daljinsko zaključavanje - žmigavci

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Igor Vuk

#1 daljinsko zaključavanje - žmigavci

Post by Igor Vuk »

Imam Ford Focusa Ghia 2003 god. Daljinsko zaključavanje mu je fabrički, ali ima jedna stvar koja mi malčice smeta :D
Kada zaključam vrata žmigavci zasvijetle jednom, ili pri duplom zaključavanju (kada pali blokadu motora) 2 puta zasvijetle. Prilikom otključavanja, ne pale se žmigavci. Nije mi logično, jer kada je mrak i otključam auto, a žmigavci ne svijetle, teže je auto uočiti na parkingu npr. Zanima me da li je moguće promijeniti kako da mi se žmigavci pale prilikom otključavanja/zaključavanja?????
citroen

#2 Re: daljinsko zaključavanje - žmigavci

Post by citroen »

Igor Vuk wrote:Imam Ford Focusa Ghia 2003 god. Daljinsko zaključavanje mu je fabrički, ali ima jedna stvar koja mi malčice smeta :D
Kada zaključam vrata žmigavci zasvijetle jednom, ili pri duplom zaključavanju (kada pali blokadu motora) 2 puta zasvijetle. Prilikom otključavanja, ne pale se žmigavci. Nije mi logično, jer kada je mrak i otključam auto, a žmigavci ne svijetle, teže je auto uočiti na parkingu npr. Zanima me da li je moguće promijeniti kako da mi se žmigavci pale prilikom otključavanja/zaključavanja?????
Ma odes do kakvog auto elektricara i to ce ti srediti,ako treba da ti se i duga svijetla upale kad je mrak,nije to problem uopste
Post Reply