daljinsko zaključavanje
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Svetlana
#1 daljinsko zaključavanje
za ford mondeo 1999g hi htela da ugradim daljinsko zaključavanje, pa gdje mogu to napraviti, koja adresa??
hvala
hvala
- chuchumbamayumbe
#2 Re: daljinsko zaključavanje
A gdje zivis?Svetlana wrote:za ford mondeo 1999g hi htela da ugradim daljinsko zaključavanje, pa gdje mogu to napraviti, koja adresa??
hvala
- chuchumbamayumbe
Otvori ti jos jednu temu za istu stvar?!
Moja ti je preporuka Electronic Centar na Marindvoru (tramvajska), a ja mislim da isti likovi drze i Electronic centar u Titovoj, kod Vjecne vatre, u pasazu.
Moja ti je preporuka Electronic Centar na Marindvoru (tramvajska), a ja mislim da isti likovi drze i Electronic centar u Titovoj, kod Vjecne vatre, u pasazu.
-
sulesavic
Ja sam seljak æo'ek, meni su te stvari nepotrebne (k'o ¹to mi je i servo bio, npr.), ali ako je auto samo s dvoja/troja vrata - nekako mi je sigurnije i pouzdanjije da ja lièno provjerim je li sve zakljuèano. U ovom sluèaju, provjerava¹ samo suvozaèeva vrata. Kod onih 4/5 vrata auta - dok provjeri¹ suvozaèeva, lijeva zadnja, desna zadnja - zaboravi¹ jesi li zakljuè'o suvozaèeva, pa opet ispoèetka...
- Qler
nema veze jel imas 2 ili 100 vratajohntra wrote:konto sam i ja sebi ugrađivati...je li skuplje za verzije sa pet vrata?
valjda znas kako radi centralna. ti kljucem samo das kontakt elektronici i ona zakljuca vrata, ne zakljucavas ti silom (tj okretom kljuca). znaci isto ti dodje ili stavio kljuc i dao kontakt ili pritisnuo dugme i dao kontakt.. princip je isti ostalo su nijanse
- amrica
?sulesavic wrote:Ja sam seljak ćo'ek, meni su te stvari nepotrebne (k'o što mi je i servo bio, npr.), ali ako je auto samo s dvoja/troja vrata - nekako mi je sigurnije i pouzdanjije da ja lično provjerim je li sve zaključano. U ovom slučaju, provjeravaš samo suvozačeva vrata. Kod onih 4/5 vrata auta - dok provjeriš suvozačeva, lijeva zadnja, desna zadnja - zaboraviš jesi li zaključ'o suvozačeva, pa opet ispočetka...