Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sjede baba i dedo za stolom, a babi se malo digla suknja pa joj se vide koljena.
Deda gleda u nju, pa će joj:
- Baba pokrij to groblje!
A baba će njemu:
- Šta je stari? Bojiš se da ti se mrtvac ne probudi!
Ispunio sam skoro sve uslove, uskoro se ulazi u 4. deceniju tako da mi je genetski materijal na vrhuncu kvalitete. Sa obzirom na arijevske proporcije i mjere steta bi bilo praviti djecu u 40 i nekoj
sabanss wrote:Ispunio sam skoro sve uslove, uskoro se ulazi u 4. deceniju tako da mi je genetski materijal na vrhuncu kvalitete. Sa obzirom na arijevske proporcije i mjere steta bi bilo praviti djecu u 40 i nekoj
Treba iskoristiti momenat
četvrta decenija kažeš! i ne znaš može li nevina djevojka koristiti tampon
ili, veći užaš gdje ti tako mlad nađe nevinašce
sabanss wrote:Ispunio sam skoro sve uslove, uskoro se ulazi u 4. deceniju tako da mi je genetski materijal na vrhuncu kvalitete. Sa obzirom na arijevske proporcije i mjere steta bi bilo praviti djecu u 40 i nekoj
Treba iskoristiti momenat
četvrta decenija kažeš! i ne znaš može li nevina djevojka koristiti tampon
ili, veći užaš gdje ti tako mlad nađe nevinašce
tokom rata su se kod nas hig.ulošci dijelili u crvenom krstu. I tako, uhvatio se red i dolazi baba koja nema blage veze o čemu se tu radi. Kada je pitala: "ljudi šta se to danas dijeli?", neko iz mase joj odgovori: "picina hrana"