Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post Reply
udrch

#176 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by udrch »

izvršnu vlast treba stalno kritikovati, uvijek može bolje, posebno u našoj državi..
meni je ovdje jedino zasmetalo što se priznatog stručnjaka smatra nesposobnim da obavlja funkciju koju je uzgred mogao da pojaše neki najobičniji levat koji valjda u tom slučaju ne bi bio ikebana..

posebno me zanima odkud je Marjanović problem jer je prof.dr., a Oručević nije problem, a i on je prof.dr. (doduše ovom je dokazan plagijat)
duh_sa_sjekirom

#177 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by duh_sa_sjekirom »

svjezi_ustipak wrote: izvini sto sam se usudio kritikovati rad drzavnog sluge. kad je bilo birati onda svi mogu, kad je kritikovati onda mogu valjda samo ministar i kolege. ipak, u demokratiji stvari ne stoje tako kako ti mislis. mozda u sjevernokorejskoj za koju se vidim zalazes.
ipak, na tvoju zalost veci dio tvojih uslova ispunjavam, rekao bih 95% pa se nekako smatram relevantnim. usudio sam se to pomisliti bez tvoje dozvole

kad si kod granskog ugovora, kada se vrsi isplata licnih dohodaka po njemu? i sta je ministar prekrsio kad je rijec o kolektivnom ugovoru radi cega mu se prijetilo stajkom?

drago mi je da si dobio platu na vrijeme. prosveta nije. zato je tebi damir dobar, nije tebi ugrozio egzistenciju pa mozes ovdje prosipati demagogiju i supljirati.
Kao prvo, mladiću, presaberi se, ohladi malo i ne shvataj ovdje ništa lično. Ovo je forum, ljudi mogu iznositi mišljenja, ali ako već ocjenjuju nekoga ili nešto onda bi valjda trebalo da poznaju tu materiju. Napisati kako je Damir M. "katastrofa za obrazovni sistem", a tek prošlo par mjeseci otkako je čovjek na toj poziciji, u najmanju ruku je neozbiljno i smiješno. Ako po istom principu i učenike ocjenjuješ, jadna li su ta djeca...
Kao drugo, ministar, tj izvršna vlast općenito, se ne bira na izborima već se imenuje (valjda bi to trebao znati ako si imalo upućen).
Kao treće, isplata plaća po GKU je do 5. u mjesecu. Međutim, plaća se isplaćuje oko 15. (radi priliva novca u budžet, i to zna i Sindikat i Ministar), ali to je tako već godinama. Zašto se to sad pripisuje Marjanoviću, kad je tako bilo za mandata zadnja tri ministra? Prema tome, svi prethodni ministri su isto radili, no nisam čuo da ste se tada bunili?
I kao četvrto, prosvjeta u osnovnoj školi dobila je plaću 18. (par dana kašnjenja zbog vikenda), dok je u srednjoj školi kasnila 7-8 dana. I uvijek ste do sada dobijali plaću dan-dva prije onih u osnovnim školama i nikad se niko nije bunio.
Last edited by duh_sa_sjekirom on 27/02/2013 17:26, edited 2 times in total.
udrch

#178 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by udrch »

para nema i zbog toga plate kasne, a ne zbog volej nekog ministra..kad će da bude ne zna se..
svjezi_ustipak

#179 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by svjezi_ustipak »

duh_sa_sjekirom wrote: Kao prvo, mladiću, presaberi se, ohladi malo i ne shvataj ovdje ništa lično. Ovo je forum, ljudi mogu iznositi mišljenja, ali ako već ocjenjuju nekoga ili nešto onda bi valjda trebalo da poznaju tu materiju. Napisati kako je Damir M. "katastrofa za obrazovni sistem", a tek prošlo par mjeseci otkako je čovjek na toj poziciji, u najmanju ruku je neozbiljno i smiješno. Ako po istom principu i učenike ocjenjuješ, jadna li su ta djeca...
Kao drugo, ministar, tj izvršna vlast općenito, se ne bira na izborima već se imenuje (valjda bi to trebao znati ako si imalo upućen).
Kao treće, isplata plaća po GKU je do 5. u mjesecu. Međutim, plaća se isplaćuje oko 15. (radi priliva novca u budžet, i to zna i Sindikat i Ministar), ali to je tako već godinama. Zašto se to sad pripisuje Marjanoviću, kad je tako bilo za mandata zadnja tri ministra? Prema tome, svi prethodni ministri su isto radili, no nisam čuo da ste se tada bunili?
I kao četvrto, prosvjeta u osnovnoj školi dobila je plaću 18. (par dana kašnjenja zbog vikenda), dok je u srednjoj školi kasnila 7-8 dana. I uvijek ste do sada dobijali plaću dan-dva prije onih u osnovnim školama i nikad se niko nije bunio.
ne shvatam ja nista licno. i odlicno znam kako funkcionisu forumi. za razliku do tebe nisam arogantan ucesnik koji zeli usutkati sugovornika da ne iznese misljenje niti mi treba tvoj CV da se ukljucim u diskusiju sa tobom, nesto sto si ti haman trazio od mene. vjerujem da se po istom arogantnom principu odnosis prema svojim ucenicima, jadna li su tek tvoja djeca...neobicno je da se za nekoliko ministrovih mjeseci mogu samo izricati hvalospjevi a ako se izrekne kritika onda ne valja...a jadna li su tek tvoja djeca....rekoh ti to vec covjece sa jednosmjernim i uskim pogledom na svijet a redovnim primanjima.
kao drugo, ispada da se izvrsna vlast ne smije kritikovati jer se ne bira direktno na izborima? cestitam na tvom vidjenju demokratije i demokratskog drustva. vec sam ti rekao da imas neki cudni sjevernokorejski model u svojoj glavi. svojim postovima uglavnom pruzas potvrdu tezi da ne shvatas kako funkcionise demokratsko drustvo. (valja si osnove uredjenja trebao znati ako si imalo upucen).
kao trece, potvrdio si da se granski ugovor krsi. do damira je isplata kasnila 10 dana, od damira je decembarska plata isplacena 26 januara, januarska 25 februara. dakle damir je zatekao krsenje kolektivnog ugovora i ne da ga ne ispravlja nego ga jos vise krsi i to je ok?
i kao cetvrto, kresanjem budzeta za prosvetu dovedeno je u pitanje odrzavanje skola u KS. damir se sa time ocito slozio kao clan vlade i treba se govoriti o takvoj odluci koja je sve samo ne razumna. a kolike su razmjere katastrofe vidjecemo stvarno za nekoliko mjeseci, tada ce hvalospjeva ministru biti puno manje.
duh_sa_sjekirom

#180 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

svjezi_ustipak wrote: ne shvatam ja nista licno. i odlicno znam kako funkcionisu forumi. za razliku do tebe nisam arogantan ucesnik koji zeli usutkati sugovornika da ne iznese misljenje niti mi treba tvoj CV da se ukljucim u diskusiju sa tobom, nesto sto si ti haman trazio od mene. vjerujem da se po istom arogantnom principu odnosis prema svojim ucenicima, jadna li su tek tvoja djeca...neobicno je da se za nekoliko ministrovih mjeseci mogu samo izricati hvalospjevi a ako se izrekne kritika onda ne valja...a jadna li su tek tvoja djeca....rekoh ti to vec covjece sa jednosmjernim i uskim pogledom na svijet a redovnim primanjima.
kao drugo, ispada da se izvrsna vlast ne smije kritikovati jer se ne bira direktno na izborima? cestitam na tvom vidjenju demokratije i demokratskog drustva. vec sam ti rekao da imas neki cudni sjevernokorejski model u svojoj glavi. svojim postovima uglavnom pruzas potvrdu tezi da ne shvatas kako funkcionise demokratsko drustvo. (valja si osnove uredjenja trebao znati ako si imalo upucen).
kao trece, potvrdio si da se granski ugovor krsi. do damira je isplata kasnila 10 dana, od damira je decembarska plata isplacena 26 januara, januarska 25 februara. dakle damir je zatekao krsenje kolektivnog ugovora i ne da ga ne ispravlja nego ga jos vise krsi i to je ok?
i kao cetvrto, kresanjem budzeta za prosvetu dovedeno je u pitanje odrzavanje skola u KS. damir se sa time ocito slozio kao clan vlade i treba se govoriti o takvoj odluci koja je sve samo ne razumna. a kolike su razmjere katastrofe vidjecemo stvarno za nekoliko mjeseci, tada ce hvalospjeva ministru biti puno manje.
Totalno ti je promašen komentar. Osim gomile pravopisnih grešaka (a prosvjetni si radnik!!?? :? ) i pokušaja da ovu raspravu prebaciš na lični nivo, ništa, apsolutno ništa konkretno nisi rekao. Nikakav argument (osim kašnjenja plaća u odnosu na rok u GKU, a koje je evidentno u zadnjih 5 godina) nisi ponudio. Molim te da još makar 3 puta pročitaš moj post i da ga pokušaš razumjeti.
Zato smatram da uopće nisi relevantan sagovornik niti da si dovoljno upućen u problematiku o kojoj želiš raspravljati.

P.S. Odoh da vidim kako teku pripreme za napad na Južnu Koreju... :D
svjezi_ustipak

#181 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by svjezi_ustipak »

duh_sa_sjekirom wrote:
Totalno ti je promašen komentar. Osim gomile pravopisnih grešaka (a prosvjetni si radnik!!?? :? ) i pokušaja da ovu raspravu prebaciš na lični nivo, ništa, apsolutno ništa konkretno nisi rekao. Nikakav argument (osim kašnjenja plaća u odnosu na rok u GKU, a koje je evidentno u zadnjih 5 godina) nisi ponudio. Molim te da još makar 3 puta pročitaš moj post i da ga pokušaš razumjeti.
Zato smatram da uopće nisi relevantan sagovornik niti da si dovoljno upućen u problematiku o kojoj želiš raspravljati.

P.S. Odoh da vidim kako teku pripreme za napad na Južnu Koreju... :D
nakon sto sam uz puno pravopisnih gresaka objasnio zasto je D.M. katastrofa za obrazovni sistem KS mozes li ti napisati makar jedan argument zasto on to nije? dosad nisi napisao nijedan argument kojim bi osporio ono sto tvrdim niti si pokazao ista od svoje silne upucenosti u problematiku o kojoj pisemo. uz silnu aroganciju i nepoznavanje nacina funkcionisanja demokratskog drustva navedeni nedostatak argumenata upravo tebe ne cini relevantnim sugovornikom.

P.S.hvalospjevi i licne simpatije nisu argumenti ti arogantni ljubitelju totalitarnih sistema koji uziva u redovnim primanjima.
duh_sa_sjekirom

#182 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

svjezi_ustipak wrote: nakon sto sam uz puno pravopisnih gresaka objasnio zasto je D.M. katastrofa za obrazovni sistem KS mozes li ti napisati makar jedan argument zasto on to nije? dosad nisi napisao nijedan argument kojim bi osporio ono sto tvrdim niti si pokazao ista od svoje silne upucenosti u problematiku o kojoj pisemo. uz silnu aroganciju i nepoznavanje nacina funkcionisanja demokratskog drustva navedeni nedostatak argumenata upravo tebe ne cini relevantnim sugovornikom.

P.S.hvalospjevi i licne simpatije nisu argumenti ti arogantni ljubitelju totalitarnih sistema koji uziva u redovnim primanjima.
:?
Izvini, demokrato, ali ja ne pročitah gdje si to ti argumentovano objasnio da je Damir M. katastrofa za obrazovni sistem KS?
Šta je tvoj problem, čovječe? Čime si toliko isfrustriran pa da svaku raspravu pokušavaš prebaciti na lični nivo? Ja nemam pojma ko si ti, niti me zanima, samo tražim od tebe argumenta za tvoje ocjene tj. tvrdnje! A ti trabunjaš o nekakvoj Sjevernoj Koreji, totalitarizmu, demokratiji... Niđe veze tvoje pisanje, čovječe!
Osim priče oko kašnjenja plaća od nekih 7-8 dana u odnosu na period isplate u proteklih 5 godina (što je općepoznato bilo i prethodnim ministrima), ništa, ali apsolutno ništa ti nisi naveo kao argument! Koje je to katastrofalne poteze povukao dotični ministar, a koji su u okviru njegovih nadležnosti, da bi ga mogli proglasiti katastrofom? Budi konkretan, ako nije problem, i nabroj ih stavku po stavku, grijeh po grijeh!
I budi ljubazan pa nama totalitaristima objasni princip funkcionisanja demokratskog društva? Koliko vidim iz tvoga pisanja, ti demokratiju shvataš kao pravo da pljuješ po svakome, bez ikakve odgovornosti niti obaveza? Je li to demokratija?

PS. Ne širi lažnu sliku o primanjima! Tvoja primanaja su redovna, mjesec za mjesec, što se ne bi moglo kazati za ljude zaposlene npr u inustriji. Osim toga, svi već znaju da ste svi vi srednjoškolski radnici putem suda dobili po 6000-8000 KM na ime razlike u neisplaćem primanjima (topli obrok, regres...). Neka ste dobili, niko nema ništa protiv, to su vaše pare, ali nemoj nam prosipati šuplju priču o ugroženosti zbog neredovnih primanja.
Last edited by duh_sa_sjekirom on 04/03/2013 14:21, edited 2 times in total.
duh_sa_sjekirom

#183 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

/
svjezi_ustipak

#184 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by svjezi_ustipak »

duh_sa_sjekirom wrote:
svjezi_ustipak wrote: nakon sto sam uz puno pravopisnih gresaka objasnio zasto je D.M. katastrofa za obrazovni sistem KS mozes li ti napisati makar jedan argument zasto on to nije? dosad nisi napisao nijedan argument kojim bi osporio ono sto tvrdim niti si pokazao ista od svoje silne upucenosti u problematiku o kojoj pisemo. uz silnu aroganciju i nepoznavanje nacina funkcionisanja demokratskog drustva navedeni nedostatak argumenata upravo tebe ne cini relevantnim sugovornikom.

Izvini, demokrato, ali ja ne pročitah gdje si to ti argumentovano objasnio da je Damir M. katastrofa za obrazovni sistem KS?
Šta je tvoj problem, čovječe? Čime si toliko isfrustriran pa da svaku raspravu pokušavaš prebaciti na lični nivo? Ja nemam pojma ko si ti, niti me zanima, samo tražim od tebe argumenta za tvoje ocjene tj. tvrdnje! A ti trabunjaš o nekakvoj Sjevernoj Koreji, totalitarizmu, demokratiji... Niđe veze tvoje pisanje, čovječe!
Osim priče oko kašnjenja plaća od nekih 7-8 dana u odnosu na period isplate u proteklih 5 godina (što je općepoznato bilo i prethodnim ministrima), ništa, ali apsolutno ništa ti nisi naveo kao argument! Koje je to katastrofalne poteze povukao dotični ministar, a koji su u okviru njegovih nadležnosti, da bi ga mogli proglasiti katastrofom? Budi konkretan, ako nije problem, i nabroj ih stavku po stavku, grijeh po grijeh!
I budi ljubazan pa nama totalitaristima objasni princip funkcionisanja demokratskog društva? Koliko vidim iz tvoga pisanja, ti demokratiju shvataš kao pravo da pljuješ po svakome, bez ikakve odgovornosti niti obaveza? Je li to demokratija?

PS. Ne širi lažnu sliku o primanjima! Tvoja primanaja su redovna, mjesec za mjesec, što se ne bi moglo kazati za ljude zaposlene npr u inustriji. Osim toga, svi već znaju da ste svi vi srednjoškolski radnici putem suda dobili po 6000-8000 KM na ime razlike u neisplaćem primanjima (topli obrok, regres...). Neka ste dobili, niko nema ništa protiv, to su vaše pare, ali nemoj nam prosipati šuplju priču o ugroženosti zbog neredovnih primanja.
i? imas li ijedan argument zasto je damir m. dobar ministar? vec je gore napisano zasto je katastrofa.
duh_sa_sjekirom

#185 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

svjezi_ustipak wrote:
i? imas li ijedan argument zasto je damir m. dobar ministar? vec je gore napisano zasto je katastrofa.
A gdje gore je to napisano, života ti?
Daj me uputi u kojem si to postu argumentovano, stavku po stavku ili grijeh po grijeh, obrazložio da je dotični katastrofa (navedi datum i vrijeme pisanja)?
safran

#186 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by safran »

Eh duše, duše - pa fino je naveo argument - kasnila mu plata.
duh_sa_sjekirom

#187 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

safran wrote:Eh duše, duše - pa fino je naveo argument - kasnila mu plata.
Tempo isplaćivanja plaće sredinom mjeseca za prethodni primjenjuje se već pet godina i s tim su bila upoznata 4 zadnja ministra. Do sad to nije bio problem niti se ko zbog toga bunio. Dakle, to mu nije apsolutno nikakav argument.
safran

#188 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by safran »

duh_sa_sjekirom wrote:
safran wrote:Eh duše, duše - pa fino je naveo argument - kasnila mu plata.
Tempo isplaćivanja plaće sredinom mjeseca za prethodni primjenjuje se već pet godina i s tim su bila upoznata 4 zadnja ministra. Do sad to nije bio problem niti se ko zbog toga bunio. Dakle, to mu nije apsolutno nikakav argument.
Eh duše, duše - ovo bilo samo malo sarkazma. To je jedino što je njemu mjerodavno i što ga dotiče. Da se razumijemo, treba da ga dotiče ali isto tako treba objektivnije sagledati uzroke i posljedice. Ali ne, on je davno odlučio da je Damir M. katastrofalan izbor i uopšte nije bitno šta će mu se pripisati.
svjezi_ustipak

#189 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by svjezi_ustipak »

duh_sa_sjekirom wrote:
svjezi_ustipak wrote:
A gdje gore je to napisano, života ti?
Daj me uputi u kojem si to postu argumentovano, stavku po stavku ili grijeh po grijeh, obrazložio da je dotični katastrofa (navedi datum i vrijeme pisanja)?
ne rece mi po cemu je damir m. dobar ministar? neki argument?

danas strajk bio. resor damira m. to puno govori o ministru i ministrovanju.
duh_sa_sjekirom

#190 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

svjezi_ustipak wrote:
ne rece mi po cemu je damir m. dobar ministar? neki argument?

danas strajk bio. resor damira m. to puno govori o ministru i ministrovanju.
:-)
Pa, čovječe, ti si totalno izgubljen u vremenu i prostoru!!!
Kao prvo, nisam ja ništa tvrdio, nego TI! Dakle, TI tvrdiš da je Damir M. katastrofa, a ja od tebe tražim argumente!
Ne mogu da vjerujem da je neko ko se predstavlja kao profesor u srednjoj školi toliko ograničen da mu neke stvari nisu jasne ni kad mu se nacrtaju!!! Ne dokazuje se, čovječe, ono što se ne tvrdi već ono što se tvrdi! Kontaš? Dakle, još jednom: TI iznosiš neku tvrdnju pa TI trebaš da izneseš i argumente (dokaze), ukoliko želiš da te neko shvati ozbiljno! U protivnom, tvoje pisanje je obično laprdanje!
Ja nigdje nisam ni rekao da je ministar dobar, jer smatram da je prošlo isuviše malo vremena njegovog ministrovanja da bi se uopće mogla dati neka mjerodavna ocjena njegovog rada. To je isto kao kad bi savjetnik tvoj čas ocjenjivao 5 minuta nakon početak časa, i konstatovao da ti je čas užasan a da si ti kao nastavnik katastrofa za obrazovni sistem. Je li ti sad malo jasnije?
A ovo za štrajk ne želim ni komentarisati, jer je fakat nevjerovatna glupost.

PS Još jednom te molim da me uputiš na tvoj post u kojem si iznio argumente? Hvala.
svjezi_ustipak

#191 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by svjezi_ustipak »

duh_sa_sjekirom wrote: Ja nigdje nisam ni rekao da je ministar dobar

PS Još jednom te molim da me uputiš na tvoj post u kojem si iznio argumente? Hvala.
28.02.2013, trazi postove tog datuma
mada tebi kao argument nije dovoljno ni 3000 radnika u strajku.
drago mi je da si rekao da ministar nije dobar. i to ce sam ministar saznati kad prestane biti ministar. razocarace se.

sa tobom je diskusija zavrsena covjece koji ne priznajes stajkove i primas redovno platu. podsjecas na Mariju Antoanetu. nadam se da ces bolje proci od nje.

pozdrav
duh_sa_sjekirom

#192 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

svjezi_ustipak wrote:
28.02.2013, trazi postove tog datuma
mada tebi kao argument nije dovoljno ni 3000 radnika u strajku.
drago mi je da si rekao da ministar nije dobar. i to ce sam ministar saznati kad prestane biti ministar. razocarace se.

sa tobom je diskusija zavrsena covjece koji ne priznajes stajkove i primas redovno platu. podsjecas na Mariju Antoanetu. nadam se da ces bolje proci od nje.

pozdrav
:shock:
Ti si uistinu, blago rečeno, ograničen čovjek. Oprosti što ti tako moram kazati, ali fakat jesi! Kad čovjek s tobom raspravlja, zvuči mu nevjerovatno da takav čovjek uopće radi u prosvjeti i uči našu djecu nečemu. Čemu li ih ti možeš naučiti, Boga pitaj! Jadna li su djeca kojoj ti predaješ i koje ti ocjenjuješ...Eto, tako to bude kad se fakulteti završavanju po nekakvim univerzitetima u Čevljanovićima, Čeljigovićima itd. ili po restoranima, kafanama ili sličnim ugostiteljskim objektima...
Ja mu lijepo i jezikom razumljivim čak i osnovcima obrazložim da o radu ministra ne mogu dati ocjenu, jer je prošlo isuviše malo vremena, nemam dobar uvid u njegove aktivnosti (osim medijskih istupa), čekamo konkretne i opipljive rezultate njegovog rada itd, a on meni kaže da mu je drago kako sam rekao da on nije dobar ministar... :-) :lol: Još kad bi mi našao gdje sam ja to napisao, bio bih ti zahvalan? Dakle, umjesto da ponudiš bilo kakve argumente, dokaze ili neko logičko razmišljanje, uporno si raspravu pokušavao prebaciti na lični nivo ili meni stavljati u tastaturu riječi koje nisam napisao. To što tražim od tebe da obrazložiš svoju tvrdnju kako je ministar katastrofa, ne znači da mislim suprotno od toga što ti misliš, a pogotovu da mislim kao ti. Možeš li to razumjeti, jarane? Je li to zaista toliko teško za shvatiti?
Evo, pregledah sve od 28.02.2013. što si napisao i nigdje nikakvih dokaza niti argumenata, samo obično laprdanje i lupetanje. Pod argumentom se podrazumjeva da navedeš neku aktivnost ministra koja je u suprotnosti sa nekim važećim zakonom (npr Zakon o srednjem obrazovanju, Zakonom o radu itd) ili nekim podzakonskim aktom. Ti nisi bio ni blizu toga! Kašnjenje plata u odnosu na termin definisan u GKU, kako rekoh, je nešto što se dešava zadnjih 4-5 godina, što znaju i predstavnici sindikata i sa Marjanovićem nema apsolutno nikakve veze. Prema tome, taj tvoj tzv. argument možeš slobodno pomnožiti sa nulom.
Zaključak: Pišeš bljuvotine bez ikakvih argumenata i smisla!
Preporuka: Stručno se usavršavaj, čitaj pedagošku literaturu, jer ćeš tako biti daleko korisniji obrazovnom sistemu i pošteno zaraditi svoju platu. Ostavi se forumanja jer ti ono baš i ne ide od ruke!
Lijep pozdrav.
rimac

#193 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by rimac »

zašto, ba, crni čovječe podnese ostavku!
svjezi_ustipak

#194 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by svjezi_ustipak »

Ode levat konacno.

Dugo je i potrajao.

Sad ce opet po fakultetu nastaviti bacati ublehe.
VjecitiStudent

#195 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by VjecitiStudent »

I tako pade još jedna kantonalna vlada.
nosara

#196 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by nosara »

svjezi_ustipak wrote:Ode levat konacno.

Dugo je i potrajao.

Nije faca ko ti pa da anonimno po forumu jede govna... :D
m@gm@

#197 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by m@gm@ »

:hihihi:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#198 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by JoseMujica »

haj ba ionako je bio padobranac među onim kokošarima
gorgonzola

#199 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

Post by gorgonzola »

Ma ko ebe profesore i ucitelje. Vazno je da su soferima iz grasa udovoljili.
duh_sa_sjekirom

#200 Re: Damir Marjanović - Ministar obrazovanja KS

svjezi_ustipak wrote:Ode levat konacno.

Dugo je i potrajao.

Upravo tako, majstore.
Šta on nama ima prosipati ublehe.
Treba za ministra obrazovanja postaviti nekoga ko zna taj posao, evo npr Eso Radeljaš, je l' tako, majstore? :D
Post Reply