Ovu sam temu bio postavio vec u drugom obliku medjutim neki moderator(ZASTITNIK-njegovih zlodjela ) mi je temu stornirao i blokirao.Molio bih ga to ne radi u buduce,uostalom ko zeli da ostavi svoj komentar radi to svojom voljom.
Ja licno mislim da se treba nastaviti ovaj proces ili pokrenuti novi u kome ce doci do konacne osude zlodjelima koje je Slobodan Milosevic pocinio,kako se nebi dogodilo da ga proglase za sveca kao sto to obicno rade Srbi.
@sekiracija, svoje misljenje postiraj na vec postojecoj temi: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=23923
I ova tema je zatvorena a sekiracija je dobio opomenu.
Moderator
DALI STE ZA?nastavak sudjenja djelima Slobodana Milosevica?
- sekiracija
#1 DALI STE ZA?nastavak sudjenja djelima Slobodana Milosevica?
Last edited by sekiracija on 12/03/2006 16:48, edited 1 time in total.
- sekiracija
Tempora,ako ti ga je zao sto je umro nemoras to ovako pokazivati.
-
kub lajkan
To je kao da jedna ekipa napusti sportski teren, a druga nastavi igrati.
Jebiga, ne ide...
Jebiga, ne ide...
-
Panasonic
2004. godine je bila donesena prijevremena presuda, gdje je optuzen za genocid, a sad kad je umro moze biti da ostane ta prva presuda, ili da ga osude na osnovu dosadasnje dokumentacije. Uglavnom, sada ce se svi dokazi upotrijebljeni protiv Milosevica koristiti protiv SiCG.
-
zavrzlama
I bez nastavka sudenja Milosevicu,njegova politika je vec osudena cilj njegove politike nije ostvaren,a to je da unisti medunarodno priznate drzave BIH i Hrvatsku i pripoji dijelove tih zemalja Srbiji.
Ono u cemu je uspio milosevic je da je zatrovao meduljudske odnose na balkanskim prostorima,posebno u BIH tako da imamo potencijalnu opasnost od radanja novog Milosevica i ponovnog rata posebno u BIH.
Ideja Milosevicevog projekta da napravi veliku srbiji,se svela na pola BIH ,e sad koliko su pojedini narodi izvukli pouke iz miloseviceve politike zadnjihn 15 godina pokazace skora buducnost.
Ono u cemu je uspio milosevic je da je zatrovao meduljudske odnose na balkanskim prostorima,posebno u BIH tako da imamo potencijalnu opasnost od radanja novog Milosevica i ponovnog rata posebno u BIH.
Ideja Milosevicevog projekta da napravi veliku srbiji,se svela na pola BIH ,e sad koliko su pojedini narodi izvukli pouke iz miloseviceve politike zadnjihn 15 godina pokazace skora buducnost.
-
Joni
#7 Re: DALI STE ZA?nastavak sudjenja djelima Slobodana Milosevi
nemoj biti djete pa nasjedati neprijateljskoj propagandi ,sekiracija wrote:Ovu sam temu bio postavio vec u drugom obliku medjutim neki moderator(ZASTITNIK-njegovih zlodjela ) mi je temu stornirao i blokirao.Molio bih ga to ne radi u buduce,uostalom ko zeli da ostavi svoj komentar radi to svojom voljom.
Ja licno mislim da se treba nastaviti ovaj proces ili pokrenuti novi u kome ce doci do konacne osude zlodjelima koje je Slobodan Milosevic pocinio,kako se nebi dogodilo da ga proglase za sveca kao sto to obicno rade Srbi.
sloba je mogao biti i oslobodjen a i optuzen da je ili da nije ucestvovao u planiranju i izvrsenju genocida a da nista ne promjeni u glavnoj raspravi koja se vodi i dokazuje na drugom sudu a u istom gradu.
taj genocid su organizovali i sproveli drzavni organo tadasnje jugoslavije i ta drzava je tuzena a pravni nasljednici te bivse pa jos jednom bivse jugoslavije je danas drzavna zajednmica sicg .
boli sudije 'urac ko je stajao tad na celu drzave . il sloba il cistac cipela pred skupstinom .
nije krstic dobio presudu za genocid vec za ucestvovanje u genocidu .