Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#76 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by It_is_a_Leclerc »

Da li su Nazif Gljiva i Zisko istaknuli svoje kandidature, ili će nam i ova kampanja proći bez ovih bardova politike u Bošnjaka ?
forest gump

#77 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by forest gump »

Ni pod razno. Lik ima sve odlike žestokog sociopate i egomanijaka.

Inteligentan jeste. Zabavan jeste. Za cirkusa jeste.

Za bilo kakve vlasti ni pod razno.
skambrljo

#78 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by skambrljo »

upsy_daisy wrote:Damir Nikšić-konceptualni umjetnik.
Fakat čovjek kaže kako većina misli (ili ne misli a trebala bi da misli) a boji se da kaže, ili su prelijeni da kažu (ili da tako misle).

Smatram da je on idealan kandidat za neke promjene na bolje.Koje, vidjećemo šta nudi.
Ali definitivno osvježenje za učmalu sredinu koja je navikla na standarde koji su ne-standardni.

Nikad neću zaboraviti onaj veliki snijeg kad je pao i sad ono..prošla maltene 2 mjeseca ba otkako je pao, i uglavnom se napravili prohodni putevi, a ispred Predsjedništva GUDURA (doduše na onoj strani gdje se čeka tramvaj i komercijala) i oko parka brdašcad... Pa se malo popneš, malo sAđeš i sve tako ...milina... Oko Općine Centar (zgrade) kozija stazica bila do aprila....
Nekad se u to vrijeme pojavila slika dvaju bliskih općina Stari grad i Centar sa slikama tadašnje atmosfere pa ide: Ferhadija očišćena glat, a Centar zatrpan glat, i neko ispod napisao: Ovako izgleda kad je načelnik iz Sarajeva (ispod slike Ferhadija) a ovako kad je iz Rudog ( ispod slike Centra).
Da nije tužno bilo bi smiješno, ali je ipak i smiješno i tužno pa se i dan danas kiselo nasmijem :lol:
Ono..nije nužno da je načelnik rođen u Sarajevu i to, ali treba da bude nekako gradsko dijete, da ima taj impuls, osjećaj za neke stvari....
Zar ne?
:kiss:
Kako ste gospodine načelniče, šta ima, šta se radi? Ne znam čemu ovakav nick, zašto kao i na klipovima koje objavljujete se niste potpisali pravim imenom i prezimenom? Prenosim vam puno pozdrava od moje rodbine, inače pozdravili bi vas oni sami, nego mi rekoše da ste ih banovali pa moramo ovako. Moram vam priznati da sam iznenađen vašim pretendovanjem za ovako važnu funkciju, ako uzmemo u obzir vaše dosadašnje iskustvoi reference. Ako nekim slučajem pobijedite na izborima, hoćete li tjerati iz kancelarije ljude koji dođu da traže neku dozvolu u opštini ili ćete biti ljubazni kao na klipovima koje objavljujete na youtubeu. Hoćete li i dalje biti "konceptualni umjetnik" ili ćete postati ono protiv čega ste se "borili", ili je sve to bio šou, a zapravo vaša jedina i nedosanjana želja je bila da postanete kao oni protiv kojih ste govorili? I još samo da vas priupitam u kojoj ste stranci, tj. ko je finansirao sve one "zabavne" klipove?
Jolpaz

#79 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Jolpaz »

plain vanilla wrote:Ostavite na njegovoj fb stranici neki negativan komentar, pa cete vidjeti kako ce vas ukloniti brzinom svjetlosti.

Nisam imala nikakav problem kad me banovao, kontam, hajd uvrijedio se, mada je moj komentar bio pristojan, ali jeste bio kritika. Poslije nesto pricam s rajom u jednoj grupi na fb, i njih desetak kaze da su banovani iz istog razloga :mrgreen:

Toliko o liku koji voli da kritikuje sve i svasta :oops:
Vjerujem da covjek ima problem sa svojim egom jer je svjestan svog dometa jeftinog zabavljaca izgubljenog u realnom zivotu.
Takodje sklon je nepotrebnom omalovazavanju drugih i drugacijih kroz reziranje cirkusa sa bespomocnim osobama zbunjenih njegovom gluposcu.

Nekad imao moje simpatije, nakon blizeg upoznavanja, pomnozio ga sa nulom...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#80 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by plain vanilla »

Ono..nije nužno da je načelnik rođen u Sarajevu i to, ali treba da bude nekako gradsko dijete, da ima taj impuls, osjećaj za neke stvari.
a Damir je inace bas carsijaner, iz Brezovog Polja kod Brckog :mrgreen:
nemam nista protiv, ali eto, postavljac teme potencira gradsku djecu :oops:
maraccana

#81 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by maraccana »

Konceptualni umjetnik bi u načelničku fotelju... kamaaan... :lol:
Matzan

#82 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Matzan »

plain vanilla wrote:
CaneBos wrote:
Nije problem u tome sto je on banovao ljude zbog komentara, nego zbog kakvih komentara ih je banovao. Dakle, uputis mu posve kulturan, razuman komentar-osvrt na temu i ako nije 100% podilazeci, dobio si ban. Isto mi se desilo..od tada me apsolutno ne zanima sta lik ima za reci, jer mi je samim tim sve o sebi rekao. Narcis..
Ista stvar se i meni desila. Ni na forumu, gdje se pise anonimno, ne koristim vulgaran i neprimjeren rjecnik, kamoli na FB, gdje sam s imenom i prezimenom. Mislim da je prica bila tokom SP, kada je kritikovao nasu reprezentaciju... Kada mu das nepobitne argumente i gdje on nema 'pametan' odgovor, tad si kod njega zavrsio karijeru.

Ipak, otpisala sam ga tek kad sam doznala da nas ima dosta, zezali smo se da napravimo grupu -Svi mi koje je Niksic banovao :lol:

Pošalji mi na pp link za FB profil da prosudim kakav ti je rječnik. :mrgreen:
plain vanilla

#83 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by plain vanilla »

Matzan wrote:

Pošalji mi na pp link za FB profil da prosudim kakav ti je rječnik. :mrgreen:
:thumbup: :lol: :lol: :kiss:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#86 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by -LIBERO- »

A ja sve zelim vjerovati, da je zaHebancija u pitanju :mrgreen:

Edit- i kada sam procitao ovaj clanak sa klixa, link iznad...nije da nema dobrih rezona i ideja. Malo sve to iskarikirano, nedovoljno politicki korektno artikulisano....ali.... :D. Neozbiljna je kandidatura, naravno, ali ima nekih intetesantnih pogleda na pojedine stvari.
Connaisseur Karlin

#87 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Connaisseur Karlin »

-LIBERO- wrote:A ja sve zelim vjerovati, da je zaHebancija u pitanju :mrgreen:

Edit- i kada sam procitao ovaj clanak sa klixa, link iznad...nije da nema dobrih rezona i ideja. Malo sve to iskarikirano, nedovoljno politicki korektno artikulisano....ali.... :D. Neozbiljna je kandidatura, naravno, ali ima nekih intetesantnih pogleda na pojedine stvari.
Mozda ga gura dijaspora iz Bosnjackog Instituta :D
thekupus

#88 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by thekupus »

Meni se jako svidja ova ideja o zatvaranju Titove vikendom, nesto kao Via dei Fori Imperiali u Rimu, bio bi to pun pogodak- centar grada vikendom bi bio puno manje zagadjen, a ulice bi bile bas zive, pogotovo ljeti. Samo ne znam kako bi se to izvelo, mozda je jedino moguce zatvaranje pojasa od raskrsnice sa Dalmatinskom do raskrsnice sa Radićevom, tramvaj da ide do Skenderije ili da pojas tracnica bude odvojen ogradom ta dva dana. Uglavnom, zanimljiva ideja
Nepass

#89 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Nepass »

KB9 wrote:komedijas za nacelnika

koja smo mi banana drzava :lol:
:thumbup:
Svaki izbori sprdancija
madner

#90 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by madner »

Ima dobar program. Jos da mu posalju granice opcine da se ne petlja u Stari Grad.
plain vanilla

#91 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by plain vanilla »

Nepass wrote:
KB9 wrote:komedijas za nacelnika

koja smo mi banana drzava :lol:
:thumbup:
Svaki izbori sprdancija
da ocekujemo kandidaturu Ramiza Zmaja :mrgreen:
upsy_daisy

#92 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by upsy_daisy »

skambrljo wrote:
upsy_daisy wrote:Damir Nikšić-konceptualni umjetnik.
Fakat čovjek kaže kako većina misli (ili ne misli a trebala bi da misli) a boji se da kaže, ili su prelijeni da kažu (ili da tako misle).

Smatram da je on idealan kandidat za neke promjene na bolje.Koje, vidjećemo šta nudi.
Ali definitivno osvježenje za učmalu sredinu koja je navikla na standarde koji su ne-standardni.

Nikad neću zaboraviti onaj veliki snijeg kad je pao i sad ono..prošla maltene 2 mjeseca ba otkako je pao, i uglavnom se napravili prohodni putevi, a ispred Predsjedništva GUDURA (doduše na onoj strani gdje se čeka tramvaj i komercijala) i oko parka brdašcad... Pa se malo popneš, malo sAđeš i sve tako ...milina... Oko Općine Centar (zgrade) kozija stazica bila do aprila....
Nekad se u to vrijeme pojavila slika dvaju bliskih općina Stari grad i Centar sa slikama tadašnje atmosfere pa ide: Ferhadija očišćena glat, a Centar zatrpan glat, i neko ispod napisao: Ovako izgleda kad je načelnik iz Sarajeva (ispod slike Ferhadija) a ovako kad je iz Rudog ( ispod slike Centra).
Da nije tužno bilo bi smiješno, ali je ipak i smiješno i tužno pa se i dan danas kiselo nasmijem :lol:
Ono..nije nužno da je načelnik rođen u Sarajevu i to, ali treba da bude nekako gradsko dijete, da ima taj impuls, osjećaj za neke stvari....
Zar ne?
:kiss:
Kako ste gospodine načelniče, šta ima, šta se radi? Ne znam čemu ovakav nick, zašto kao i na klipovima koje objavljujete se niste potpisali pravim imenom i prezimenom? Prenosim vam puno pozdrava od moje rodbine, inače pozdravili bi vas oni sami, nego mi rekoše da ste ih banovali pa moramo ovako. Moram vam priznati da sam iznenađen vašim pretendovanjem za ovako važnu funkciju, ako uzmemo u obzir vaše dosadašnje iskustvoi reference. Ako nekim slučajem pobijedite na izborima, hoćete li tjerati iz kancelarije ljude koji dođu da traže neku dozvolu u opštini ili ćete biti ljubazni kao na klipovima koje objavljujete na youtubeu. Hoćete li i dalje biti "konceptualni umjetnik" ili ćete postati ono protiv čega ste se "borili", ili je sve to bio šou, a zapravo vaša jedina i nedosanjana želja je bila da postanete kao oni protiv kojih ste govorili? I još samo da vas priupitam u kojoj ste stranci, tj. ko je finansirao sve one "zabavne" klipove?
Nisam Damir, šta ti je ba.... :run:
upsy_daisy

#93 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by upsy_daisy »

plain vanilla wrote:
Ono..nije nužno da je načelnik rođen u Sarajevu i to, ali treba da bude nekako gradsko dijete, da ima taj impuls, osjećaj za neke stvari.
a Damir je inace bas carsijaner, iz Brezovog Polja kod Brckog :mrgreen:
nemam nista protiv, ali eto, postavljac teme potencira gradsku djecu :oops:
Ama čovjek odrastao na Džidžikovcu, pokupio sve moguće manire gradskog djeteta, mislim da je to bar vidno, al hajd, svako ima pravo na mišljenje.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#94 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by JoseMujica »

thekupus wrote:Meni se jako svidja ova ideja o zatvaranju Titove vikendom, nesto kao Via dei Fori Imperiali u Rimu, bio bi to pun pogodak- centar grada vikendom bi bio puno manje zagadjen, a ulice bi bile bas zive, pogotovo ljeti. Samo ne znam kako bi se to izvelo, mozda je jedino moguce zatvaranje pojasa od raskrsnice sa Dalmatinskom do raskrsnice sa Radićevom, tramvaj da ide do Skenderije ili da pojas tracnica bude odvojen ogradom ta dva dana. Uglavnom, zanimljiva ideja
je je pravo zanimljiva i potpuno debilna kad nemaš alternativnih saobraćajnica

sve đto je rekao za klix već je pokušano i doživilo debakl...čak i noćni autobus

kao i svaki zabavnjak vidi se da čoek nema dodira sa pravom, radnom organizacijskom kulturom....al haj bar ne bi bio dosadan :D
madner

#95 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by madner »

Detalji, treba to oma zatvoriti.
Haris.ba

#96 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by Haris.ba »

Ako ispuni obećanje da će snimati kancelariju 24 sata (sebe sve dok obavlja posao, ne mora kad ide u halu), ja mislim da treba glasati za njega. :D

I ako ćemo pošteno, lik izađe i obeća 100.000 radnih mjesta, i pobjedi na izborima. Tako da treba malo shvatiti i nas kakvi smo kad kritikujemo šta političari govore (sad i Damira možemo zvati političarem :D ).

A šta je problem sa noćnim prevozom? Ja sam shvatio da se radi o noćnom prevozu u određenim noćima. Ne stalno. Npr. ko prevoz kad je ponoćka. I da taj prevoz bude kad je SFF.

Zatvaranje Titove za saobraćaj je fina ideja. Eto, godinama se pokušava zatvoriti Ferhadija za automobile. Vidjećemo kako to funkcioniše. Nije loša ideja, čak odlična.Samo treba da kaže koja je to alternativa Titovoj. Treba svašta,samo da kaže kako.

A kad je Maca mogao sa sloganom legalizacija marihuane i prostitucije, ne vidim zašto ne bi mogao ni Damir? Ne mogu da se sjetim kako se zvala, pred prošle izbore Maca je održao predstavu, karta bila 20 KM. Raja navalila da se ismije, a on to iskoristio za predizborni skup. On je za mene najjači političar. Jer je jedini koji je uzeo raji cvaju da mu dođu na predizborni skup.
Kad smo to preživjeli, šta fali, preživjećemo i Damira.
VjecitiStudent

#97 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

Od ovih što nikad u životu ozbiljnog posla nisu radili, treba bježati skoro jednako kao i od lopova.
madner

#98 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by madner »

[u][b]VjecitiStudent[/b][/u] wrote:Od ovih što nikad u životu ozbiljnog posla nisu radili, treba bježati skoro jednako kao i od lopova.
:D
bosanska rijec

#99 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by bosanska rijec »

Rijetko kad sta citam na ovom forumu , vidjeh ovu temu i analiziram vas ovdje sto pisete, vidim plain vanila od kako se stacionirala na ovaj forum zavadila bi dva oka.. pa ako te banovo neka je prava si lisica.
vjeciti student vjecito nesto pametuje po forumu :lol: i on naso pricat od cega treba bjezati :roll: Al nejjse dovoljno je
da zraknete odgovore na pocetnoj stranici klix -a i da zakljucite ili da su vecina sto pisu ludjaci ili da odgovore ispod teksta pisu jedna te ista druzina ludjaka .. Pa ako je Damir zabranio odgovore ili vas banovao onda mu kapa do poda.

Sto se tice Damira pametan tip, duhovit..Njegov prijedlog teksta himne je za deset, pa ja kad je intoniranje himne pjevam njegov tekst. To sto covjek kaze ono sto je istina a drugima se ne svidja ta istina je drugi par rukava ili ne razumiju ono sto zeli reci je do njih.
Covjek se kandidirao za nacelnika nije za predsjednika drzave, treba da se dicite sto imate takvog covjeka... ali ne nadju se ovi "dobronamjerni" ovi namazani da sto je gore to bolje...
I inace ako ste vas par ovdje sto pisu na forumu oni isti sto pisu tamo odgovore na pocetnim stranicama vijesti itd. a vjerovatno jesti , da iskoristim priliku da vam se nagovorim : pa vi ako niste zlonamjerne budale onda ste luudjaci.

Nisam u Sarajevu a glasala bih za Damira :thumbup:
dust in the wind

#100 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?

Post by dust in the wind »

VjecitiStudent wrote:Od ovih što nikad u životu ozbiljnog posla nisu radili, treba bježati skoro jednako kao i od lopova.
:thumbup: :thumbup:

I kakva je to želja Damira da se dokopa politike, malo bi para... šta li ..mjesto trenutnih budaletina na vlasti, da dođe još jedan budalaš koji bi da se domogne para, a ni iskustva, ni znanja ikakvog, ni ugleda vele. neka se drži svoje zajebancije Ovo niđe na svijetu nema... jer to što se lafo kandiduje za izbore je taman takvo da se ta rečenica može reći.. :zid:
Post Reply