b@tto wrote:pitanje za one koji mogu gledati hrt 2,jeste li primijetili u prenosima hrt utakmica engleske lige da je slika manja,sa donje i gornje strane,a na bht to nije slučaj.
High Definition
Moderator: anex
b@tto wrote:pitanje za one koji mogu gledati hrt 2,jeste li primijetili u prenosima hrt utakmica engleske lige da je slika manja,sa donje i gornje strane,a na bht to nije slučaj.
Ma da, samo su uspjeli ne prenositi najvažniju utakmicu sezone. Pogriješili su jednom, ali baš onako kvalitetno. Moguće i da EP prenose sve doi finala, pa onda tu padnu, ali hajde, to je samo jedna greška jel' tako?Chairman wrote:Sta ste se zapalili bezveze?!...Citavu sezonu je sve bilo uredno.Ljudi jednom zeznu i odmah se nadjete pljuvati.Nigdje se u evropi ne prenosi vise kvalitetnih utakmica za manje pare osim kod nas.A ionako Wigan nije imao sanse sa ManU....b@tto wrote:ja ionako tekme gledam na hrt,obavezno,ali mislim da je katastrofa da nije bilo barem izvinjenja,bilo na teletekstu ili na vijestima.
mislim da će u idućem broju dana dobiti tri tačke za ovo
Nije,to je druga greska i ne moze se porediti sa ovom.Meshtar wrote:Ma da, samo su uspjeli ne prenositi najvažniju utakmicu sezone. Pogriješili su jednom, ali baš onako kvalitetno. Moguće i da EP prenose sve doi finala, pa onda tu padnu, ali hajde, to je samo jedna greška jel' tako?Chairman wrote:Sta ste se zapalili bezveze?!...Citavu sezonu je sve bilo uredno.Ljudi jednom zeznu i odmah se nadjete pljuvati.Nigdje se u evropi ne prenosi vise kvalitetnih utakmica za manje pare osim kod nas.A ionako Wigan nije imao sanse sa ManU....b@tto wrote:ja ionako tekme gledam na hrt,obavezno,ali mislim da je katastrofa da nije bilo barem izvinjenja,bilo na teletekstu ili na vijestima.
Diletanti!!
oni žive od naših para,u tome je stvar.Šibicar wrote:Imate internet,da li ste mozda culi za "sopcast" e tu je bio prenos,ne sluzi vam valjda net samo za prepucavanje i pracenje foruma,sto naravno ne umanjuje nesposobnost bht sportske redakcije
Pa da, kad budu igrali Njemačke - Austrija finale Eropskom, koji kurac da gledam kad je Njemačka favorit. Čuj "šta imate gledati, kad je ManU favorit". Oj gluposti u mp3...Chairman wrote:Nije,to je druga greska i ne moze se porediti sa ovom.
Ponasate se ko da se radi o finalu LP a ne o utakmici gdje je Man Utd bio apsolutni favorit i gdje je iznenadjenje bilo prakticno nemoguce.
No,uredu...greska je greska, ali ovoliko pljuvanje nije uredu jer je prenos zaista bio odlican tokom citave godine.
Ne stavljaj mi rijeci usta!elSaik wrote:Pa da, kad budu igrali Njemačke - Austrija finale Eropskom, koji kurac da gledam kad je Njemačka favorit. Čuj "šta imate gledati, kad je ManU favorit". Oj gluposti u mp3...Chairman wrote:Nije,to je druga greska i ne moze se porediti sa ovom.
Ponasate se ko da se radi o finalu LP a ne o utakmici gdje je Man Utd bio apsolutni favorit i gdje je iznenadjenje bilo prakticno nemoguce.
No,uredu...greska je greska, ali ovoliko pljuvanje nije uredu jer je prenos zaista bio odlican tokom citave godine.
Banalan je primjer, jer i tvoja tvrdnja više nego smiješna. Ja sam, npr., navijač Manchestera i čekao sam čitav dan da bih pogledao osiguravanje titule. Još k tome plaćam tu televiziju koja je u svojoj programskoj šemi najavila prijenos utakmice. Ne prikazivanje iste je jedan veoma neprofesionalan, da ne kažem bezobrazan, način ophođenja prema i ovo malo ljudi koji plaćaju pretplatu redovno.Chairman wrote:Ne stavljaj mi rijeci usta!elSaik wrote:Pa da, kad budu igrali Njemačke - Austrija finale Eropskom, koji kurac da gledam kad je Njemačka favorit. Čuj "šta imate gledati, kad je ManU favorit". Oj gluposti u mp3...Chairman wrote:Nije,to je druga greska i ne moze se porediti sa ovom.
Nisam rekao "sta imate gledati" vec da nije tolika katastrofa kakvom se predstavlja s obzirom da je Man U bio apsolutni favorit.
I da,uzimas banalne primjere.
bio sam u pravub@tto wrote:ja ionako tekme gledam na hrt,obavezno,ali mislim da je katastrofa da nije bilo barem izvinjenja,bilo na teletekstu ili na vijestima.
Misliš da se u Hrvatskoj prikazuje BHT ma niđe veze!Oni ne bi ni u snu pomislili da hvataju signal BHT tako da pusti Hrvate oni su posebna priča.A ako ti je toliko bitan HRT2 nabavi kablovsku i vozdra.Što se tiće OBN nazovi redakciju pa pitaj koliko košta prenos NBA ,da BHT otkupi prava za NBA ne bi mogli prikazivati ni pola stvari što sada prikazuju ili što će prikazivati.Prati koliko sporta prenosi OBN, a koliko BHT.Slažem se da su se trebali izvinuti ili dati neko objašnjenje tu si upravu,tu su se stvarno ponijeli neprofesionalno!!!P.S.a televizijska pretplata od 6.70 KM nije baš tolika stvar da si je ne mogu priuštiti obični smrtnici,molim te.Garantujem ti kada izađeš na kafu potrošiš više!!!sesalmir wrote:Sta da prestanem pa ne otkupljuju ta prava iz svog dzepa, vec od jadnog naroda, i nisu u stanju prenositi kolo sezone JEDINE fudbalske lige za koju su i otkupili prava, debili najveci. Dok su svi u regionu normalno gledali, mi nismo imali signal i jos zbog njih i njihovih zalbi nemamo hrt2 kada se prenose sportski dogadjaji, ma nek pocrkaju i treba ih sve na lomacu. NBA nisu u stanju da otkupe, nego moramo cekat da se smiluje neka privatna tv i da covjek iz svog dzepa pljune lovu da bi mogli gledati. Cuj prestanite, pa nije me niko ovako iznervirao ima 15 godina, neka im ugase tv i nek prestanu vise zivit od crkavice ovog naroda koju uzimaju za svoj nerad, nesposobnost i nekompetentnost u obavljanju svoga posla. Jos ni izvinjenja ni objasnjenja, pa stid da ih bude, sto se mene tice i treba ih sve na lomacu, majmuni bezobrazni.the big man wrote:Prestanite ljudi napadati toliko BHT!!Ljudi se trude,prenose ligu prvaka i to uspješno već nekoliko godina!I nemojte zaboraviti da su svako veliko sportsko takmičenje prenosili:svjetske prvenstva u rukometu u košarci u fudbalu ..., kao i evropska prvenstva u tim sportovima.Ove godine će i EURO 2008 prenositi.Sjetite se koliko već vremena prenose Englesku ligu bez greške.Dajte nemojte zezeti ,jednom su zeznuli prenos i odmah ih vi na LOMAĆU.Svakako Wigan nije imao šanse protiv MANU!!!
Imam kablovsku vec duze od godinu dana, medjutim majmuni sa bht su se zalili da samo oni imaju prava na prenose engleske lige, tako da kada je na hrt-u nesta os sporta jednostavno kananl iskljuce. Tako da upravo zbog nesposobnih ljudi sa bht ne mogu na hrt-u 2 za koji placam kablovsku gledati sportske programe, uglavnom divota zivljenja u BiH.the big man wrote:Misliš da se u Hrvatskoj prikazuje BHT ma niđe veze!Oni ne bi ni u snu pomislili da hvataju signal BHT tako da pusti Hrvate oni su posebna priča.A ako ti je toliko bitan HRT2 nabavi kablovsku i vozdra.Što se tiće OBN nazovi redakciju pa pitaj koliko košta prenos NBA ,da BHT otkupi prava za NBA ne bi mogli prikazivati ni pola stvari što sada prikazuju ili što će prikazivati.Prati koliko sporta prenosi OBN, a koliko BHT.Slažem se da su se trebali izvinuti ili dati neko objašnjenje tu si upravu,tu su se stvarno ponijeli neprofesionalno!!!P.S.a televizijska pretplata od 6.70 KM nije baš tolika stvar da si je ne mogu priuštiti obični smrtnici,molim te.Garantujem ti kada izađeš na kafu potrošiš više!!!sesalmir wrote:Sta da prestanem pa ne otkupljuju ta prava iz svog dzepa, vec od jadnog naroda, i nisu u stanju prenositi kolo sezone JEDINE fudbalske lige za koju su i otkupili prava, debili najveci. Dok su svi u regionu normalno gledali, mi nismo imali signal i jos zbog njih i njihovih zalbi nemamo hrt2 kada se prenose sportski dogadjaji, ma nek pocrkaju i treba ih sve na lomacu. NBA nisu u stanju da otkupe, nego moramo cekat da se smiluje neka privatna tv i da covjek iz svog dzepa pljune lovu da bi mogli gledati. Cuj prestanite, pa nije me niko ovako iznervirao ima 15 godina, neka im ugase tv i nek prestanu vise zivit od crkavice ovog naroda koju uzimaju za svoj nerad, nesposobnost i nekompetentnost u obavljanju svoga posla. Jos ni izvinjenja ni objasnjenja, pa stid da ih bude, sto se mene tice i treba ih sve na lomacu, majmuni bezobrazni.the big man wrote:Prestanite ljudi napadati toliko BHT!!Ljudi se trude,prenose ligu prvaka i to uspješno već nekoliko godina!I nemojte zaboraviti da su svako veliko sportsko takmičenje prenosili:svjetske prvenstva u rukometu u košarci u fudbalu ..., kao i evropska prvenstva u tim sportovima.Ove godine će i EURO 2008 prenositi.Sjetite se koliko već vremena prenose Englesku ligu bez greške.Dajte nemojte zezeti ,jednom su zeznuli prenos i odmah ih vi na LOMAĆU.Svakako Wigan nije imao šanse protiv MANU!!!
tačno,u hrvatskoj u ponudi kabl operatora su i bht i ftv,iako ne oba kanala svugdjezoka213 wrote:Koliko znam u većini kablovskih operatera u Hrvatskoj u ponudi je i BHT FTV tako da ti je tvrdnja da ih nema u Hrvatskoj ili da neko koči te kanale besmislena. Druga je stvar što ti kanali tamo imaju minornu gledanost. I nisam čuo da ih zatamnjuju ma što prenosili.
Od rijeci do rijeci - potpis.b@tto wrote:oni žive od naših para,u tome je stvar.Šibicar wrote:Imate internet,da li ste mozda culi za "sopcast" e tu je bio prenos,ne sluzi vam valjda net samo za prepucavanje i pracenje foruma,sto naravno ne umanjuje nesposobnost bht sportske redakcije
i sve bi bilo odnošljivo da je bilo izvinjenja,ali jok,oni se ne izvinjavaju,oni su iznad toga
Ovo je definitivno vic sedmice na sa-xcampa_xxx wrote:b@tto wrote:pitanje za one koji mogu gledati hrt 2,jeste li primijetili u prenosima hrt utakmica engleske lige da je slika manja,sa donje i gornje strane,a na bht to nije slučaj.
High Definition
Rottweiler wrote:Ovo je definitivno vic sedmice na sa-xcampa_xxx wrote:b@tto wrote:pitanje za one koji mogu gledati hrt 2,jeste li primijetili u prenosima hrt utakmica engleske lige da je slika manja,sa donje i gornje strane,a na bht to nije slučaj.
High Definition
Ma jebo fudbal, sto bi neko prenosio fudbalstachu wrote:A stvarno koji im je ku*ac, pa nema prenosa! Nabijem ih...![]()
![]()
Ovo je definitivno vic sedmice na sa-xRottweiler wrote:High Definition
piskerernest wrote:Ovo je definitivno vic sedmice na sa-xRottweiler wrote:High Definition