Damir Hadžić politički demontiran

Teniser

#1 Damir Hadžić politički demontiran

Post by Teniser »

Bivši suvereni vladar SDP Novi Grad biši ministar i vječni Lagumdžijin privjesak politički demontiran,demokratski izbačen iz svih struktura SDP BiH.
Gospodin Hadžić kao jedan od kandidata za glavni odbor SDP ne samo da nije prošao i postao kandidat nego je dobio šamarčinu u lice od članova SDP Novi Grad,prilikom glasanja OO SDP Novi Grad za kandidate za glavni odbor SDP BiH gospodin ex ministar Damir Hadžić je dobio ukupno slovom i brojem pet 5 glasova.
GoldenSpoon

#2 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by GoldenSpoon »

Teniser wrote:Bivši suvereni vladar SDP Novi Grad biši ministar i vječni Lagumdžijin privjesak politički demontiran,demokratski izbačen iz svih struktura SDP BiH.
Gospodin Hadžić kao jedan od kandidata za glavni odbor SDP ne samo da nije prošao i postao kandidat nego je dobio šamarčinu u lice od članova SDP Novi Grad,prilikom glasanja OO SDP Novi Grad za kandidate za glavni odbor SDP BiH gospodin ex ministar Damir Hadžić je dobio ukupno slovom i brojem pet 5 glasova.
Zasto si ti tako naivan? Njemu odgovara da ga nigdje nema i da ga se nigdje ne spominje. Nakrao je za vijeke vijekova.
JThomas

#3 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by JThomas »

GoldenSpoon wrote:
Teniser wrote:Bivši suvereni vladar SDP Novi Grad biši ministar i vječni Lagumdžijin privjesak politički demontiran,demokratski izbačen iz svih struktura SDP BiH.
Zasto si ti tako naivan? Njemu odgovara da ga nigdje nema i da ga se nigdje ne spominje. Nakrao je za vijeke vijekova.
ako je mudar, tačno. ali takvom profilu nikad dosta.
Orange Revolution

#4 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Orange Revolution »

Nakon što je gotovo uništio SDP i to na način da liže š... onom narcisu Lagumdžiji sad jede m...,ja ga još nisam upoznao kome politička fotelja se ne sviđa i kome ne zasijaju oći kad je fotelja u pitanju,vikedica u Faletićima i sve drugo će doći na red,neće više biti ni krimi raje s Dobrinje,Uz Zlatka on je nanjeo istorisju podvalu SDP i srozao ga na niske grane,Duraković ga tad nije znao a i njega bi označio kao što je i Lagumdžiju.
Poslije ovog samo može pognute glave ući u kancelariju SDP.
Nije on mudar on samo sad mirno ne spava iz više razloga.
Drvosjeca iz Dejcica

#5 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ne brinem ja za takve, snaći će se on već. :oops:
merlinka37

#6 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by merlinka37 »

Moja komšinica je davno rekla kad Damir nije u zatvoru onda slobodno kradi koliko možeš i ništa se ne brini :lol: :lol: :lol:
Ali eto i to mu je neka sposobnost jer je znao doći na mjesto odakle se krade. I ne bih se složila da je demontiran jer da mi je deseti dio njegove love bila bih na konju. Pa nek onda za mene kažu da sam demontirana a ja lijepo u Budvu. :)
Drvosjeca iz Dejcica

#7 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

merlinka37 wrote:Moja komšinica je davno rekla kad Damir nije u zatvoru onda slobodno kradi koliko možeš i ništa se ne brini :lol: :lol: :lol:
Ali eto i to mu je neka sposobnost jer je znao doći na mjesto odakle se krade. I ne bih se složila da je demontiran jer da mi je deseti dio njegove love bila bih na konju. Pa nek onda za mene kažu da sam demontirana a ja lijepo u Budvu. :)
Što Budvu? :shock: Da si rekla Dubai, New York pa hajde.
XXS

#8 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by XXS »

Doci ce on tobe i uclanit se u SDA.
merlinka37

#9 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by merlinka37 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
merlinka37 wrote:Moja komšinica je davno rekla kad Damir nije u zatvoru onda slobodno kradi koliko možeš i ništa se ne brini :lol: :lol: :lol:
Što Budvu? :shock: Da si rekla Dubai, New York pa hajde.
Ovo samo od desetog dijela njegovih para. A i nekako sam skromna. A on može u Dubai komotno i preseliti i opet biti jedan od bogatijih tamo. Al fakat se nakrao jer čim krene priča o krađi političara svi ga spominju. Nije loše u politici.
Teniser

#10 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Teniser »

Njegovo je prošlo sve što dolazi ide njemu na štetu,obzirom kako je radio i koga je štitio ima istine u tomevjerovatno je i bio uvijek kadar SDA.
Kako god bilo bila bi njemu fotelja draga i danas,ministarstvo koje je držao je isto kao shellova bušotina,nepresušno e tog više nema,sad samo spava kao beba,dva sta pa dva sata plaće a ono kad sanja vjerujem da sanja organe koji ga odvode u politički Dubai,Zenica!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Truba »

lik je neki predsjesnik u eurohercu ili agramu za bih
plata oko 7500

:lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#12 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by JoseMujica »

ja jes demontiran u pm :roll:

more li i mene ko demontirt tako da spanem na 7500 :?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by hrasno38 »

JoseMujica wrote:ja jes demontiran u pm :roll:

more li i mene ko demontirt tako da spanem na 7500 :?
stavljam se na listu cekanja iza tebe...:)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#14 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by JoseMujica »

:lol: :lol: :lol: :lol:

ti cire, ono da me izguraš, ja ću radit za 7000 :D
Teniser

#15 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by Teniser »

Upravo zgrada Agrama gdje se uhljebio dokazuje kako je i šta radio,dodjeljivao parcele i sebi osiguravao poziciju,takvih parcela ima još i zbog tog i spava s noćnim morama!
Kako je god došao na red da ga kazne njegovi članovi tako će doći na red da se preispita i dodjeljivanje parcela,sad čeka jednu optužnicu i razmišlja o ko zna koliko drugih.
Možda mu pomogne da se uhvati još jednom za nogavicu Lagumdžije.
zateznistub

#16 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by zateznistub »

Taj bivši ovo, ono...privjesak je direktor AGRAM-a za BiH, volio bih da mene neko tako demontira... :-)

čime se sve ljudi bave...
hizo ramidovic

#17 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by hizo ramidovic »

bezikaki dokaza i argumenata pljujese i napada damir jer svi koiga poznaju znadu daje radijo pozakonu a ako ima kakvi propusta pasvi hin imaju i svadze seto desaje glavno da nikog ni je ostetijo al ovdije izleda daje nekim krivo sto ima dobru platu paon jetu platu zasluzijo i zaradijo sasvoji deset prstiju
ultima_palabra

#18 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by ultima_palabra »

Ako ga je Agram uzeo, znači da je još uticajan i da im može srediti kad šta zatreba. Tako su uzeli i premijera Terzu kad je ovaj sletio s vlasti.
dustaban

#19 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by dustaban »

ultima_palabra wrote:Ako ga je Agram uzeo, znači da je još uticajan i da im može srediti kad šta zatreba. Tako su uzeli i premijera Terzu kad je ovaj sletio s vlasti.
Al' zato Agram pada kurtzuzaushi. I neka pada.
GeeTnT

#20 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by GeeTnT »

hizo ramidovic wrote:bezikaki dokaza i argumenata pljujese i napada damir jer svi koiga poznaju znadu daje radijo pozakonu a ako ima kakvi propusta pasvi hin imaju i svadze seto desaje glavno da nikog ni je ostetijo al ovdije izleda daje nekim krivo sto ima dobru platu paon jetu platu zasluzijo i zaradijo sasvoji deset prstiju
Nisi ti izgleda dugo bio u opcini NG...stanje je gotov pa perfektno. Pri samom dolasku na parking nema vise onih krezubih zombia sa trbusima koji naplacuju parking. Covjek uveo red, parking rampa...kartice...nema cak ni kucice za naplatu...

Udjes u opcinu, doceka te teta sa osmijehom i ispuni potvrdu za posjetu...za vrijema Hadzica je isto bila ali nisi mogao da je cujes od galame koja se cula na salterima za vadjenje dokumenata....

Na spratu nema onih kancelarija na kojima pise ogromnim slovima BOSS, BPS, SDU iza kojih si mogao cuti psovke i galamu (sto bi reko Miladin Sobic)...mozda su to i dalje stranacke kancelarije (nemam pojma) ali se iza niko ne cuje.... Kino dvorana, djece kao u prici... Cisto i urednoo, nigdje opuska oko zgrade.....(kao u onoj pjesmi Seje Saxona: "Dzenita")..znate ono... Njena kancelarija je bila vazda cista.....

Na kraju obavljenog posla ponovo se vratis do tete i ona sa osmijehom ti vrati osobnu iskaznicu....i kaze "dovidjenja"...pomislih, pa valjda je trebala da kaze "allahimanet" obzirom da je Efendic nacelnik....elem..sta rec... Damir Hadzic ili Zlajin privjesak je mozda radio neki posao, ali "svoj" nije brat bratu isto sto i sda ne radi svoj posao ali Efendic itekako zna da radi SVOJ....
zateznistub

#21 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by zateznistub »

GeeTnT wrote:
hizo ramidovic wrote:bezikaki dokaza i argumenata pljujese i napada damir jer svi koiga poznaju znadu daje radijo pozakonu a ako ima kakvi propusta pasvi hin imaju i svadze seto desaje glavno da nikog ni je ostetijo al ovdije izleda daje nekim krivo sto ima dobru platu paon jetu platu zasluzijo i zaradijo sasvoji deset prstiju
Nisi ti izgleda dugo bio u opcini NG...stanje je gotov pa perfektno. Pri samom dolasku na parking nema vise onih krezubih zombia sa trbusima koji naplacuju parking. Covjek uveo red, parking rampa...kartice...nema cak ni kucice za naplatu...

Udjes u opcinu, doceka te teta sa osmijehom i ispuni potvrdu za posjetu...za vrijema Hadzica je isto bila ali nisi mogao da je cujes od galame koja se cula na salterima za vadjenje dokumenata....

Na spratu nema onih kancelarija na kojima pise ogromnim slovima BOSS, BPS, SDU iza kojih si mogao cuti psovke i galamu (sto bi reko Miladin Sobic)...mozda su to i dalje stranacke kancelarije (nemam pojma) ali se iza niko ne cuje.... Kino dvorana, djece kao u prici... Cisto i urednoo, nigdje opuska oko zgrade.....(kao u onoj pjesmi Seje Saxona: "Dzenita")..znate ono... Njena kancelarija je bila vazda cista.....

Na kraju obavljenog posla ponovo se vratis do tete i ona sa osmijehom ti vrati osobnu iskaznicu....i kaze "dovidjenja"...pomislih, pa valjda je trebala da kaze "allahimanet" obzirom da je Efendic nacelnik....elem..sta rec... Damir Hadzic ili Zlajin privjesak je mozda radio neki posao, ali "svoj" nije brat bratu isto sto i sda ne radi svoj posao ali Efendic itekako zna da radi SVOJ....
To su radili RVI koji su jedino tako zarađivali zahljeb, sram da te bude!
GeeTnT

#22 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by GeeTnT »

RVI-u nije mjesto na parkingu! I nije me sram!
zateznistub

#23 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by zateznistub »

GeeTnT wrote:RVI-u nije mjesto na parkingu! I nije me sram!
A vidim!

I zasto to RVI osobama nije mjesto na parkinzima? Da ih ti ili tvoj hodža nećte gdje zaposliti...
GeeTnT

#24 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by GeeTnT »

zateznistub wrote:
A vidim!

I zasto to RVI osobama nije mjesto na parkinzima? Da ih ti ili tvoj hodža nećte gdje zaposliti...
Zato sto postoji milion nacina kako da se resocijalizuju i da rade kvalitetnije poslove od parkinga... Reko Hodza.. :mrgreen:

PS: Zelim stvarno tim ljudima sve najbolje u zivotu, ali onima koji su to zasluzili...one koje sam susretao (i dan danas susrecem) na parkinzima, nisu ni blizu boraca, a kamoli RVI-a...
zateznistub

#25 Re: Damir Hadžić politički demontiran

Post by zateznistub »

GeeTnT wrote:
zateznistub wrote:
A vidim!

Zato sto postoji milion nacina kako da se resocijalizuju i da rade kvalitetnije poslove od parkinga... Reko Hodza.. :mrgreen:

PS: Zelim stvarno tim ljudima sve najbolje u zivotu, ali onima koji su to zasluzili...one koje sam susretao (i dan danas susrecem) na parkinzima, nisu ni blizu boraca, a kamoli RVI-a...
:-)
Post Reply