Dajte nam dijete i za 5 dana bit će ateist

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

andrija2007

#76 Re: Dajte nam dijete i za 5 dana bit će ateist

Post by andrija2007 »

Zubizareta wrote:ja kazem da je od covjeka nastao majmun :zoka:
A ja odgovorno tvrdim da su ljudi covjekolika bica! :wink:
saibaba

#77 Re: Dajte nam dijete i za 5 dana bit će ateist

Post by saibaba »

Protiv sam bilo kakvog ispiranja mozga djeci bilo čime... Djeci je osnovno po meni pokazati šta je dobro a šta zlo, ako će to uraditi žena sa mahramom nemam ništa protiv...
Naj monstruoznija stvar i tipičan primjer ispiranja mozga djece su pioniri... Svi u istim uniformama i zaklinju se vrhovnom vođi...
sistem

#78 Re: Dajte nam dijete i za 5 dana bit će ateist

Post by sistem »

saibaba wrote: Naj monstruoznija stvar i tipičan primjer ispiranja mozga djece su pioniri... Svi u istim uniformama i zaklinju se vrhovnom vođi...
i sto je najstrasnije - bez ikakve nacionalne ili vjerske konotacije! da li znas da se znalo desiti da u istoj ceti bude jedno pored drugog pravoslavno i muslimansko dijete? i to da im niko i ne kaze da su razliciti, da treba svako svog vodju da obozava, a ne ovako, bozemeprosti, jednog te istog :-)
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#79 Re: Dajte nam dijete i za 5 dana bit će ateist

Post by dr.gog »

Copy-paste tema :) ... :oops: , uz pometlane uvrede i ostalo stranica i po manje.

@alfons

@vratnik

pripazite malo na riječnik koji koristite.Zadnja opomena pred dugotrajni ban :) .

@Fair, najljepše te molim da prestaneš sa copy-paste temama :D ,glede pravila koje je postavio administrator Foruma.
Locked