Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

helo

#1 Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by helo »

Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke :shock: LINK
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Procito sokiran :(

Nedavno sam cito da je brat brata ubio radi toga sto je kokoska presla u avliju od drugog brata :( cini mi se da se to desilo u Lukavcu...
Pooll

Post by Pooll »

Hmmmmm....
helo

Post by helo »

Nije mi jasno kakav je to razum da "ubiješ" klinac ubiješ izmasakriraš i isječeš na djelove i pobacaš im djelove po gradu onih tvojih najmiliji koji su ti dali život. Stvarno na drogama lud čovjek nebi to uradio, samo monstrum kao ovaj može tako nešto :shock:
Pooll

Post by Pooll »

Covjek je imao sigurno razlog za to...
helo

Post by helo »

Pooll wrote:Covjek je imao sigurno razlog za to...
"Delove tela je upakovao u najlonske kese i iste stavio u torbe, a zatim kese sa delovima tela i odećom oštećenih pobacao po gradu" Pa da su meni moji roditelji dušmani največi ja nebi mogao to da uradim. Pa kakav je onda to razlog trebao da bude? :shock:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Pooll wrote:Covjek je imao sigurno razlog za to...
Je li to znaci da se mozes zamisliti u njegovoj ulozi?
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#8 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by horns&drums »

helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke :shock:
Ma koji si ti bolesnik&ca kada mozes postati ovakav naslov...

Sta, zelis privuci paznju?

Fuj...
zoka

Post by zoka »

e lik je stvarno sick nadam se da nece izaci iz zatvora prije 2045
helo

#10 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by helo »

horns&drums wrote:
helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke :shock:

Fuj...

Ja bi rekao koji si ti bolesnik&ca kada želiš da živiš u kutiji i da neznaš da neko pored tebe sječe roditele na komade. Dali znaš da u Kini je komšija poje svoga komšiju vjerovatno neznaš za to, što nepratiš kako ti kažeš "bolesne teme" Možda i ti imaš takvog komšiju. A da privučem na sebe pažnju fakat si ti bolestan čovjek ne razumijem da iko ima nešto od toga bilo ko ovdje. Ja sam samo stavio na ovom forumu ovu temu iz razloga da drugi ne žive u jednoj kutiji kao ti, nego da raspravljaju o današnjem vremenu koje je jako bolesno i koja se sva užasna čuda dešavaju. Jer treba o svemu raspravljati ništa netreba kriti i gadit se na nešto takvo. Ja se grozim ovom liku što je to uradio i samo sam htio da vidim vaše mišljenje kakav razlog čovjek treba da ima da bi tako nešto bolesno, nemože se ni bolesno reči neznam kako da kažem tu rječ .... uradio :shock:
helo

#11 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by helo »

horns&drums wrote:
helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke :shock: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... ategory=16

Fuj...
Ja bi te molio da neskrečeš sa teme, jer tema je ozbiljna.

A link ispod mog texta ti sve govori ja nisam ništa izmislijo!
helo

#12 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by helo »

horns&drums wrote:
helo wrote:Ja sam ostao bez texta nemogu da vjerujem da ima i horora u živo na ovome svetu nedaleko od nas. Evo vam linke :shock: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... ategory=16

Fuj...
Dali ti zelis da zivis u virtualnom svetu,ili da vidis sta se sve desava oko nas? Ova tema je vrlo ozbiljna,i ja sam je postavio da cujem vasa misljenja o ovom monstuozom dogacaju i sta vi mislite o tome,a ne da se krijemo u nekoj stvarnosti koja nije ni blizu nase. cccc
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

hakunamatata wrote:ovaj mladic je sigurno vec duze vreme bolovao od paranoidne sizofrenije ali na to roditelji nisu obratili paznju bilo iz nehata ili nisu zeleli da se soce sa cinjenicom da im je dete bolesno. Nazalost, sigurna sam da on nije usamljen slucaj a to je zato sto u nasem drustvu vlada negativan stav prema bilo kakvom mentalnom oboljenju pa se isti zbog takvog odnosa prema njima, ne obracaju za pomoc i eventualno lecenje.
(hakunamatata, 4. mart 2006 19:40)
Statistički gledano, osobe sa mentalnim oboljenjima NE ČINE ništa više krvnih krivičnih djela nego ostale, "normalne" osobe! Medjutim, problem je u tome što oboljela osoba to učini "iz čista mira",...a samo je trebao uzeti svoje crvene i bijele pilule tog dana.
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Ja bi rekao koji si ti bolesnik&ca kada želiš da živiš u kutiji i da neznaš da neko pored tebe sječe roditele na komade. Dali znaš da u Kini je komšija poje svoga komšiju vjerovatno neznaš za to, što nepratiš kako ti kažeš "bolesne teme" Možda i ti imaš takvog komšiju. A da privučem na sebe pažnju fakat si ti bolestan čovjek ne razumijem da iko ima nešto od toga bilo ko ovdje. Ja sam samo stavio na ovom forumu ovu temu iz razloga da drugi ne žive u jednoj kutiji kao ti, nego da raspravljaju o današnjem vremenu koje je jako bolesno i koja se sva užasna čuda dešavaju. Jer treba o svemu raspravljati ništa netreba kriti i gadit se na nešto takvo. Ja se grozim ovom liku što je to uradio i samo sam htio da vidim vaše mišljenje kakav razlog čovjek treba da ima da bi tako nešto bolesno, nemože se ni bolesno reči neznam kako da kažem tu rječ .... uradio
E ti ces nama Bosancima pricati o kutiji i kako komsije jedu jedni druge u Kini. Djes si djubre bio od 1992-1995, patogeni majmune da se divis kultu zlocina Srpstva, ne individua vec cijelog naroda i drzave kojoj pripadas.

Idi, otvaraj teme i maltretiraj nevini Srpski puk tamo gdje ga interesuju ovakvi "fenomeni", a nama, ostavi da kuburimo sa pravim monstruoznim zlocinima a ne nekim vaginalitetom od 27 godina sto je ubio svoje roditelje (pa bolje da je ubio svoje nego tudje, barem je to dobro skontao), da bi se o njemu pricalo, na dugo i na siroko, kako je to bio, bolestan covjek. Nije bio. Zdravi i normalni ljudi ubijaju. Narucito Srbi, koji su malo manje pismeni. Bas tako ko ti. Takvo podneblje. Ide u hero. Jebi ga. Sreca pa nije 1992-ga, bio bi junak na nekom frontu ovamo preko Drine, ko oni koljaci sto su u gumenim keceljama, klali na stotine dnevno po Drinskim cuprijama. Dje si tad bio, poluekavicni iz kutije bekane? I sta si mislio. Da iz leseva nice cvijece? Evo vam ga, eto vam ga, a bice ga i jos.

Da budete pratili dogadaje u Kini.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#15 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by horns&drums »

helo wrote: Dali ti zelis da zivis u virtualnom svetu,ili da vidis sta se sve desava oko nas? Ova tema je vrlo ozbiljna,i ja sam je postavio da cujem vasa misljenja o ovom monstuozom dogacaju i sta vi mislite o tome,a ne da se krijemo u nekoj stvarnosti koja nije ni blizu nase. cccc

Dobro, preformulirati cu pitanje, bi l' ti izmasakrirao svoje roditelje?
Pooll

Post by Pooll »

Sta sad trebam da se sekiram i za neke bolesnike koji masakriraju roditelje? Ja to sve fino izignorisem... boli me vise... sjecite se kolk'o god hocete.... toga je uvijek bilo, ne vidim o cemu bi se ovdje moglo raspravljati? :shock:
kub lajkan

#17 Re: Dali bi vi izmasakrirali svoje roditelje?

Post by kub lajkan »

helo wrote:
horns&drums wrote:

Fuj...

Ja bi rekao koji si ti bolesnik&ca kada želiš da živiš u kutiji i da neznaš da neko pored tebe sječe roditele na komade. Dali znaš da u Kini je komšija poje svoga komšiju vjerovatno neznaš za to, što nepratiš kako ti kažeš "bolesne teme"
Nije ti h&d prigovorio zbog teme nego zbog naslova teme. Fakat je stupidno-morbidan...
pentijum

Post by pentijum »

Vi baš niste u toku. :D
Dva dana prije ovoga lika, momak 23 godine, je na Alipašinom Polju zaklao majku! Nakon toga otišao je do džamije na Otoci da se opere. Kad su ga taksisti tamo vidjeli krvavog, rekao im je da je ''klao kurban''. Tip je zakl'o majku i još je izbo nožem par puta. Nije bio psihički poremećen, ali se priča da je išao na kemoterapiju. Ono što se priča po mahali je da su mu roditelji bili pred razvodom i da mu je majka dovodila kojekakve likove kući. :-?
helo

Post by helo »

Nesferatu wrote:
Ja bi rekao koji si ti bolesnik&ca kada želiš da živiš u kutiji i da neznaš da neko pored tebe sječe roditele na komade. Dali znaš da u Kini je komšija poje svoga komšiju vjerovatno neznaš za to, što nepratiš kako ti kažeš "bolesne teme" Možda i ti imaš takvog komšiju. A da privučem na sebe pažnju fakat si ti bolestan čovjek ne razumijem da iko ima nešto od toga bilo ko ovdje. Ja sam samo stavio na ovom forumu ovu temu iz razloga da drugi ne žive u jednoj kutiji kao ti, nego da raspravljaju o današnjem vremenu koje je jako bolesno i koja se sva užasna čuda dešavaju. Jer treba o svemu raspravljati ništa netreba kriti i gadit se na nešto takvo. Ja se grozim ovom liku što je to uradio i samo sam htio da vidim vaše mišljenje kakav razlog čovjek treba da ima da bi tako nešto bolesno, nemože se ni bolesno reči neznam kako da kažem tu rječ .... uradio
E ti ces nama Bosancima pricati o kutiji i kako komsije jedu jedni druge u Kini. Djes si djubre bio od 1992-1995, patogeni majmune da se divis kultu zlocina Srpstva, ne individua vec cijelog naroda i drzave kojoj pripadas.

Idi, otvaraj teme i maltretiraj nevini Srpski puk tamo gdje ga interesuju ovakvi "fenomeni", a nama, ostavi da kuburimo sa pravim monstruoznim zlocinima a ne nekim vaginalitetom od 27 godina sto je ubio svoje roditelje (pa bolje da je ubio svoje nego tudje, barem je to dobro skontao), da bi se o njemu pricalo, na dugo i na siroko, kako je to bio, bolestan covjek. Nije bio. Zdravi i normalni ljudi ubijaju. Narucito Srbi, koji su malo manje pismeni. Bas tako ko ti. Takvo podneblje. Ide u hero. Jebi ga. Sreca pa nije 1992-ga, bio bi junak na nekom frontu ovamo preko Drine, ko oni koljaci sto su u gumenim keceljama, klali na stotine dnevno po Drinskim cuprijama. Dje si tad bio, poluekavicni iz kutije bekane? I sta si mislio. Da iz leseva nice cvijece? Evo vam ga, eto vam ga, a bice ga i jos.

Da budete pratili dogadaje u Kini.

:-D :-D :-D Ti se to meni obračš? I nešto mi objašnjavaš? Za tvoju informaciju u ratu i cjeli rat sam bio u Sarajevu i svega sam se nagledao i doživio, nemoraš se truditi toliko da mi objašnjavaš i dočaravaš rat jer sigurno više stvari znam o tome. A ti što si glup ja nemogu da da vjerujem. Možda je tebi normalno da djete svoje roditelje isječe na komade i da ih pobaca po gradu. Ja koliko znam da u ratu nije bilo slučajeva da sin svoje roditelje imasakrira, i uradi nešto takvo. Nema ovo nikakve veze sa ratom. I sljedeči put ču da te ignorišem jer nisi vredan mojih odgovora, iz razloga što silaziš sa teme.
karanana

Post by karanana »

Glupo pitanje, DA, svakako da bih.
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Temu KO JE GDJE BIO U RATU smo vise puta imali. Nadjite je na BC negdje.
Ovu ne zachatavajte, ako nemate sta reci vezano za problem, bavite se fudbalom :D
CiCiban

Post by CiCiban »

ovakvi naslovi nisu rijetkost u srbijanskoj stampi, ... postoje mozda neke varijacije u izboru oruđa ... sjekira, noz, lopata, vila i tako ..
s tim da su najcesce u pitanju clanovi uze porodice
Last edited by CiCiban on 05/03/2006 17:20, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

CiCiban

Post by CiCiban »

si, alipasino as always
danas

Post by danas »

strava i uzas, kako god okrenes... :roll:
Post Reply