Dali neko zna koji mjenjac mi jos odgovara
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mexx25
#1 Dali neko zna koji mjenjac mi jos odgovara
Treba mi mjenjac od golfa 3 1.4B motor 93god. i sad sam nasjeo na kamen i razbio mjenjac.Sad mi treba drugi, koji mi odgovara sem ovog originalnog. znal iko dali paše od dvojke golfa ili neki drugi koji mi je lakse naci, i koliko se krecu ovi mjenjaci
-
shadow
Vrlo moguce da pashe od dvice sa par izmjena. Nisam siguran da je sve isto kao ovdje (usa) ali vrlo moguce. Evo sta sam ja radio prije 4-5 godina dok sam se jos zajebavo sa tim tricama ; posto su trice imale pravo puno problema sa mjenjacima (uglavnom ispadale iz rikverca) a polovni mjenaci bili relativno skupi ja sam pokusao sa mjenjacem iz dvice (koja je bagatela) i uspjelo je. Morao sam pri tome zamjeniti prirubnice jer nisu istog obima, morao sam mjenjati lamelu (ali nju bi zamjenio svakako kad je vec sve skinuto), morao sam mjenjati prekidac za rikverc (mala razlika) i poslijednje morao sam zamjeniti sajlu za mjerenje brzine jer je na trici digitalna a na dvici obicna.
Mozda zvuci kao puno posla ali nije i sto je najgore (odnosno u ovom slucaju najbolje) imaces bolji mjenjac nego onaj sto si imao jer su na dvicama puno bolji i izdrzljiviji mjenjaci nego na trojkama.
Sretno!
Mozda zvuci kao puno posla ali nije i sto je najgore (odnosno u ovom slucaju najbolje) imaces bolji mjenjac nego onaj sto si imao jer su na dvicama puno bolji i izdrzljiviji mjenjaci nego na trojkama.
Sretno!