to ljudi nisu mogli spavati pa trazili najbolju pozuKorisnicko ime wrote:Prije par godina sam zivio u iznajmljenom stanu i u stanu iznad se bukvalno svako vece cula jednolicna skripa kreveta...mislim da ni jedno vece nisu "preskocili"...moja zena bi samo ponavljala "Svaka im cast!"...![]()
Kako mi nismo poznavali stanare nismo znali ni ko stanuje iznad pa smo odlucili da provjerimo. Sokirali smo se saznanjem...u stanu su zivjeli neka baba i deda od bar 60 godina...nismo mogli vjerovati...
Da susjedi ne cuju.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Cholina_Lokica
#151 Re: Da susjedi ne cuju.....
-
zelenashica
#152 Re: Da susjedi ne cuju.....
Dile wrote:to ljudi nisu mogli spavati pa trazili najbolju pozuKorisnicko ime wrote:Prije par godina sam zivio u iznajmljenom stanu i u stanu iznad se bukvalno svako vece cula jednolicna skripa kreveta...mislim da ni jedno vece nisu "preskocili"...moja zena bi samo ponavljala "Svaka im cast!"...![]()
Kako mi nismo poznavali stanare nismo znali ni ko stanuje iznad pa smo odlucili da provjerimo. Sokirali smo se saznanjem...u stanu su zivjeli neka baba i deda od bar 60 godina...nismo mogli vjerovati...
-
♥ Julianna ♥
#153 Re: Da susjedi ne cuju.....
Ajmo svi, ajmo svi nek nas čuju susjedi..aj, aj, aijaijajKorisnicko ime wrote:Prije par godina sam zivio u iznajmljenom stanu i u stanu iznad se bukvalno svako vece cula jednolicna skripa kreveta...mislim da ni jedno vece nisu "preskocili"...moja zena bi samo ponavljala "Svaka im cast!"...![]()
- ja.neron
#154 Re: Da susjedi ne cuju.....
pitaj onu iz Start-a ona zna kako...riješiti problemtest01 wrote:Dali pazite i koliko da susjedi ne cuju kada ste u strastvenom zagrljaju s dragom/im ili vam to nije bitno.
Dali pozelite da uopce nemate susjede tada?Ili ovo rjesavate na nacin da pustite muziku ili....?
Narocito u sitnim satima,kad je potpuna tisina i sve se cuje.
-
d2
#155 Re: Da susjedi ne cuju.....
ja trazim neku sa kojom zajedno mogu smetati susjedima, pa eto ako neka trazi nekog - neka se javiJulianna wrote:Ajmo svi, ajmo svi nek nas čuju susjedi..aj, aj, aijaijajKorisnicko ime wrote:Prije par godina sam zivio u iznajmljenom stanu i u stanu iznad se bukvalno svako vece cula jednolicna skripa kreveta...mislim da ni jedno vece nisu "preskocili"...moja zena bi samo ponavljala "Svaka im cast!"...![]()
- otherside
#156 Re: Da susjedi ne cuju.....
ja otvorim i prozor da slučajni prolaznici ne ostanu uskraćeni za akustični doživljaj 
- Cholina_Lokica
#157 Re: Da susjedi ne cuju.....
kad spomenu prolaznike, nedavno prolazim bistrikom, i cuh i vidjeh, legende na prozoruotherside wrote:ja otvorim i prozor da slučajni prolaznici ne ostanu uskraćeni za akustični doživljaj
- Bosanac sa dna kace
#158 Re: Da susjedi ne cuju.....
kako klanjati jaciju u kasne sate pored jako seksualno aktivnog komsiluka? 
- chuchumbamayumbe
#159 Re: Da susjedi ne cuju.....
Hladnokrvno, neJma druge!Bosanac sa dna kace wrote:kako klanjati jaciju u kasne sate pored jako seksualno aktivnog komsiluka?
- Cholina_Lokica
#160 Re: Da susjedi ne cuju.....
nisam, bili su usred pa reko da ne ometam, da sam naisla na grand finale onda i bih
gdje cu ljude u po posla ometat, grehota 
- Bosanac sa dna kace
#161 Re: Da susjedi ne cuju.....
mma nije kod mene slucaj, al kod raje biloBond_JaneBond wrote:@Bosanac, pa ne guslaju cijelu noc, ssacekas da svshe, Oabdestish se i klanjash
- chuchumbamayumbe
#162 Re: Da susjedi ne cuju.....
To mora da su bili neki likovi sa teme "da li ste se sexali na javnom mjestu"?! 
- Cholina_Lokica
#163 Re: Da susjedi ne cuju.....
nije bilo javno, ljudi su ipak bili u stanu
e sad sto se sa ceste sve vidilo je druga stvar 
- chuchumbamayumbe
#164 Re: Da susjedi ne cuju.....
Da, moze se dvojako protumaciti.Dile wrote:nije bilo javno, ljudi su ipak bili u stanue sad sto se sa ceste sve vidilo je druga stvar
- Bosanac sa dna kace
#165 Re: Da susjedi ne cuju.....
virila svijetu na prozor
-
d2
#166 Re: Da susjedi ne cuju.....
bogami nece me ni jedna cini mi sed2 wrote: ja trazim neku sa kojom zajedno mogu smetati susjedima, pa eto ako neka trazi nekog - neka se javi
- Kenan-Safvet
#167 Re: Da susjedi ne cuju.....
Jel ovo meni upuceno?!?Bosanac sa dna kace wrote:kako klanjati jaciju u kasne sate pored jako seksualno aktivnog komsiluka?
Sta znaci taj smajli, jer sam ga u jednoj slicnoj situaciji htio upotrijebiti ali nisam imao hrabrosti i sirove macho energije. Ali inace sam visok i poprilicno zgodan macho tip. Ja i moja pratilja prakticiramo umjereno glasni seks bez kompromisa i pardona, koji uopste nije tabu u nasoj zgradi koja je poznata u Bosni. Seks je odlika vatrenih sisara, i svi ga oni upraznjuju i svi zele jos, prema tome ne znam cemu ova tema koja vrijedja mene kao manijaka i moje napaljene komsije.
Sta je htio pisac da kaze kad je otvorio ovu zluradu temu koja vrijedja mene kao manijaka i moje napaljene komsije? :smajlikojivrsiblud:
-
Zoya
#168 Re: Da susjedi ne cuju.....
Kenan-Safvet wrote:Jel ovo meni upuceno?!?Bosanac sa dna kace wrote:kako klanjati jaciju u kasne sate pored jako seksualno aktivnog komsiluka?
Sta znaci taj smajli, jer sam ga u jednoj slicnoj situaciji htio upotrijebiti ali nisam imao hrabrosti i sirove macho energije. Ali inace sam visok i poprilicno zgodan macho tip. Ja i moja pratilja prakticiramo umjereno glasni seks bez kompromisa i pardona, koji uopste nije tabu u nasoj zgradi koja je poznata u Bosni. Seks je odlika vatrenih sisara, i svi ga oni upraznjuju i svi zele jos, prema tome ne znam cemu ova tema koja vrijedja mene kao manijaka i moje napaljene komsije.
Sta je htio pisac da kaze kad je otvorio ovu zluradu temu koja vrijedja mene kao manijaka i moje napaljene komsije? :smajlikojivrsiblud:
- otherside
#169 Re: Da susjedi ne cuju.....
oooo...pa ti našao izgubljenu fireball of lust?Kenan-Safvet wrote: Jel ovo meni upuceno?!?
- Cholina_Lokica
#170 Re: Da susjedi ne cuju.....
jok ja, fino se sve normalno vidilo sa uliceBosanac sa dna kace wrote:virila svijetu na prozor
- Bosanac sa dna kace
#171 Re: Da susjedi ne cuju.....
ah ja svastaZoya wrote:Kenan-Safvet wrote:Jel ovo meni upuceno?!?Bosanac sa dna kace wrote:kako klanjati jaciju u kasne sate pored jako seksualno aktivnog komsiluka?
Sta je htio pisac da kaze kad je otvorio ovu zluradu temu koja vrijedja mene kao manijaka i moje napaljene komsije? :smajlikojivrsiblud:![]()
![]()
![]()
care @kenane nije teb, ne znam odkud ti ideja da sam teb sta reko....
- Ekspanzi
#172 Re: Da susjedi ne cuju.....
Kenan-Safvet wrote: Seks je odlika vatrenih sisara.
- miki4
#173 Re: Da susjedi ne cuju.....
velikodušno nema tu šta....možda da zaradiš SeVaPaotherside wrote:ja otvorim i prozor da slučajni prolaznici ne ostanu uskraćeni za akustični doživljaj
- miki4
#174 Re: Da susjedi ne cuju.....
koliko opušteno bi se mogli sexati npr. u autu na parking prostoru, a da vas viri nepoznati čovjek....užasno je ludo i neugodno. Šta mislite o tome ?
- Bosanac sa dna kace
#175 Re: Da susjedi ne cuju.....
aham daklem vodeni, vazdusni, zemljani, pepelni, spuzveni sisari nemaju seksa?Ekspanzi wrote:Kenan-Safvet wrote: Seks je odlika vatrenih sisara.![]()
![]()