Dama u godinama ;)
Moderator: anex
-
kub lajkan
Nije STARKA, nego DOBRA STARKA, a to je razlika k'o PUKOVNIK i GENERAL PUKOVNIK... 
-
aris_angelis
Ovdje u Usa ima emisija na tv (mislim abc)tako sto pokupe klosara sa ulice ili nekoga ko nije zadovoljan sopstvenim izgledom i tim plasticnih hirurga napravi od njega bukvalno holivudsku zvjezdu.
Sve zivo mu odrade ili njoj od zuba,kose, ociju(ako su vrljave isprave
),stomaka,bora na licu...i na kraju prikazu obje slike stari i novi imidz a taj sreckovic posle place od radosti kad ugleda svoju novu facu prvi put u ogledalu

Sve zivo mu odrade ili njoj od zuba,kose, ociju(ako su vrljave isprave
-
Toozla
-
Harrys
A wrote:E, jesi dobarHarrys wrote:Jeste, jeste.Za one koji su prokuzeni.A wrote: Jeste, jeste. A ovo se kod nas zvalo - vadiona.![]()
![]()
Htjedoh biti dobar,podignuti rejting teme,i vidi sad.![]()
Sancto subito! Hajmo svi u glas!!!
-
Puko ko kondom
#15 Re: Dama u godinama ;)
Cini mi se da je ovih dana nagradjena za zivotno djelo ...A wrote:
Kako uspijeva? Mislim i ostale se zatezu, pumpaju obraze, pa opet nisu ovakve![]()
Svaka cast
ali nisam bas isguran... ?
U svakom slucaju u pitanju je prava dama!
-
ma_zdraoooo
A sta joj je ono na vratu ???????
Odgovor: Supak
Odgovor: Supak
- Soul_Sista
Gledala sam ovo...jos jedna velika industrija koja se reklamira putem TV emisija koje naravno kruze citavom sjevernom hemisferom jer naravno moraju zaradjivati na nekome. Jer ljudi nemojte da se zavaravamo, danasnja sreca je svakako kad ti zalijepi novo dupe, zamijeni citavu vilicuaris_angelis wrote:Ovdje u Usa ima emisija na tv (mislim abc)tako sto pokupe klosara sa ulice ili nekoga ko nije zadovoljan sopstvenim izgledom i tim plasticnih hirurga napravi od njega bukvalno holivudsku zvjezdu.
Sve zivo mu odrade ili njoj od zuba,kose, ociju(ako su vrljave isprave),stomaka,bora na licu...i na kraju prikazu obje slike stari i novi imidz a taj sreckovic posle place od radosti kad ugleda svoju novu facu prvi put u ogledalu
![]()
![]()
-
aris_angelis
Dobro naravoucenijeSoul_Sista wrote:Gledala sam ovo...jos jedna velika industrija koja se reklamira putem TV emisija koje naravno kruze citavom sjevernom hemisferom jer naravno moraju zaradjivati na nekome. Jer ljudi nemojte da se zavaravamo, danasnja sreca je svakako kad ti zalijepi novo dupe, zamijeni citavu vilicuaris_angelis wrote:Ovdje u Usa ima emisija na tv (mislim abc)tako sto pokupe klosara sa ulice ili nekoga ko nije zadovoljan sopstvenim izgledom i tim plasticnih hirurga napravi od njega bukvalno holivudsku zvjezdu.
Sve zivo mu odrade ili njoj od zuba,kose, ociju(ako su vrljave isprave),stomaka,bora na licu...i na kraju prikazu obje slike stari i novi imidz a taj sreckovic posle place od radosti kad ugleda svoju novu facu prvi put u ogledalu
![]()
![]()
, poveca grudi sa A na D, razvali lice botoksom itd itd. Samo ovi koji prolaze te velike operacije tj. transformacije svojih starih " ruznih ja"
u nove ala "Lopez" ne znam koliko su jaki da se suprostave jednoj drugoj industriji, mozda cak jacoj, a to je "sugar industry"
![]()
..i sve u krug, hajd dobro je nek neko ima da zaradjuje na idiotima!