damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

susc_ovjek

#26 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by susc_ovjek »

itekako wrote:od fanova Ace Lukasa gori su mi jedino ovi pripadnici sarajevske urbane gerile tj. fine gradske raje koji su sve skontali, sve znaju i najpametniji su dok su svi ostali za njih bijedni lucki radnici koji ne zasluzuju i ne mogu bolje.

mali prgavi supak
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
dječak sa šibicama

#27 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by dječak sa šibicama »

It_is_a_Leclerc wrote:Svašta je on namljeo i nalupao. Tačno je, naime, da u BIH zlostavljanje svih i svakog uglavnom prolazi nekažnjeno, te da ljudi skloni torturisanju životinja imaju veće predispozicije da postanu serijske ubice, al' da smo tempirane bombe, vala, nismo..

Nije ovo nikakav fašist. Ovo je budala, brate mili.
Uz to pijan ko letva.
Lakat Jebić

#28 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by Lakat Jebić »

frajer rece da su stabla najbitnija bica na ovom svijetu i vi ovdje njega komentarisete :D
darius_maximus

#29 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by darius_maximus »

Žali Bože vremena koje sam na ovo potrošio... :roll:

Navaljati ovoliku količinu gluposti i predstavljati se naprednim čovjekom je za nepovjerovati...
Ne voli Slovence i EU jer su "kulturni", ne voli nas jer smo "masovne ubice", pa ono lupetanje šta čini masovnog ubicu, kako smo mi tu, vrebamo iz sjena... :roll:

Ne bi ovaj sve ovo izgovorio da nije bio p'jan, ali eto, bolje da se zna u ranoj fazi dijagnoza, nego da poodmakne ova bolest... Ovaj čovjek jeste fašista, možda ne zbog svog djelovanja, koliko zbog uvjerenja da postoje više i manje vrijedna bića, to je old-school...
Iskreno, ovakve ljude treba na svakom koraku ismijavati i ne dati im da javno govore... Sreća je velika pa nije kakav govornik, sa ovakvom spodobom se djeca mogu uspješno raspravljati... :D
burekdzijabezmesa

#30 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by burekdzijabezmesa »

Lakat Jebić wrote:frajer rece da su stabla najbitnija bica na ovom svijetu i vi ovdje njega komentarisete :D

:lol: :lol: :lol:
Timscho

#31 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by Timscho »

ttf_spy,

hvala sto si ovo postavio, da znamo s kim imamo posla. A dosad mi je bio simpatican, konto sam dobrica neka...

Ali eto...malo skole i pameti, puno uobrazenosti, pretencioznosti, neuspjela afirmacija licnosti...i dobijes ovo.

Ali ona scena na kraju kad tenkre stoji popljuvan i zbunjen sa onim telecim pogledom...ono je prejako! Ono treba znati rezirati. Bravo Damire!
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#32 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by dr.gog »

tf2_spy wrote:prosto nevjerovatna količina gluposti izgovorena od ovog kvazi-intelektualca.
koliko sam shvatio, predstavljao je svoj dokumentarac "kinofil", pa se poslije obratio prisutnima, "biranim" riječima. kinofil & fašista. govnar obični. uostalom, pogledajte i sami na linku ispod..
https://vimeo.com/55730861
Ma znaš i sam šta mu treba:

Image
MaxPayne

#33 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by MaxPayne »

Da se podsjetimo malo na ovog jadnika,šta će,maltretirali ga pa morao pobjeći u lijepu njihovu
http://dhfr.hr/redatelj/damir-janecek/
Živio je u Sarajevu, a nakon što je “pomutio račune” s kontoverznim samokritičnim angažiranim filmom KINOFIL koji se bavi odnosom prema životu i kriminalom u rodnom gradu zbog niza fizičkih napada te maltretiranja kako njega kako obitelji vec par godina živi u Hrvatskoj.
Njanjavi

#34 Re: damir janeček, režiser, kinofil i fašista

Post by Njanjavi »

Mene stid ispred njega jbte :D
Post Reply