zivio sam sa jednom trebinjkom i bila je pravo ljubomorna a na kraju ne vjerna i kurvasta dali su trebinjke naj jevtinije zene u bih sta vi mislite???
ili je to sve stvar familije u kojoj se odraste srbi su joj ubili oca u ratu i odrasla je bez oca i cesto je pricala o tome koliko joj je zivot bio drugaci od prijateljica sto su one imale oca a ona nije i sad je svoje djete kaznila da odrasta bez oca... dali je to sad normalna u vasim ocima ako je zena tako sebicna ali sve cini da sapere svoje prljavo dupe i gdje joj djete dodze tu kao nesto naj draze sto bih trebalo bit ja nisam toliko bitan jer ja bez nje mogu i ona bez mene ali nikako da svatim koliko je ona tu razmisljala o djetu???
dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
theTruePath
- krompir i riza
#3 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost
ne znam brate ovo ti nešta pišeš ja ništa ne kontam šta hoćeš mensečini ko da će ti zaključati temu jer malo bRezobrazan i ne poštuješ pravila fouma a neZnaš ni pisati ni koristiti tačku i zarez ni završiti rečenicu a ko da će te mensečini i napasti trebinjci i ovi formuaši ti se svašta ngovoriti jer si bRezobrazan i jer si živio sa trebinjkom koja je bila ne vjerna al rastavljeno napisano i jer nešta pišeš a ništa se nemere skontat i nešta sam i ja sad napiso pa nešta malo sad i ti razmišljaj šta ćeš mi odgovoriti i ne znam eto koliko razmišljaš o djetu i šta ti misliš o svemu tome??
- taksista s repovima
#4 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost
ima tih mitova i legendi dosta ali čim ima dima ima i vatre. priča mi jedna poznanica da se u banjaluci udate žene masovno kurvaju, skoro svaka ima ljubavnika. hercegovke same po sebi slove za vještice. u sarajevu sodoma i gomora ali veća sredina pa se lakše sakrije. nevjerovatno ali sam čuo da su kakanjke jako lake ženske. u dijaspori se partneri mijenjaju k'o čarape. i tako dalje.
- Cholina_Lokica
#5 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost
Sreca pa ne svrsta sve zene jednog grada u fukse, i sve koji su odrasli bez jednog roditelja u bezobrazne egoiste 
- Not My Idea
#6 Re: dali ima razlike izmedzu gradova vezano za vjernost
ne znam jesil vise nepismen il primitivan il troll il...otuzan