Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sirocco wrote:
@ milijarder mozes mislit kako je nama ista formacija ko kod vas samo obrnut sastav...tuga brate
Aha... Ali ti vjerovatno polažeš ispite! A ne k'o milijarder. Toliko se zadeverao oko biranja a jadne knjige čekaju
Ekvivalent
Nikad više, ali baš nikad više da me nisi ostavio samu među ovim vukovima! Pa vidiš li ti ovih kombinacija ovdje? Ja morala pobjeći dok se ti ne vratiš
Šta je sa pizzom? Ja gladna... A i PMS pa mi se jede slatko
sirocco wrote:
@ milijarder mozes mislit kako je nama ista formacija ko kod vas samo obrnut sastav...tuga brate
Aha... Ali ti vjerovatno polažeš ispite! A ne k'o milijarder. Toliko se zadeverao oko biranja a jadne knjige čekaju
Ekvivalent
Nikad više, ali baš nikad više da me nisi ostavio samu među ovim vukovima! Pa vidiš li ti ovih kombinacija ovdje? Ja morala pobjeći dok se ti ne vratiš
Šta je sa pizzom? Ja gladna... A i PMS pa mi se jede slatko
Dobro ba ako je PMS ne moraš odma
Odmah u glavu, bez puno priče
@e. Dragi, ti si najveći slatkiš koji mogu dobiti (ali imaš jednu manu)
Daphna wrote:
Ma jok, nego ima ovih na zadnje dvije godine po 30+
ma te su ti idealna varijanta
30+ al samo one neudate - nema puno price oma znas na cemu si ako hoce hoce ako nece nece i ides dalje - a povrh svega jos mozes rec - e jesam sinoc jednu studenticu opalo - ma to jee heeeeeej
i meni su...evo jedna sjedi pored mene nalakirala nokte...izgrize me aceton po nosu...jes ga nasla lakirati u po noci...a da je barem cemu pa da se upucavam nego opsta katastrofa... .