Užas mu je igra pogotovo na svoj servis katastrofa.Pokazatelj je to da je 7 puta napravio brejk Damir a ovako može se reći tijesan rezultat.
Čak i zadnji gejm gdje je servirao za meč kod 40:15 toliko griješi da je morao na razliku igrati
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
uh jebem ti kakve greske pravi....strasno!Velkoski wrote:pa u ovom slučaju je 4-1 bio samo jedan break prednosti, ništa čudno
Niti je Damir katastrofa bio na ovom turniru niti je Bemelmans balvan (pogledati rezultate ove godine na ATP i DC). Damir jeste losiji nego u novembru ali protiv onakvog Guske nije imao sanse. Los procenat prvog servisa, taktika i izbor udaraca su po meni presudili.jarobot wrote:Ja jučer gledao i napisao sam ovdje da je damir katastrofa na ovom turniru.
Sreca bio nosilac i slobodan i drugo kolo igrao sa onim balvanom iz Belgije inače ne bi treće kolo ni vidio...
Mora naći nekog da servirati nauči.
Možeš misliti juče 7 puta brejk napravi a pobijedi 7:5 i 6:4 znači 60% gemova na servis Belgijanca. Sreća pa onaj juče nije znao
Belgijanac 121 igrač na listi i napravi mu 5 pura brejk u dva seta i kažeš da nije očajan Damir.shake69 wrote:Niti je Damir katastrofa bio na ovom turniru niti je Bemelmans balvan (pogledati rezultate ove godine na ATP i DC). Damir jeste losiji nego u novembru ali protiv onakvog Guske nije imao sanse. Los procenat prvog servisa, taktika i izbor udaraca su po meni presudili.jarobot wrote:Ja jučer gledao i napisao sam ovdje da je damir katastrofa na ovom turniru.
Sreca bio nosilac i slobodan i drugo kolo igrao sa onim balvanom iz Belgije inače ne bi treće kolo ni vidio...
Možeš misliti juče 7 puta brejk napravi a pobijedi 7:5 i 6:4 znači 60% gemova na servis Belgijanca. Sreća pa onaj juče nije znao
Kako ce ba servirati kad je prco.jarobot wrote:Ja jučer gledao i napisao sam ovdje da je damir katastrofa na ovom turniru.
Balvani ne mogu tako lahko zaraditi 1,5 milion dolara, a bio je nedavno oko 80 mjesta na ATP. Koje to drvo moze na GS dobiti Pouille kao na AO prije par sedmica 3:1? Covjek je vrlo solidan i brzo ce se vratiti medju Top 80 a mozda i bolje. Mani se nipodastavanja drugih igraca da bi opravdao pobjedu nasega.jarobot wrote:Belgijanac 121 igrač na listi i napravi mu 5 pura brejk u dva seta i kažeš da nije očajan Damir.shake69 wrote:Niti je Damir katastrofa bio na ovom turniru niti je Bemelmans balvan (pogledati rezultate ove godine na ATP i DC). Damir jeste losiji nego u novembru ali protiv onakvog Guske nije imao sanse. Los procenat prvog servisa, taktika i izbor udaraca su po meni presudili.jarobot wrote:Ja jučer gledao i napisao sam ovdje da je damir katastrofa na ovom turniru.
Dok god ne nauči servirati ovo će se dešavati.
I sad ponavljam Belgijanac je balvan i nije juče trebao uzeti ni 3 gema ali Damir je u najmanju ruku očajan na svoj servis. Ima procenat 25% prvog servisa a tako se ne pobjeđuje niko.
Sta si ti gledo jarane......ovaj sto je jucer dobio Damira je jucer bio 39 a danas je 36 na listi.jarobot wrote:Belgijanac 121 igrač na listi i napravi mu 5 pura brejk u dva seta i kažeš da nije očajan Damir.shake69 wrote:Niti je Damir katastrofa bio na ovom turniru niti je Bemelmans balvan (pogledati rezultate ove godine na ATP i DC). Damir jeste losiji nego u novembru ali protiv onakvog Guske nije imao sanse. Los procenat prvog servisa, taktika i izbor udaraca su po meni presudili.jarobot wrote:Ja jučer gledao i napisao sam ovdje da je damir katastrofa na ovom turniru.
I sad ponavljam Belgijanac je balvan i nije juče trebao uzeti ni 3 gema ali Damir je u najmanju ruku očajan na svoj servis. Ima procenat 25% prvog servisa a tako se ne pobjeđuje niko.

Sta si ti gledo jarane......ovaj sto je jucer dobio Damira je jucer bio 39 a danas je 36 na listi.hrasno38 wrote:Belgijanac 121 igrač na listi i napravi mu 5 pura brejk u dva seta i kažeš da nije očajan Damir.jarobot wrote:Niti je Damir katastrofa bio na ovom turniru niti je Bemelmans balvan (pogledati rezultate ove godine na ATP i DC). Damir jeste losiji nego u novembru ali protiv onakvog Guske nije imao sanse. Los procenat prvog servisa, taktika i izbor udaraca su po meni presudili.jarobot wrote:Ja jučer gledao i napisao sam ovdje da je damir katastrofa na ovom turniru.
[/quote]Do mene je priznajem i izvinjavam se...mislio sam da govoris o Francuzu.... ali Belgijanca je dobio glatko, makar rezultatski! 6:4 i 6:2 je pobjeda ko mlijeko.jarobot wrote:De se ti saber pa se oduzmi malo.
Gaske je Francuz koji je oko 30_tog.
Belgijanac je 121 i njega je Damir dobio i o tom se priča. Dobio je jedva Belgijanca a od Francuza je izgubio jarane to sam gledao i to komentsrišem.
Saberi se malo poima nemaš.
Prati malo datum postova i hronologiju
Belgijanca je dobio 7:5 i 6:4 i nije bilo nimalo glatko visio je na rubu poraza. Jedva je dobijao svoje servise samo 2 u prvom setu.hrasno38 wrote:Do mene je priznajem i izvinjavam se...mislio sam da govoris o Francuzu.... ali Belgijanca je dobio glatko, makar rezultatski! 6:4 i 6:2 je pobjeda ko mlijeko.jarobot wrote:De se ti saber pa se oduzmi malo.
Gaske je Francuz koji je oko 30_tog.
Belgijanac je 121 i njega je Damir dobio i o tom se priča. Dobio je jedva Belgijanca a od Francuza je izgubio jarane to sam gledao i to komentsrišem.
Saberi se malo poima nemaš.
Prati malo datum postova i hronologiju