Da susjedi ne cuju.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zemo_online
#1 Da susjedi ne cuju.....
Dali pazite i koliko da susjedi ne cuju kada ste u strastvenom zagrljaju s dragom/im ili vam to nije bitno.
Dali pozelite da uopce nemate susjede tada?Ili ovo rjesavate na nacin da pustite muziku ili....?
Narocito u sitnim satima,kad je potpuna tisina i sve se cuje.
Dali pozelite da uopce nemate susjede tada?Ili ovo rjesavate na nacin da pustite muziku ili....?
Narocito u sitnim satima,kad je potpuna tisina i sve se cuje.
- otherside
#2 Re: Da susjedi ne cuju.....
e bas tad mislim na komsije....
- bosan
#3 Re: Da susjedi ne cuju.....
Kako cu ba pazit kad komsiji ispod plafon otpada.
Takav sam ti ja zestok

Takav sam ti ja zestok
-
KYLIE
#4 Re: Da susjedi ne cuju.....
nek i oni prave buku ko im brani, DA LI se slazes?
- milivoje
#5 Re: Da susjedi ne cuju.....
Komsinica pored vristi tako glasno da cak ni muzika koju pojaca ne moze da sakrije vrisak zadovoljstva
Ona iznad je opet prica za sebe- vristanje se seli iz sobe u sobu (i dan-danas ne mogu da skontam koje poze koristi)
Udri brigu na veselje...meni nek' je dobro-a oni...pa ni njima nije mane.
Inace mi je ulaz tako jako sexualno aktivan da malo fali da sjednemo da razmjenjujemo iskustva.
Vriste svi...u isti mah

Ona iznad je opet prica za sebe- vristanje se seli iz sobe u sobu (i dan-danas ne mogu da skontam koje poze koristi)
Inace mi je ulaz tako jako sexualno aktivan da malo fali da sjednemo da razmjenjujemo iskustva.
Vriste svi...u isti mah
-
zemo_online
#6 Re: Da susjedi ne cuju.....
slazem se,samo nije isto popodne i u 2 ujutro.onda te cuje cijela zgrada,zar ne?
- milivoje
#7 Re: Da susjedi ne cuju.....
Nek' se cuje-nek' se zna.
Ne zivi se za komsije...zivi se za sebe.
Ne zivi se za komsije...zivi se za sebe.
-
mamica papucarka
#8 Re: Da susjedi ne cuju.....
jedne godine na Korculi prijateljica i ja (majke mi bila sam sa prijateljicom
) nadjemo sobu u samom centru grada, u jednoj maloj, uskoj ulici . Ajme, odlijkivalo je punih pet dana koliko smo bile. Nismo mogle spavat, nego se valjala od smijeha cijelu noc
One kamene kuce, pa se cuje kad neko sapce, a kamoli kad su ljudi u delikatnoj pozi

a djba vam sve. Meni nikad nije bilo jasno kako se opuste oni ljudi koji zive u zajednicama (ono, svekar, svekrva, sestra, brat)
Jos nabesaju po 4-5 djece 
One kamene kuce, pa se cuje kad neko sapce, a kamoli kad su ljudi u delikatnoj pozi
a djba vam sve. Meni nikad nije bilo jasno kako se opuste oni ljudi koji zive u zajednicama (ono, svekar, svekrva, sestra, brat)
Last edited by mamica papucarka on 04/05/2008 12:34, edited 1 time in total.
-
KYLIE
#9 Re: Da susjedi ne cuju.....
da sjednete ili zalegnetemilivoje wrote:Komsinica pored vristi tako glasno da cak ni muzika koju pojaca ne moze da sakrije vrisak zadovoljstva
Vriste svi...u isti mah![]()
![]()
- otherside
#10 Re: Da susjedi ne cuju.....
Kakvo opustanje....jezik za zubemamica papucarka wrote:jedne godine na Korculi prijateljica i ja (majke mi bila sam sa prijateljicom) nadjemo sobu u samom centru grada, u jednoj maloj, uskoj ulici . Ajme, odlijkivalo je punih pet dana koliko smo bile. Nismo mogle spavat, nego se valjala od smijeha cijelu noc
![]()
One kamene kuce, pa se cuje kad neko sapce, a kamoli kad su ljudi u delikatnoj pozi![]()
a djba vam sve. Meni nikad nije bilo jasno kako se opuste oni ljudi koji zive u zajednicama (ono, svekar, svekrva, sestra, brat)Jos nabesaju po 4-5 djece
sad se sjetih...nekad, ima tome 7-8 godina usla sam u stan poznanika,tek toliko da se pozdravim. Cudno mi je sve unutra izgledalo jer je stan u stvari, bio jedna povelika soba a u cosku sam primjetila neki paravan na sklapanje koji je sakrivao nekih 4-5 kv.metara prostora. Posto sam po prirodi radoznala
-
njeka
#11 Re: Da susjedi ne cuju.....
Šta radiš? Skačeš sa ormara?!bosan wrote:Kako cu ba pazit kad komsiji ispod plafon otpada.
Takav sam ti ja zestok![]()
![]()
-
mamica papucarka
#12 Re: Da susjedi ne cuju.....
hahahaotherside wrote:Kakvo opustanje....jezik za zubemamica papucarka wrote:jedne godine na Korculi prijateljica i ja (majke mi bila sam sa prijateljicom) nadjemo sobu u samom centru grada, u jednoj maloj, uskoj ulici . Ajme, odlijkivalo je punih pet dana koliko smo bile. Nismo mogle spavat, nego se valjala od smijeha cijelu noc
![]()
One kamene kuce, pa se cuje kad neko sapce, a kamoli kad su ljudi u delikatnoj pozi![]()
a djba vam sve. Meni nikad nije bilo jasno kako se opuste oni ljudi koji zive u zajednicama (ono, svekar, svekrva, sestra, brat)Jos nabesaju po 4-5 djece
![]()
sad se sjetih...nekad, ima tome 7-8 godina usla sam u stan poznanika,tek toliko da se pozdravim. Cudno mi je sve unutra izgledalo jer je stan u stvari, bio jedna povelika soba a u cosku sam primjetila neki paravan na sklapanje koji je sakrivao nekih 4-5 kv.metara prostora. Posto sam po prirodi radoznalapitala sam sta im je tamo i dobila odgovor: Soba za nase mladence
naime, sa roditeljima su bili sin i snaha u specijalnom "apartmanu". Zamislite romantike i strasti
ovo me podjesti, kada su se ovi moji najbolji prijatelji vjencali i u pola frke uleti im njegova mama u sobu. Hajd sto je ona uletila (desava se), nego sto je zena stala i nastavila pricat
Valjda jadna nije skontala
Rekla sam im da su blesavi sto se ne zakljucavbaju, ili barem kakav kanister ne stave na vrata
aj, sto me nasmijaste
- bosan
#13 Re: Da susjedi ne cuju.....
Ja to zbog komsinicenjeka wrote:Šta radiš? Skačeš sa ormara?!bosan wrote:Kako cu ba pazit kad komsiji ispod plafon otpada.
![]()
- dushmanka_sa
#14 Re: Da susjedi ne cuju.....
Kad je bal nek' i hala gori.
Nikad nisam zivjela za komsiluk, tako ne zivim ni sada. Nek' je meni dobro. A sad sto ponekad dodju da pokucaju i pozvone na vrata... a sta da kazem... Ko spomenu opadanje plafona?

Nikad nisam zivjela za komsiluk, tako ne zivim ni sada. Nek' je meni dobro. A sad sto ponekad dodju da pokucaju i pozvone na vrata... a sta da kazem... Ko spomenu opadanje plafona?
- Prozor
#15 Re: Da susjedi ne cuju.....
njeka wrote:Šta radiš? Skačeš sa ormara?!bosan wrote:Kako cu ba pazit kad komsiji ispod plafon otpada.
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#16 Re: Da susjedi ne cuju.....
kad komtije cuju ovaj povik kod mene
Tarzan Oooooooh
http://www.youtube.com/watch?v=9NL7nP61 ... re=related
znaci bjezte iz kuce,zovite vatrogasce,policiju,hitnu i djecu obavezno van grada posaljite

Tarzan Oooooooh
http://www.youtube.com/watch?v=9NL7nP61 ... re=related
znaci bjezte iz kuce,zovite vatrogasce,policiju,hitnu i djecu obavezno van grada posaljite
-
njeka
#17 Re: Da susjedi ne cuju.....
Ne bih imala ništa protiv da čujem takve zvukove u svojoj zgradi,žrtvovala bih malo svog sna za više ciljeve, ali ovi moji penzioneri ne rade ništa po tom pitanju a ne mogu spavati pa od rane zore štemaju,stružu i nešto popravljaju!!

-
zemo_online
#18 Re: Da susjedi ne cuju.....
mamica papucarka wrote:jedne godine na Korculi prijateljica i ja (majke mi bila sam sa prijateljicom) nadjemo sobu u samom centru grada, u jednoj maloj, uskoj ulici . Ajme, odlijkivalo je punih pet dana koliko smo bile. Nismo mogle spavat, nego se valjala od smijeha cijelu noc
![]()
Kako ste ostale ravnodusne?
- Neelix
#19 Re: Da susjedi ne cuju.....
prije nekoliko godina, moja tadasnja draga i ja, u prenocistu u zg se zadali uz zid
kad cujemo neko dodatno stenjanje
uho na zid, kad i oni u susjednoj sobi se ne shtede
i onda smo svi uglas.... 
- bug
#20 Re: Da susjedi ne cuju.....
Neelix wrote:prije nekoliko godina, moja tadasnja draga i ja, u prenocistu u zg se zadali uz zid![]()
![]()
- NijeNego
#21 Re: Da susjedi ne cuju.....
Par godina sam zivjela u garsonjeri, i jedna prijateljica dosla da bude sa mnom neko vrijeme, i to je sve super funkcionisalo dok ona nije nasla momka.
Nema u garsonjeri da vrata razdvajaju ista osim wc-a. Jednu vecer, ona vani bila, ja zaspala....nisam ih cula kad su usli u stan, al' u neka doba...ne smeta njima sto ja spavam tri metra dalje
Tito dragi...nit' ih prekinuti, nit' oka sklopiti
a tad mi se cinilo, oni nikad prestati 
Nema u garsonjeri da vrata razdvajaju ista osim wc-a. Jednu vecer, ona vani bila, ja zaspala....nisam ih cula kad su usli u stan, al' u neka doba...ne smeta njima sto ja spavam tri metra dalje
Tito dragi...nit' ih prekinuti, nit' oka sklopiti
- milivoje
#22 Re: Da susjedi ne cuju.....
''Ako ih ne mozes pobijediti (ili ignorisati)- ti im se pridruzi''.
Hehehehehehe
Hehehehehehe
- NijeNego
#23 Re: Da susjedi ne cuju.....
Nisam bas toliki avanturista 
- milivoje
#24 Re: Da susjedi ne cuju.....
Ne znas kako je dok ne probas...a kada probas- osladi se...jer ima ona narodna: ''Poslije ...habanja nema kajanja''

- NijeNego
#25 Re: Da susjedi ne cuju.....
Men' se cini, iskustvo je progovorilo