joj stich___ e stvarno si bezzeStitch__ wrote:joj nemoj ti davat savjete majke tiZadig wrote:Hidroterapija tako i pruža hidrokineziterapije da se izvode vježbe sa otporom
joj nije lako glupost ispraviti a da joj se ne unisti znacenje (koje je isto tako nejasno)
Hidroterapija tako omogucava hidrokinezterapije za izvodjenje vijezbi s' otporom.
??![]()
![]()
Dal' da ispravljam greške u tuđem maturskom radu?
Moderator: Chloe
-
Zadig
- Lace
#31 Re: Dal' da ispravljam greške u tuđem maturskom radu?
leeloo wrote:Zamolila me od komšinice, komšinica pa njena komšinica... da joj kćerki otkucam maturski rad.
I haj reko...
Ali, maturski je pun rečenira bez ikakvog smisla, zarezi gdje trebaju nema ih, gdje ne trebaju... ima ih milion. Red riječi u rečenici tragedija.
Ovo je prvi put (a definitivno i posljednji) da sem uzela da kucam rad nekome.... pa ne znam..
Dal' da mijenjam red riječi u rečenici, da ih pokušam učiniti smislenim?! Maturski je iz stručnog predmeta...
zavisi koliko ces joj naplatiti...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#32 Re: Dal' da ispravljam greške u tuđem maturskom radu?
Ja sam imao bar deset slicnih iskustava. Inace, to mi je dugo godina bio part time job. Najbolje ti je da napravis svoju verziju i onda sjednes s klijentom pa se dogovorite.leeloo wrote:Zamolila me od komšinice, komšinica pa njena komšinica... da joj kćerki otkucam maturski rad.
I haj reko...
Ali, maturski je pun rečenira bez ikakvog smisla, zarezi gdje trebaju nema ih, gdje ne trebaju... ima ih milion. Red riječi u rečenici tragedija.
Ovo je prvi put (a definitivno i posljednji) da sem uzela da kucam rad nekome.... pa ne znam..
Dal' da mijenjam red riječi u rečenici, da ih pokušam učiniti smislenim?! Maturski je iz stručnog predmeta...
Ja sam godinama ludio zbog č i ć, nezavrsenih misli, ma Boze me sacuvaj. Ovako napravi i nece te boljeti glava.
Srdacan pozdrav
- pitt
#33 Re: Dal' da ispravljam greške u tuđem maturskom radu?
Ters za neuputjeneA wrote:To je zato sto si sitnićav i teśke naravi.horns&drums wrote:Ja sam godinama ludio zbog č i ć, nezavrsenih misli, ma Boze me sacuvaj. Ovako napravi i nece te boljeti glava.
Srdaćan pozdrav.
- pitt
Jel ti ovo nesto na racun naseg golmana?Zadig wrote:ali to je valjda ono sarajevski.
kada se recimo neko razbije na biciklu, svi se krenu ko budale smijat.
jos krenu poslje zajebavat, a ovaj tamo em razbijen em jeban u mozak..
teko je prezivjeti u sarajevskoj raji
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#36 Re: Dal' da ispravljam greške u tuđem maturskom radu?
Mrs u pićku strininuA wrote:To je zato sto si sitnićav i teśke naravi.
Srdaćan pozdrav.
-
Zadig
ne nesto nego sve jaropitt wrote:Jel ti ovo nesto na racun naseg golmana?Zadig wrote:ali to je valjda ono sarajevski.
kada se recimo neko razbije na biciklu, svi se krenu ko budale smijat.
jos krenu poslje zajebavat, a ovaj tamo em razbijen em jeban u mozak..
teko je prezivjeti u sarajevskoj raji
:D
-
Zadig
dobro sto me vrijedjas na osnovi zemlje, ali sto i na osnovi braka majko milapitt wrote:jebe me sto nemam tj i ch na keyboardu...da ti kazem stoko papucharska:D:D
sve konto zaboravices, ali ne lezi vraze, prokleti kauboj upraznjava "Paper trail" sistem
c.c.c.
e vala svama amerima, joj, ko da svi radite za CNN
- pitt
Zadig wrote:dobro sto me vrijedjas na osnovi zemlje, ali sto i na osnovi braka majko milapitt wrote:jebe me sto nemam tj i ch na keyboardu...da ti kazem stoko papucharska:D:D
sve konto zaboravices, ali ne lezi vraze, prokleti kauboj upraznjava "Paper trail" sistem
c.c.c.
e vala svama amerima, joj, ko da svi radite za CNN
Drazi mi je tjika rupert
-
leeloo
#44 Re: Dal' da ispravljam greške u tuđem maturskom radu?
Već sam rekla da moram to do večeras završiti... jer mala to mora sutra predati.horns&drums wrote:Ja sam imao bar deset slicnih iskustava. Inace, to mi je dugo godina bio part time job. Najbolje ti je da napravis svoju verziju i onda sjednes s klijentom pa se dogovorite.
Ja sam godinama ludio zbog č i ć, nezavrsenih misli, ma Boze me sacuvaj. Ovako napravi i nece te boljeti glava.
Srdacan pozdrav
Međutim, č i ć mi je najmanji problem.... da je pisala svugdje c... znala bi to izmijenjati...
Već, smisao nekih rečenica ne mogu da dokučim... katastrofa.
Nazvala sam njenu staru i rakla, da se mala javi čim dođe kući. Onda me njena stara uvjeravala da joj dijete nije nepismeno... da je to jutros nešto dopisivala, da je to slučajno.
Ajme.... majko. Ovo sam sad uradila i nikad više.
-
novalic
#45 Re: Dal' da ispravljam greške u tuđem maturskom radu?
horns&drums wrote:Mrs u pićku strininuA wrote:To je zato sto si sitnićav i teśke naravi.
Srdaćan pozdrav.:D:D
obitjne sitnitjave pitjke
-
zensko
leeloo,
ne ispravljaj nista!
jos te njena mama ubjedjuje da mala nije nepismena. E pa ako je tako, samo prekucaj kako je ona napisala i zavrsi s tim.
je l' ta cura isla na konsultacije sa profesorima? ako oni nisu primjetili recenice bez smisla onda citava fizioterapeutska skola ima problem...
a to nije tvoj problem
fakat sam se iznervirala
milion puta su mi se desavale takve situacije, dobijem neki text da ubacim u dizajnerski uradak
i onda pocnem da ispravljam greske i izgubim par sati na nesto sto nije moj posao - od sada samo ubacujem sto mi posalju i trazim da se potpisu na taj text 
fak dem..nepismena bagra
ne ispravljaj nista!
jos te njena mama ubjedjuje da mala nije nepismena. E pa ako je tako, samo prekucaj kako je ona napisala i zavrsi s tim.
je l' ta cura isla na konsultacije sa profesorima? ako oni nisu primjetili recenice bez smisla onda citava fizioterapeutska skola ima problem...
a to nije tvoj problem
fakat sam se iznervirala
milion puta su mi se desavale takve situacije, dobijem neki text da ubacim u dizajnerski uradak
fak dem..nepismena bagra
-
Zadig
kasno marko na kosovo stize,zensko wrote:leeloo,
ne ispravljaj nista!
a to nije tvoj problem
fakat sam se iznervirala![]()
milion puta su mi se desavale takve situacije, dobijem neki text da ubacim u dizajnerski uradaki onda pocnem da ispravljam greske i izgubim par sati na nesto sto nije moj posao - od sada samo ubacujem sto mi posalju i trazim da se potpisu na taj text
fak dem..nepismena bagra
leeloo je vec skoro sve sredila