Damir Hadžić All About

Post Reply
Revoltage

#251 Re: Damir Hadžić All About

Post by Revoltage »

I ja mislim da je definitivno najbolji ministar dosad. Čovjek se trudi koliko može. Ima vidljivih rezultata što se tiče tog resora.
Pisistratus

#252 Re: Damir Hadžić All About

Post by Pisistratus »

udrch wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/damir-ha ... /130825022

joj kako se pere..on bi sad prebacio odgovornost na prošlu vlast..sam kaže da su oni proveli proceduru, dogovorili sa Hrvatskom, završili tender, izabrali izvođača, ali..pa kaže da je dokumentacija zakasnila samo jedan dan, što jeste istina zbog koje treba Strabag dobro naguziti..
ali je prešutio reći da je rok za uvođenje u radove bio kraj juna 2012. godine, znači više od 1,5 godinu je imao vremena da ih uvede u radove, ali nije..

a komentari ispod su najjači..prvih desetak komentara sve njegovi dupelisci..
Gdje god se ukaže Zlaja ili ko god iz SDP-a, eto hvalospjeva. Od istih pjesnika.

[/quote]
japin_mutapi wrote:
Pisistratus wrote:Vidi mu se na faci da je lopov.
jes jes i glOva mu je kockasta
Pa prava lopovska :D
udrch

#253 Re: Damir Hadžić All About

Post by udrch »

bdzs wrote:Možemo kenjat ovde koliko hoćemo protiv njega al činjenice govore. Najbolji ministar dosad!
jesi ti onaj tamo kaludjerica1..isto je i on/ona napisala ispod ovog članka..
činjenice govore da on od kraja 2010-te kada je preuzeo ministarstvo, pa do polovine 2012. godine nije dostavio što je trebalo, već je zakasnio jedan dan..iz tog razloga ćemo platiti odštetu..
koja činjenica ovdje tebi nije jasna?
bdzs

#254 Re: Damir Hadžić All About

Post by bdzs »

udrch wrote:
bdzs wrote:Možemo kenjat ovde koliko hoćemo protiv njega al činjenice govore. Najbolji ministar dosad!
jesi ti onaj tamo kaludjerica1..isto je i on/ona napisala ispod ovog članka..
činjenice govore da on od kraja 2010-te kada je preuzeo ministarstvo, pa do polovine 2012. godine nije dostavio što je trebalo, već je zakasnio jedan dan..iz tog razloga ćemo platiti odštetu..
koja činjenica ovdje tebi nije jasna?
jel se ti to meni obracaš? ja se tebi ne obracam i boli me k. za tvoje misljenje i tvoj stav, niti zelim Tebe uvjeriti u bilo šta.
jazzer

#255 Re: Damir Hadžić All About

Post by jazzer »

Damir Hadzic zvani Nole je dobar samo u jednom :)
It_is_a_Leclerc

#256 Re: Damir Hadžić All About

Post by It_is_a_Leclerc »

Za mene je najveći domet ovog ministra u ovom mandatu to što je izvrijeđao onu OBN-ovsku spodobu i bošnjomrsca Mimu Šahinpašića. Na tome mu čestitam. Sve ostalo je tuga i jad.
Post Reply