Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
- helo
#1 Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke
LINK
- helo
Nije mi jasno kakav je to razum da "ubiješ" klinac ubiješ izmasakriraš i isječeš na djelove i pobacaš im djelove po gradu onih tvojih najmiliji koji su ti dali život. Stvarno na drogama lud čovjek nebi to uradio, samo monstrum kao ovaj može tako nešto 
- helo
"Delove tela je upakovao u najlonske kese i iste stavio u torbe, a zatim kese sa delovima tela i odećom oštećenih pobacao po gradu" Pa da su meni moji roditelji dušmani največi ja nebi mogao to da uradim. Pa kakav je onda to razlog trebao da bude?Pooll wrote:Covjek je imao sigurno razlog za to...
-
kub lajkan
Je li to znaci da se mozes zamisliti u njegovoj ulozi?Pooll wrote:Covjek je imao sigurno razlog za to...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#8 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
Ma koji si ti bolesnik&ca kada mozes postati ovakav naslov...helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke![]()
Sta, zelis privuci paznju?
Fuj...
- helo
#10 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
horns&drums wrote:Ma koji si ti bolesnik&ca kada mozes postati ovakav naslov...helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke![]()
Fuj...
Ja bi rekao koji si ti bolesnik&ca kada želiš da živiš u kutiji i da neznaš da neko pored tebe sječe roditele na komade. Dali znaš da u Kini je komšija poje svoga komšiju vjerovatno neznaš za to, što nepratiš kako ti kažeš "bolesne teme" Možda i ti imaš takvog komšiju. A da privučem na sebe pažnju fakat si ti bolestan čovjek ne razumijem da iko ima nešto od toga bilo ko ovdje. Ja sam samo stavio na ovom forumu ovu temu iz razloga da drugi ne žive u jednoj kutiji kao ti, nego da raspravljaju o današnjem vremenu koje je jako bolesno i koja se sva užasna čuda dešavaju. Jer treba o svemu raspravljati ništa netreba kriti i gadit se na nešto takvo. Ja se grozim ovom liku što je to uradio i samo sam htio da vidim vaše mišljenje kakav razlog čovjek treba da ima da bi tako nešto bolesno, nemože se ni bolesno reči neznam kako da kažem tu rječ .... uradio
- helo
#11 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
Ja bi te molio da neskrečeš sa teme, jer tema je ozbiljna.horns&drums wrote:Ma koji si ti bolesnik&ca kada mozes postati ovakav naslov...helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linkehttp://www.b92.net/info/vesti/index.php ... ategory=16
Fuj...
A link ispod mog texta ti sve govori ja nisam ništa izmislijo!
- helo
#12 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
Dali ti zelis da zivis u virtualnom svetu,ili da vidis sta se sve desava oko nas? Ova tema je vrlo ozbiljna,i ja sam je postavio da cujem vasa misljenja o ovom monstuozom dogacaju i sta vi mislite o tome,a ne da se krijemo u nekoj stvarnosti koja nije ni blizu nase. cccchorns&drums wrote:Ma koji si ti bolesnik&ca kada mozes postati ovakav naslov...helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linkehttp://www.b92.net/info/vesti/index.php ... ategory=16
Fuj...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Statistički gledano, osobe sa mentalnim oboljenjima NE ČINE ništa više krvnih krivičnih djela nego ostale, "normalne" osobe! Medjutim, problem je u tome što oboljela osoba to učini "iz čista mira",...a samo je trebao uzeti svoje crvene i bijele pilule tog dana.hakunamatata wrote:ovaj mladic je sigurno vec duze vreme bolovao od paranoidne sizofrenije ali na to roditelji nisu obratili paznju bilo iz nehata ili nisu zeleli da se soce sa cinjenicom da im je dete bolesno. Nazalost, sigurna sam da on nije usamljen slucaj a to je zato sto u nasem drustvu vlada negativan stav prema bilo kakvom mentalnom oboljenju pa se isti zbog takvog odnosa prema njima, ne obracaju za pomoc i eventualno lecenje.
(hakunamatata, 4. mart 2006 19:40)
-
Nesferatu
E ti ces nama Bosancima pricati o kutiji i kako komsije jedu jedni druge u Kini. Djes si djubre bio od 1992-1995, patogeni majmune da se divis kultu zlocina Srpstva, ne individua vec cijelog naroda i drzave kojoj pripadas.Ja bi rekao koji si ti bolesnik&ca kada želiš da živiš u kutiji i da neznaš da neko pored tebe sječe roditele na komade. Dali znaš da u Kini je komšija poje svoga komšiju vjerovatno neznaš za to, što nepratiš kako ti kažeš "bolesne teme" Možda i ti imaš takvog komšiju. A da privučem na sebe pažnju fakat si ti bolestan čovjek ne razumijem da iko ima nešto od toga bilo ko ovdje. Ja sam samo stavio na ovom forumu ovu temu iz razloga da drugi ne žive u jednoj kutiji kao ti, nego da raspravljaju o današnjem vremenu koje je jako bolesno i koja se sva užasna čuda dešavaju. Jer treba o svemu raspravljati ništa netreba kriti i gadit se na nešto takvo. Ja se grozim ovom liku što je to uradio i samo sam htio da vidim vaše mišljenje kakav razlog čovjek treba da ima da bi tako nešto bolesno, nemože se ni bolesno reči neznam kako da kažem tu rječ .... uradio
Idi, otvaraj teme i maltretiraj nevini Srpski puk tamo gdje ga interesuju ovakvi "fenomeni", a nama, ostavi da kuburimo sa pravim monstruoznim zlocinima a ne nekim vaginalitetom od 27 godina sto je ubio svoje roditelje (pa bolje da je ubio svoje nego tudje, barem je to dobro skontao), da bi se o njemu pricalo, na dugo i na siroko, kako je to bio, bolestan covjek. Nije bio. Zdravi i normalni ljudi ubijaju. Narucito Srbi, koji su malo manje pismeni. Bas tako ko ti. Takvo podneblje. Ide u hero. Jebi ga. Sreca pa nije 1992-ga, bio bi junak na nekom frontu ovamo preko Drine, ko oni koljaci sto su u gumenim keceljama, klali na stotine dnevno po Drinskim cuprijama. Dje si tad bio, poluekavicni iz kutije bekane? I sta si mislio. Da iz leseva nice cvijece? Evo vam ga, eto vam ga, a bice ga i jos.
Da budete pratili dogadaje u Kini.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#15 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
helo wrote: Dali ti zelis da zivis u virtualnom svetu,ili da vidis sta se sve desava oko nas? Ova tema je vrlo ozbiljna,i ja sam je postavio da cujem vasa misljenja o ovom monstuozom dogacaju i sta vi mislite o tome,a ne da se krijemo u nekoj stvarnosti koja nije ni blizu nase. cccc
Dobro, preformulirati cu pitanje, bi l' ti izmasakrirao svoje roditelje?
-
kub lajkan
#17 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?
Nije ti h&d prigovorio zbog teme nego zbog naslova teme. Fakat je stupidno-morbidan...helo wrote:horns&drums wrote:Ma koji si ti bolesnik&ca kada mozes postati ovakav naslov...helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke![]()
Fuj...
Ja bi rekao koji si ti bolesnik&ca kada želiš da živiš u kutiji i da neznaš da neko pored tebe sječe roditele na komade. Dali znaš da u Kini je komšija poje svoga komšiju vjerovatno neznaš za to, što nepratiš kako ti kažeš "bolesne teme"
-
pentijum
Vi baš niste u toku.
Dva dana prije ovoga lika, momak 23 godine, je na Alipašinom Polju zaklao majku! Nakon toga otišao je do džamije na Otoci da se opere. Kad su ga taksisti tamo vidjeli krvavog, rekao im je da je ''klao kurban''. Tip je zakl'o majku i još je izbo nožem par puta. Nije bio psihički poremećen, ali se priča da je išao na kemoterapiju. Ono što se priča po mahali je da su mu roditelji bili pred razvodom i da mu je majka dovodila kojekakve likove kući.
Dva dana prije ovoga lika, momak 23 godine, je na Alipašinom Polju zaklao majku! Nakon toga otišao je do džamije na Otoci da se opere. Kad su ga taksisti tamo vidjeli krvavog, rekao im je da je ''klao kurban''. Tip je zakl'o majku i još je izbo nožem par puta. Nije bio psihički poremećen, ali se priča da je išao na kemoterapiju. Ono što se priča po mahali je da su mu roditelji bili pred razvodom i da mu je majka dovodila kojekakve likove kući.
- helo
Nesferatu wrote:E ti ces nama Bosancima pricati o kutiji i kako komsije jedu jedni druge u Kini. Djes si djubre bio od 1992-1995, patogeni majmune da se divis kultu zlocina Srpstva, ne individua vec cijelog naroda i drzave kojoj pripadas.Ja bi rekao koji si ti bolesnik&ca kada želiš da živiš u kutiji i da neznaš da neko pored tebe sječe roditele na komade. Dali znaš da u Kini je komšija poje svoga komšiju vjerovatno neznaš za to, što nepratiš kako ti kažeš "bolesne teme" Možda i ti imaš takvog komšiju. A da privučem na sebe pažnju fakat si ti bolestan čovjek ne razumijem da iko ima nešto od toga bilo ko ovdje. Ja sam samo stavio na ovom forumu ovu temu iz razloga da drugi ne žive u jednoj kutiji kao ti, nego da raspravljaju o današnjem vremenu koje je jako bolesno i koja se sva užasna čuda dešavaju. Jer treba o svemu raspravljati ništa netreba kriti i gadit se na nešto takvo. Ja se grozim ovom liku što je to uradio i samo sam htio da vidim vaše mišljenje kakav razlog čovjek treba da ima da bi tako nešto bolesno, nemože se ni bolesno reči neznam kako da kažem tu rječ .... uradio
Idi, otvaraj teme i maltretiraj nevini Srpski puk tamo gdje ga interesuju ovakvi "fenomeni", a nama, ostavi da kuburimo sa pravim monstruoznim zlocinima a ne nekim vaginalitetom od 27 godina sto je ubio svoje roditelje (pa bolje da je ubio svoje nego tudje, barem je to dobro skontao), da bi se o njemu pricalo, na dugo i na siroko, kako je to bio, bolestan covjek. Nije bio. Zdravi i normalni ljudi ubijaju. Narucito Srbi, koji su malo manje pismeni. Bas tako ko ti. Takvo podneblje. Ide u hero. Jebi ga. Sreca pa nije 1992-ga, bio bi junak na nekom frontu ovamo preko Drine, ko oni koljaci sto su u gumenim keceljama, klali na stotine dnevno po Drinskim cuprijama. Dje si tad bio, poluekavicni iz kutije bekane? I sta si mislio. Da iz leseva nice cvijece? Evo vam ga, eto vam ga, a bice ga i jos.
Da budete pratili dogadaje u Kini.
-
papak_eliminator
Temu KO JE GDJE BIO U RATU smo vise puta imali. Nadjite je na BC negdje.
Ovu ne zachatavajte, ako nemate sta reci vezano za problem, bavite se fudbalom
Ovu ne zachatavajte, ako nemate sta reci vezano za problem, bavite se fudbalom
- CiCiban