Damir Hadžić politički demontiran

dustaban

#26 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by dustaban »

Slazem se da treba parkinge modernizovati. Ne mozemo zbog RVI zaustavljati tehnologiju i napredak. Neka automata na parkingu, ali neka pare od parkinga idu RVI. To je kudikamo bolji nacin. Ovi sto rade po parkinzima su lopine, uzimaju sebi a organizaciji karina. A sve skupa je brate primitivizam...
studiorum_tuzlaensis

#27 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by studiorum_tuzlaensis »

kakve veze ima RVI sa ovim, manite šuplje, pričajte mi o krimi djelima ovog halometa, želim da čujem šta je radio po Novom Gradu.

RVI je veoma osjetljiva tema i zbog gomile neradnika i šupaka koji su izganjali invadidnine da bi se stranke održale na vlasti, njihovo stanje je kakvo jeste. Dakle Damir Hadžić opletite po ovom ljigavcu.
zateznistub

#28 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by zateznistub »

dustaban wrote:Slazem se da treba parkinge modernizovati. Ne mozemo zbog RVI zaustavljati tehnologiju i napredak. Neka automata na parkingu, ali neka pare od parkinga idu RVI. To je kudikamo bolji nacin. Ovi sto rade po parkinzima su lopine, uzimaju sebi a organizaciji karina. A sve skupa je brate primitivizam...
Šta ba uzimaju sebi? Onu marku što im neko dadne da uzmu sebi umjesto da im mapise onaj blokić? Šta je vama ti ljudi rade za 350-400 KM mjesečno...
Ganjajte vi pravdu na višim instancama pa onda uredujte po parkinzima...
pedeset

#29 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by pedeset »

Damir Hadžić je dokazani kriminalac. Pored toga je i reketaš. Krade gdje i koliko može. Postao je milioner sa načelničkom platom (pa gdje to ima), uništio je SDP a zamalo i državu. Ali kako neko može reći da je demontiran a čovjek i dalje milioner. Jedino ga nema u propalom SDP-u što realno i nije neka šteta osim ako nije imao namjeru da još krade. Ali šta tek reći za Lagumdžiju najvećeg izdajnika svog naroda?
GeeTnT

#30 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by GeeTnT »

zateznistub wrote:
dustaban wrote:Slazem se da treba parkinge modernizovati. Ne mozemo zbog RVI zaustavljati tehnologiju i napredak. Neka automata na parkingu, ali neka pare od parkinga idu RVI. To je kudikamo bolji nacin. Ovi sto rade po parkinzima su lopine, uzimaju sebi a organizaciji karina. A sve skupa je brate primitivizam...
Šta ba uzimaju sebi? Onu marku što im neko dadne da uzmu sebi umjesto da im mapise onaj blokić? Šta je vama ti ljudi rade za 350-400 KM mjesečno...
Ganjajte vi pravdu na višim instancama pa onda uredujte po parkinzima...
De ba zatezni, u cijeloj prici oko prvog reketa Sarajeva ( a i BiH), ti se uhvati rvi-a...jbt.. isto onaj student koji zna sve o leptirovima, a dobio zadatak o slonovima...katastrofa...

Nije Hadzic u prici slon, jer slon je lijepa i pametna zivotinja, a Hadzic je stoka kojoj je malo bilo ono trave sto mu je budzetom odredjeno, nego je uzimao od svih...ne bi me zacudilo da je i od "leptira" (rvi-a) uzimao, za koje se eto ti zatezni mnogo zauzeo....

Ovde je jasan jedan problem...ako spomenes Efendica po necemu dobrom (a definitivno covjek radi svoj posao) onda si poslan od hodze, ako spomenes usput rvi-i onda si poslat od hodze (iz Maoce)....ako nista ne kazes onda si tenkre kojem je dobro i misle da si uhljeben...

Najbolje je kao pici udarat vas slikama i gledat "grohotom" se smijat....
vincent_vega

#31 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by vincent_vega »

Pedesetku i tenisera je Damir Hadžić izgleda negdje dobro naguzio. Doduše, to je jedan te isti nick. Klon do klona. :lol:
zateznistub

#32 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by zateznistub »

pedeset wrote:Damir Hadžić je dokazani kriminalac. Pored toga je i reketaš. Krade gdje i koliko može. Postao je milioner sa načelničkom platom (pa gdje to ima), uništio je SDP a zamalo i državu. Ali kako neko može reći da je demontiran a čovjek i dalje milioner. Jedino ga nema u propalom SDP-u što realno i nije neka šteta osim ako nije imao namjeru da još krade. Ali šta tek reći za Lagumdžiju najvećeg izdajnika svog naroda?
A štatek reći za koplet SDA? Zamisli tek koliko su oni za najtežih 20 godina zajedno nakrali???
pedeset

#33 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by pedeset »

vincent_vega wrote:Pedesetku i tenisera je Damir Hadžić izgleda negdje dobro naguzio. Doduše, to je jedan te isti nick. Klon do klona. :lol:
Možda je tebe naguzio, mene nije. Za tenisera nisam siguran jer je i Damir nekadašnji teniser pa sumnjam da bi mu to napravio. A je li to paranoja u pitanju pa misliš da svi koji ga pljuju su jedan te isti čovjek? :lol: :lol: :lol:
zateznistub

#34 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by zateznistub »

GeeTnT wrote: De ba zatezni, u cijeloj prici oko prvog reketa Sarajeva ( a i BiH), ti se uhvati rvi-a...jbt.. isto onaj student koji zna sve o leptirovima, a dobio zadatak o slonovima...katastrofa...

Nije Hadzic u prici slon, jer slon je lijepa i pametna zivotinja, a Hadzic je stoka kojoj je malo bilo ono trave sto mu je budzetom odredjeno, nego je uzimao od svih...ne bi me zacudilo da je i od "leptira" (rvi-a) uzimao, za koje se eto ti zatezni mnogo zauzeo....

Ovde je jasan jedan problem...ako spomenes Efendica po necemu dobrom (a definitivno covjek radi svoj posao) onda si poslan od hodze, ako spomenes usput rvi-i onda si poslat od hodze (iz Maoce)....ako nista ne kazes onda si tenkre kojem je dobro i misle da si uhljeben...

Najbolje je kao pici udarat vas slikama i gledat "grohotom" se smijat....
To te hodža potkovo pa pričaš ili je iz tvoje glave? Ko je prvi potegao priču o velečasnom ti načelniku i njegovu djelu parkingu bez zlih...debelih krezubih???
pedeset

#35 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by pedeset »

zateznistub wrote:
pedeset wrote:Damir Hadžić je dokazani kriminalac. Pored toga je i reketaš. Krade gdje i koliko može. Postao je milioner sa načelničkom platom (pa gdje to ima), uništio je SDP a zamalo i državu. Ali kako neko može reći da je demontiran a čovjek i dalje milioner. Jedino ga nema u propalom SDP-u što realno i nije neka šteta osim ako nije imao namjeru da još krade. Ali šta tek reći za Lagumdžiju najvećeg izdajnika svog naroda?
A štatek reći za koplet SDA? Zamisli tek koliko su oni za najtežih 20 godina zajedno nakrali???
Jesu dosta ali opet nisu kao gosp. Hadžić. Ovaj je namber uan što se tiče krađe.
Opetja033

#36 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Opetja033 »

zateznistub wrote:
Tema je Damir Hadzic, zvani Reket, a ne SDA. Imas dovoljno tema o toj stranci, ne spamaj ovu i ovu.
vincent_vega

#37 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by vincent_vega »

pedeset wrote:
Možda je tebe naguzio, mene nije. Za tenisera nisam siguran jer je i Damir nekadašnji teniser pa sumnjam da bi mu to napravio. A je li to paranoja u pitanju pa misliš da svi koji ga pljuju su jedan te isti čovjek? :lol: :lol: :lol:
Ne znam, ti si na svakoj temi opterećen sa njim. Nije te bukvalno naguzio, ali vjerovatno si nešto od njega tražio, pa nisi dobio. Ko zna.
GeeTnT

#38 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by GeeTnT »

zateznistub wrote:
Pa o tome i jeste rijec...Narodu puko film i dadne glasove kmerima, a onda nasta "mrak".... 65000 firmi blokirano, samo rade parkinzi i gleda se prenos sa teniskih terena, a zimi se gledalo rekreativno skijanje naseg dragog vodje i privjeska mu..

Narod se ponovo pogubio i vratio se hodzama..jer alternative nema (neJma)....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#39 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Truba »

Teniser wrote:Upravo zgrada Agrama gdje se uhljebio dokazuje kako je i šta radio,dodjeljivao parcele i sebi osiguravao poziciju,takvih parcela ima još i zbog tog i spava s noćnim morama!
Kako je god došao na red da ga kazne njegovi članovi tako će doći na red da se preispita i dodjeljivanje parcela,sad čeka jednu optužnicu i razmišlja o ko zna koliko drugih.
Možda mu pomogne da se uhvati još jednom za nogavicu Lagumdžije.
dok to nisam čuo nisam vjerovao
ali lokacija agrama i njegov kasniji angažman u toj firmi na fiktivnoj poziciji s menadzerskim ugovorom
2+2

šta je agram koncernu 7500
pa oni se razbacuju milijunima
al ne možeš kvadrat prostora uduplat parama
to su zakoni prirode :D
za sve ostalo tu su načelnici
pedeset

#40 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by pedeset »

vincent_vega wrote:
pedeset wrote:
Ne znam, ti si na svakoj temi opterećen sa njim. Nije te bukvalno naguzio, ali vjerovatno si nešto od njega tražio, pa nisi dobio. Ko zna.
Bravo shvatio si o čemu se radi. Ja mu tražio da mi posudi teniske rekvizite da se i ja malo zabavim a on me odbio. Stvarno je nikakav čovjek. A i predsjednik mu bivši, slučajni prolaznik nije ništa bolji. Otkad se počeo družiti sa strancima zaboravio stare prijatelje. E nek mu sad stranci savjetuju kako da se "bori protiv kriminala".
zateznistub

#41 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by zateznistub »

Opetja033 wrote:
zateznistub wrote:
Tema je Damir Hadzic, zvani Reket, a ne SDA. Imas dovoljno tema o toj stranci, ne spamaj ovu i ovu.
Spamam? Ili boli kad se pomene 20 najtezih godina?

Ne braneci mu časti, svak ko je bio na bilo kojem položaju ima oraha u đepovima, neko više neko manje. A te nebuloze kako je ona najviše e to su priče za mlađu grupu u vrtiću...
vincent_vega

#42 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by vincent_vega »

pedeset wrote:
Bravo shvatio si o čemu se radi. Ja mu tražio da mi posudi teniske rekvizite da se i ja malo zabavim a on me odbio. Stvarno je nikakav čovjek. A i predsjednik mu bivši, slučajni prolaznik nije ništa bolji. Otkad se počeo družiti sa strancima zaboravio stare prijatelje. E nek mu sad stranci savjetuju kako da se "bori protiv kriminala".
Ma ne mogu te shvatiti, niti želim. Samo si previše opterećen čovjekom. Prijavi ga brate nadležnim odmah, ako imaš kakvih dokaza. Ako je kriv, nek ide u kazamat, ko ga hebe. Samo me ti ubi sa ovim spamanjem. Uspio si napraviti temu o njemu, svaka čast. :thumbup:
artime

#43 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by artime »

Kažu da je sada ko sjena covjeka.. Ma neka je otisao barem sa tv-a G_ovno. Pored Zukića, najmrzi lik. Zato sto je dobio dosta politicke moci, onda je krenulo hapanje. Takvi ljudi truhnu u besmislenosti svoga zivota.
homar

#44 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by homar »

Što ovo niko ovdje ne pomenu uz Damira Hadžića i Nermina Nikšića i Zukana Heleza, naravno uz Lagundžiji oni su sahranili SDP, odnosno socijaldemokratiju omrazili narodu. Nermin Nikšić je aktuelni predsjednik SDP-a, a sjetimo se njegove vladavine, uspio je samo zaposliti članove porodice, prvo brata za direktora u državnoj formi, pa dalje bataljon rodbine i SDP-a u Elektroprivredu BiH. Uspio je klepiti dva stana (spojeni u jedan u UNIPROMET-u) a za uzvrat unajmio prostorije ove forme za ministarstva F BiH za 100.000 KM mjesečno. Za samo ovo nabrojano morao je biti iza rešetaka, ali nije i dalje harči državni novac.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#45 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by JoseMujica »

:thumbup:
i obećava novi i bolji SDP :lol: :lol: :lol: :lol:

kaže Trenerko biće bolje brata mi u mene
elk

#46 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by elk »

lopinar koji nikada neće završiti u zatvoru.
vincent_vega

#47 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by vincent_vega »

homar wrote:Što ovo niko ovdje ne pomenu uz Damira Hadžića i Nermina Nikšića i Zukana Heleza, naravno uz Lagundžiji oni su sahranili SDP, odnosno socijaldemokratiju omrazili narodu. Nermin Nikšić je aktuelni predsjednik SDP-a, a sjetimo se njegove vladavine, uspio je samo zaposliti članove porodice, prvo brata za direktora u državnoj formi, pa dalje bataljon rodbine i SDP-a u Elektroprivredu BiH. Uspio je klepiti dva stana (spojeni u jedan u UNIPROMET-u) a za uzvrat unajmio prostorije ove forme za ministarstva F BiH za 100.000 KM mjesečno. Za samo ovo nabrojano morao je biti iza rešetaka, ali nije i dalje harči državni novac.
Samo tako nastavi...dnevnica Jasmina Imamovića je zagarantovana... :thumbup:
JThomas

#48 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by JThomas »

a šta od navedenog nije tačno?
Teniser

#49 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Teniser »

E vidiš,za pedesteku neznam ali ja sam glasao protiv Hadžića i glasaću i protiv Lagumdžije ma gdje god to zatrebalo,Hadžićev reket"više e vraća loptice sad samo prima udarce i da tačno je,hoda ko avetinja a nema više ni podrške kvazi mafijaša iz Dobrinje.
GaizkaMendieta

#50 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by GaizkaMendieta »

vajduga wrote:
GoldenSpoon wrote:
Teniser wrote:Bivši suvereni vladar SDP Novi Grad biši ministar i vječni Lagumdžijin privjesak politički demontiran,demokratski izbačen iz svih struktura SDP BiH.
Gospodin Hadžić kao jedan od kandidata za glavni odbor SDP ne samo da nije prošao i postao kandidat nego je dobio šamarčinu u lice od članova SDP Novi Grad,prilikom glasanja OO SDP Novi Grad za kandidate za glavni odbor SDP BiH gospodin ex ministar Damir Hadžić je dobio ukupno slovom i brojem pet 5 glasova.
Zasto si ti tako naivan? Njemu odgovara da ga nigdje nema i da ga se nigdje ne spominje. Nakrao je za vijeke vijekova.
Možda je nakrao ali i to će doći na naplatu,spava li mirno ili ćeka još neku optužnicu.

Ne mora značiti da se povukao iz politike ako ga nema u posljednjih par mjeseci. Ni Zlatko Lagumdzija se ne pojavljuje u medijima. Sve zavisi ko će biti pobjednik izbora za predsjednika SDP-a. Ukoliko to bude njihov čovjek oni se ekspresno vraćaju.
Post Reply