animal planet.
Vingo

Post by Vingo »

Lady_Incognitoo wrote:

btw
U pomenutoj reklami za dezodorans gdje se DAMIR i AMELA vise nikad nece znojiti (mislim da je NEUTRO ROBERTS), isti taj dezodorans jako odgovara i VESNI i GORANU, pa tako Vingo ne brini, svi su tu :-) :-) , nema vise ni reklame bez kljuca, vise ni u reklami ne moze biti jedna uloga, moraju tri zbog nacionalnog kljuca :x :x

Ne pika se! Vesna i Goran mogu biti i ovakvi i onakvi. Zelim Milorada!
Sljedeci Fairy - umjesto Villariba i Villabaho idu Sarajevo i Cpcko Capajevo....ili East and West Mostar...Ko ce prije oprati prvomajsko sudje?
smajlipovraca
mIRCerka

Post by mIRCerka »

shin wrote:Mirci opterecujes se glupostima gledaj animal planet.
aaaaaaaaaaaa ne mogu tamo velike mace love male zivotinje...
kazem ti, bacicu TV kroz prozor...

iriitacija je pocela prvosvibanjskom proslavom (ko ne zna, to je prvomajski uranak :D)

izvin'te sto vas upeglah... :( :roll:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Ja moram izraziti prosvijed :D ...u ovim reklamama se koriste samo "moderna" imena.
Molim vas ciko sto smisljate reklame :D
da zadovoljite ;) :D i ukus onih :D sa dna kace...
pa pored postojecih ;) da ubacite i ....
jednom Jovan, onda Stipe, potom Hamdija ;) :D
ah da... i rotacija :D .. pred dnevnik, film i sapunicu :D

a zbog medjunarodnih predstavnika... dajte i ona originalna imena ...ponekad. :D jer, i ambasodrske zene peru ves :D ... :D ili im ga peru :D. A treba povesti racuna i o romskoj manjini, pa neka imena trebaju i njih da oslikavaju.

Predlazem da odnos imena bude prema popisu iz 91, da se izbjegnu manipulacije i uvazi tradicija :D.
Lady_Incognitoo

Post by Lady_Incognitoo »

Sarafcina wrote:Ja moram izraziti prosvijed :D ...u ovim reklamama se koriste samo "moderna" imena.
Molim vas ciko sto smisljate reklame :D
da zadovoljite ;) :D i ukus onih :D sa dna kace...
pa pored postojecih ;) da ubacite i ....
jednom Jovan, onda Stipe, potom Hamdija ;) :D
ah da... i rotacija :D .. pred dnevnik, film i sapunicu :D

a zbog medjunarodnih predstavnika... dajte i ona originalna imena ...ponekad. :D jer, i ambasodrske zene peru ves :D ... :D ili im ga peru :D. A treba povesti racuna i o romskoj manjini, pa neka imena trebaju i njih da oslikavaju.

Predlazem da odnos imena bude prema popisu iz 91, da se izbjegnu manipulacije i uvazi tradicija :D.
Pa bila je ona reklama Lenora mislim (uglavnom neki omeksivac :D ) gdje je glavna uloga bio djecak Sead :lol: :lol:
bleka

Post by bleka »

Sto nije Muharem :D
Saraswati

Post by Saraswati »

mIRCerka wrote:
Vingo wrote::D Sitnicava si.....jel bitno kako se heroj iz lifta zove?

nisam sitnicava...iritira mi ushi......udjem u lift a za mnom udje Mirko i kaze JAO JA SAM UGROZEN I OVAJ LIFT SE ZAGLAVIO JER SAM HRVAT...taman...

fakat me zivcira...obratim ja paznju na sve u reklami...jer su reklame kudikamo cesto zanimljivije od sadrzaja emisije...

pa se ista reklama pojavi dva puta...jednom je PERILICA sa Ivanom drugi put je VES MASINA sa Lejlom...
grrr....
Mircerka, tema ti je za 10!!! :thumbup: Uh, kako se slatko ismijah... :D
irfan2

Post by irfan2 »

mene opcenito uzasno iritiraju SVE reklame :D ...
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma Free X TV najbolje lijeci zivce :lol: :D provjereno ! :D :D
lindjo

#22 Re: DAMIR....

Post by lindjo »

mIRCerka wrote:ne..nije Sehanovic...

...
steta.... :D ...kako bi ga hraknuo sa uzitkom...jer je nevidjeno dosadan...prislepa se nekom u stan,pojede dzabera ruchak,obilazi svijet(sad ce uvalio kod Barbe u Hamburg,bezbeli o trosku pretplatnika :-? ) ...
+...provjereni ljudi :D kazu da jos nije zavrsio faks 8) eeeeeeeee tugo :(

sve u svemu, plaho interesantan picic....za olesit

(ili sam samo ljubomoran... na njegovu velicinu :D:D )
edu

Post by edu »

prislepa se nekom u stan,pojede dzabera ruchak,obilazi svijet(sad ce uvalio kod Barbe u Hamburg,bezbeli o trosku pretplatnika ) ...
+...provjereni ljudi kazu da jos nije zavrsio faks eeeeeeeee tugo
pa za ovo mu treba cestitati.. :D :D ..fax nije zavrsio ali radi na tome..inace..nije on toliki supak koliko izgleda preko tv-a.. :D :D :D
lindjo

Post by lindjo »

ma to je jedan supcic na cub :-x ne treba ga poznavat da bi to zakljucio

kad se sjetim u expressu njegovih seksualnih poduhvata :( ....guzio hadzija na haubi bolida:shock: :?

u vezi faxa...sta ce mu 8) ,jedini je kriterij da ga nemas i uletices
treba tamo reviziju poslat...da malo pomete :-?

(ne,ne citam express :oops: tj ne kupujem,nego kona donose staroj pa protabirim na sabahu :) tu i tamo sisić ispadne...i tako :oops: )
mIRCerka

Post by mIRCerka »

lindjo wrote:ma to je jedan supcic na cub :-x ne treba ga poznavat da bi to zakljucio

kad se sjetim u expressu njegovih seksualnih poduhvata :( ....guzio hadzija na haubi bolida:shock: :?

u vezi faxa...sta ce mu 8) ,jedini je kriterij da ga nemas i uletices
treba tamo reviziju poslat...da malo pomete :-?

(ne,ne citam express :oops: tj ne kupujem,nego kona donose staroj pa protabirim na sabahu :) tu i tamo sisić ispadne...i tako :oops: )
kad se cita tema, pogotovo tema od jedne stranice, obicno se procita pocetak...pise ti na pocetku da tema nije o Sehanovicu vec o imenu DAMIR koje se previse koristi u reklamama obzirom da je nacionalno neutralno....

jel trebam i nacrtat?
Post Reply