Al' da krenemo lagano..Ja sam jos jedan od onih koji si su svoju srodnu dusu pronasli MALO dalje od svoga grada..
Ja zivim u blizini Jajca,a ona je u Zenici..Daljina nam ne predstavlja nikakav problem,cesto odem u Zenicu i budem nekoliko dana..I kad sam ja ovamo,a ona tamo..redovno se cujemo preko telefona svakih pola sata,pa je tu i skype.....Eh..sad ima jedan problem,a zove se Švedska..Naime,ona bi 29. avgusta trebala otici u Švedsku na turneju sa svojim ansamblom(vraća se tek 10. septembra).Inace,folklor nenormalno voli i ove godine bi se trebala oprostiti od njega,pa joj ne mogu uskratiti odlazak na tu turneju.Znate,kad je ona sretna,i ja sam.
Ehh,meni je sad najveci problem,kako cemo mi komunicirati..Posto,nisam siguran da ce ona imati internet i da cemo se moci makar preko skype-a cuti,posto su cijene poziva u inostranstvo nenormalno visoke...
Eh...sad,ako mi na bilo koji nacin mozete pomoci,pomagajte..Ako neko zna za neku mrezu sa kojom bi mi pozivi mogli biti iole normalne cijene(a ne da mi za 5 sekundi odbije 5 maraka
A ako ne i to..barem mi pravite drustvo..
Nadam se da sam vas makar malo UNIO u moj problem..i da ce barem neko biti raspolozen za pricu..HVALA