Daj sklonite ovog Pipija!
- sadie_forever
#1 Re: Daj sklonite ovog Pipija!
Stari clan ,za razliku od tebe ...sto ti smeta?
- ExNihilo
#2 Re: Daj sklonite ovog Pipija!
Rješenje je vrlo jednostavno - nemoj ulaziti na podforum.
Nećeš nikome nedostajati, za razliku od Pipija.
- braca
#3 Re: Daj sklonite ovog Pipija!
ExNihilo wrote:Rješenje je vrlo jednostavno - nemoj ulaziti na podforum.
- sadie_forever
#4 Re: Daj sklonite ovog Pipija!
ExNihilo wrote:Rješenje je vrlo jednostavno - nemoj ulaziti na podforum.
- dustaban
#5 Re: Daj sklonite ovog Pipija!
Fakat ruzno zvuci ovo "Daj sklonite..."
Ali... treba malo razmisliti i o slucajevima preminulih eminentnih forumasha.
Prija par dana ode i Fair Life. Neko je tad otkrio neke detalje o njemu ali za razliku od Pipija ne znamo (bar ja ne znam) njegovo pravo ime.
To me i ne interesuje, forumasi su ovdje pod svojim nickovima i vremenom smo izgradili neke svoje paralelne identitete. Ja cesto velim da sam spreman na otkrivanje identiteta, ali radije ne bih jer ovo ipak nisam ja mnogi bi se iznenadili kako ovako kulturan covjek ovako laje na forumu!
Dakle nije bezveze da nasi forumski identiteti ostanu neotkriveni i nakon smrti. Ali isto tako nije lose i da znamo kad neko od nas, pogotovo ovih koji su ostavili traga, odapne!
Ja bih onda otvorio PDF preminuli forumashi i tamo prebacio Pipija, Fair Life-a i sve one kojima su posthumno otvorene teme.
Isto tako bi trebalo uvesti i neki "test" provjere da li smo zivi! Evo recimo ako mene nema na forumu tri dana, a nisam banovan, slobodno me proglasite mrtvim!
Gluho bilo.
Ali... treba malo razmisliti i o slucajevima preminulih eminentnih forumasha.
Prija par dana ode i Fair Life. Neko je tad otkrio neke detalje o njemu ali za razliku od Pipija ne znamo (bar ja ne znam) njegovo pravo ime.
To me i ne interesuje, forumasi su ovdje pod svojim nickovima i vremenom smo izgradili neke svoje paralelne identitete. Ja cesto velim da sam spreman na otkrivanje identiteta, ali radije ne bih jer ovo ipak nisam ja mnogi bi se iznenadili kako ovako kulturan covjek ovako laje na forumu!
Dakle nije bezveze da nasi forumski identiteti ostanu neotkriveni i nakon smrti. Ali isto tako nije lose i da znamo kad neko od nas, pogotovo ovih koji su ostavili traga, odapne!
Ja bih onda otvorio PDF preminuli forumashi i tamo prebacio Pipija, Fair Life-a i sve one kojima su posthumno otvorene teme.
Isto tako bi trebalo uvesti i neki "test" provjere da li smo zivi! Evo recimo ako mene nema na forumu tri dana, a nisam banovan, slobodno me proglasite mrtvim!
Gluho bilo.
- Muhamed Đakmić
#6 Re: Daj sklonite ovog Pipija!
Tema ide pod ključ. Banovati neću samo iz nekog ličnog merhameta, ali jako je licemjerno i ružno u prvom postu pakovati stvari kao dušebrižnik, a već u idućem postu čovjeka nazivati nekim tamo mrtvacem. Da ne spominjem da se mene ili Chmolju po tom pitanju moglo pitati i putem PP-a.
Kako god, iduće otvaranje ovakve ili slične teme povlači sa sobom dugoročni ban, pa vi izvolite.
Kako god, iduće otvaranje ovakve ili slične teme povlači sa sobom dugoročni ban, pa vi izvolite.