dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
zedan

#1 dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost

Post by zedan »

zivio sam sa jednom trebinjkom i bila je pravo ljubomorna a na kraju ne vjerna i kurvasta dali su trebinjke naj jevtinije zene u bih sta vi mislite???
ili je to sve stvar familije u kojoj se odraste srbi su joj ubili oca u ratu i odrasla je bez oca i cesto je pricala o tome koliko joj je zivot bio drugaci od prijateljica sto su one imale oca a ona nije i sad je svoje djete kaznila da odrasta bez oca... dali je to sad normalna u vasim ocima ako je zena tako sebicna ali sve cini da sapere svoje prljavo dupe i gdje joj djete dodze tu kao nesto naj draze sto bih trebalo bit ja nisam toliko bitan jer ja bez nje mogu i ona bez mene ali nikako da svatim koliko je ona tu razmisljala o djetu???
theTruePath

#2 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost

Post by theTruePath »

lol

daj ba :D
krompir i riza

#3 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost

Post by krompir i riza »

ne znam brate ovo ti nešta pišeš ja ništa ne kontam šta hoćeš mensečini ko da će ti zaključati temu jer malo bRezobrazan i ne poštuješ pravila fouma a neZnaš ni pisati ni koristiti tačku i zarez ni završiti rečenicu a ko da će te mensečini i napasti trebinjci i ovi formuaši ti se svašta ngovoriti jer si bRezobrazan i jer si živio sa trebinjkom koja je bila ne vjerna al rastavljeno napisano i jer nešta pišeš a ništa se nemere skontat i nešta sam i ja sad napiso pa nešta malo sad i ti razmišljaj šta ćeš mi odgovoriti i ne znam eto koliko razmišljaš o djetu i šta ti misliš o svemu tome??
taksista s repovima

#4 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost

Post by taksista s repovima »

ima tih mitova i legendi dosta ali čim ima dima ima i vatre. priča mi jedna poznanica da se u banjaluci udate žene masovno kurvaju, skoro svaka ima ljubavnika. hercegovke same po sebi slove za vještice. u sarajevu sodoma i gomora ali veća sredina pa se lakše sakrije. nevjerovatno ali sam čuo da su kakanjke jako lake ženske. u dijaspori se partneri mijenjaju k'o čarape. i tako dalje.
Cholina_Lokica

#5 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost

Post by Cholina_Lokica »

Sreca pa ne svrsta sve zene jednog grada u fukse, i sve koji su odrasli bez jednog roditelja u bezobrazne egoiste :roll:
Not My Idea

#6 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost

Post by Not My Idea »

ne znam jesil vise nepismen il primitivan il troll il...otuzan :sad:
Locked