Da sam ja neko....
-
Stari
Izgradio bih Autoput od Save do mora kao i od Banja Luke do Save i od Tuzle do Save. Zeljeznicku prugu od Sarajeva do Tuzle (tj linije od Varesa do Banovica) i od Gorazda(eventualno Visegrada) do Bihaca.
Pokrenuo bih industrijsku proizvodnju, rudarstvo, poljoprivredu.
Unaprijedio bih skolstvo/obrazovni sistem, zdravstvo/socijalni sistem, Finansije, Pravosudje na svim nivoima.
Jel dosta?
Pokrenuo bih industrijsku proizvodnju, rudarstvo, poljoprivredu.
Unaprijedio bih skolstvo/obrazovni sistem, zdravstvo/socijalni sistem, Finansije, Pravosudje na svim nivoima.
Jel dosta?
-
ana_karenjina
niti jedno dijete na svijetu ne bi bilo tužno i samo
- manijak1
- manijak1
Ali ni ja nisam neko
- manijak1
Svakom svoje
-
dajdzarile
e vala breskvice bas si megaloman , cuj jahtu
a ja tek skuter kupio i to na kredit
eeeee dok ja do jahte doguram
ali nada umire zadnja 
a ja tek skuter kupio i to na kredit
-
pametnica
eh da sam ja NETKO;
ko' u filmovima carobnim stapicem izmamila bih petljancima lazi i obmane iz usta-sami bi pricali i pricali,bez pauza...
sav narod bih podijelila u skupine;intelektualce sa svojima,starije sa starijima,djecu sa svojima,seljake sa slicnima,lozionicare sa istima,jebace s svojima,sanjare sa svojima,.... da nebude nereda medu redovima
zamijenila bih zivote bogatih onim jadnim zivotima siromasnih...pa da jedan guzonjin sin gleda kako ce koji km potrositi i gdje ce ga proslijediti
uvela bih tri radna dana u sedmici,tri svi na kurseve i skole lijepog ponasanja,uctivosti,pismenosti a samo jedan dan za odmor
......................
eh puste zelje,.... mada imam samo jednu zelju koju i da sam netko,nevjerujem da bih bila u stanju realizovati
ko' u filmovima carobnim stapicem izmamila bih petljancima lazi i obmane iz usta-sami bi pricali i pricali,bez pauza...
sav narod bih podijelila u skupine;intelektualce sa svojima,starije sa starijima,djecu sa svojima,seljake sa slicnima,lozionicare sa istima,jebace s svojima,sanjare sa svojima,.... da nebude nereda medu redovima
zamijenila bih zivote bogatih onim jadnim zivotima siromasnih...pa da jedan guzonjin sin gleda kako ce koji km potrositi i gdje ce ga proslijediti
uvela bih tri radna dana u sedmici,tri svi na kurseve i skole lijepog ponasanja,uctivosti,pismenosti a samo jedan dan za odmor
......................
eh puste zelje,.... mada imam samo jednu zelju koju i da sam netko,nevjerujem da bih bila u stanju realizovati
-
dajdzarile
ama nije moguce da je ta zelja toliko neizvodiva? 
-
dajdzarile
a sto me ono ne branis na postu ? jos me pederom proglasise
barem me ti znas
al nema veze tako cu se i ja pravit budala 
barem me ti znas
-
dajdzarile
ma ja
ali bi mi bilo drago da si me branila (k'o sto nisi)
ps. nemoj me samo braniti k'o mujo sulju u onom jednom vicu
ps. nemoj me samo braniti k'o mujo sulju u onom jednom vicu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nemoj prizivati Brazzu, Regie. On trenutno vegetira, nirvanise, kontemplira. U sestom je transcedentnom stanju