Da ne propadne šminka!?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Deluxe
#1 Da ne propadne šminka!?
Evo baš prekjuče pričam sa svomom dragom djevojkom telefonom i priča ona kako planira izaći sa drugaricama naveče. Fino, kontam ja, hajte, uživajte. Taman kad je trebala ići, zove ona, i ja mislim hoće da javi da je izašla, kad ono dogovor propao i pazite šta mi kaže:
"Neću ići sa njima večeras, nego hajde ti dođi do mene, da mi džabe ne propadne šminka."
Ja kontam ljuta garant, i hajd spremim se i odem kod nje, i još platim picu i slatkiš i gorivo za auto.
Kontam poslije, pa da je makar rekla da me je poželjela ili nešto slično, nego s neba pa u rebra, da ne propadne šminka a ne zbog mene.
Šta bi ste vi na to, molim vas lijepo?
"Neću ići sa njima večeras, nego hajde ti dođi do mene, da mi džabe ne propadne šminka."
Ja kontam ljuta garant, i hajd spremim se i odem kod nje, i još platim picu i slatkiš i gorivo za auto.
Kontam poslije, pa da je makar rekla da me je poželjela ili nešto slično, nego s neba pa u rebra, da ne propadne šminka a ne zbog mene.
- legionarka
#2 Re: Da ne propadne šminka!?
izvini ali "da ne propadne sminka" iskreno se nadam da je sala
- stachu
#3 Re: Da ne propadne šminka!?
Ma skinuo bih joj svu sminku iz inata! 
- nellington
#4 Re: Da ne propadne šminka!?
Meni je duhovito, ne bih joj uzeo za zlo
Neke osobe (oba pola, da se razumijemo) ne izražavaju svoja osjećanja kroz iksreno-emotivne izraze tipa "Ja požejio, dođi blzo
", pa to čine kroz naoko hladne (pragmatične) forme tipa "Haj' dođi da mi ne propadne šminka"...
Neke osobe (oba pola, da se razumijemo) ne izražavaju svoja osjećanja kroz iksreno-emotivne izraze tipa "Ja požejio, dođi blzo
- Eweleen
#5 Re: Da ne propadne šminka!?
morala bi bit baš neka bomba da bi joj ovo oprostio ^^
- rumenige_brajtner
#6 Re: Da ne propadne šminka!?
- Kraljica_Suza
#7 Re: Da ne propadne šminka!?
Uobicajena fraza
Sredila se, dotjerala, propao izlazak...i sad joj bedak da sve to unisti i legne u krevet, a niko je vidio nije tako dotjeranu. Zato je zvala tebe
Hajde, sta fali..simpaticno
Hajde, sta fali..simpaticno
- sultanijaodbruneja
#8 Re: Da ne propadne šminka!?
rumenige_brajtner wrote:![]()
pa i ja bih se nasminkao, pisaj ga
Bude stvarno nekad bezveze skidat sminku koju si tek stavila, pogotovo ako se nesminka stalno, ali nemoj joj uzeti za zlo sigurno nije tako mislila.
- The Nightwatchman
#9 Re: Da ne propadne šminka!?
jesil makar goozio tu noc?
- stachu
#10 Re: Da ne propadne šminka!?
The Nightwatchman wrote:jesil makar goozio tu noc?
Sigurno nije dala, da joj se sminka ne pokvari!!!
- gnus
#11 Re: Da ne propadne šminka!?
hahaha 
duhovito, i nadam se da je sala
zakljuci sam
duhovito, i nadam se da je sala
zakljuci sam
-
ekvivalent
#12 Re: Da ne propadne šminka!?
ja bih je natjerao da pizzu pojede samasultanijaodbruneja wrote:rumenige_brajtner wrote:![]()
pa i ja bih se nasminkao, pisaj ga
![]()
![]()
![]()
Bude stvarno nekad bezveze skidat sminku koju si tek stavila, pogotovo ako se nesminka stalno, ali nemoj joj uzeti za zlo sigurno nije tako mislila.
i slatkise naravno
i da mi refundira kesh od goriva
i jos joj svojerucno pokvario sminku
i kad mi onda kazu da muharem serbezovski nema pravo uuuhhh
- The Nightwatchman
#13 Re: Da ne propadne šminka!?
zasto imam cudan osjecaj da je @gnus klon @deluxe-a
-
zenicaone
#14 Re: Da ne propadne šminka!?
ma bezzze , nemam pojma sto si se nasikiro . jedino razlog kod mene da se na ovako nesto nasikiram je ako vec duze nesto nije u redu , a ti sutis i prekontavas se pa ti ovakav momenat dodje ko kap na casu - e to je vec drugo - to je ono kad zene kazu , ne znam koji se k... naljuti samo sam mu rekla to i to (nesto bezzze)
nadam se da nije to taj slucaj kod tebe - ako je samo ovo - bezzze se ljutis
btw : jes je bar odero tu noc - ako jesi e tek se onda bezzze ljutis

nadam se da nije to taj slucaj kod tebe - ako je samo ovo - bezzze se ljutis
btw : jes je bar odero tu noc - ako jesi e tek se onda bezzze ljutis
- HAVANA
#15 Re: Da ne propadne šminka!?
Deluxe wrote:Evo baš prekjuče pričam sa svomom dragom djevojkom telefonom i priča ona kako planira izaći sa drugaricama naveče. Fino, kontam ja, hajte, uživajte. Taman kad je trebala ići, zove ona, i ja mislim hoće da javi da je izašla, kad ono dogovor propao i pazite šta mi kaže:
Nazovi je sutra i reci :Nije mi došla cura haj ti dođi da ne skidam kurton.
Uh,soryyyyy
- The Nightwatchman
#16 Re: Da ne propadne šminka!?
HAVANA wrote:Deluxe wrote:Evo baš prekjuče pričam sa svomom dragom djevojkom telefonom i priča ona kako planira izaći sa drugaricama naveče. Fino, kontam ja, hajte, uživajte. Taman kad je trebala ići, zove ona, i ja mislim hoće da javi da je izašla, kad ono dogovor propao i pazite šta mi kaže:
Nazovi je sutra i reci :Nije mi došla cura haj ti dođi da ne skidam kurton.![]()
Uh,soryyyyy
legendo!
- stachu
#17 Re: Da ne propadne šminka!?
HAVANA wrote:Deluxe wrote:Evo baš prekjuče pričam sa svomom dragom djevojkom telefonom i priča ona kako planira izaći sa drugaricama naveče. Fino, kontam ja, hajte, uživajte. Taman kad je trebala ići, zove ona, i ja mislim hoće da javi da je izašla, kad ono dogovor propao i pazite šta mi kaže:
Nazovi je sutra i reci :Nije mi došla cura haj ti dođi da ne skidam kurton.![]()
Uh,soryyyyy
Oplakah....
-
zenicaone
#18 Re: Da ne propadne šminka!?
zato sto je puno ofiran il imaju istu djevojku i isti problem - slozna bracaThe Nightwatchman wrote:zasto imam cudan osjecaj da je @gnus klon @deluxe-a
- Daphna
#19 Re: Da ne propadne šminka!?
E da je i meni frajera... Pa nek' i šminka propada
Baš ste slatki... Šta fali, cura ekonomična, kućenica...
Čuvaj to 
Baš ste slatki... Šta fali, cura ekonomična, kućenica...
- gnus
#20 Re: Da ne propadne šminka!?
šta veliš boga tiThe Nightwatchman wrote:zasto imam cudan osjecaj da je @gnus klon @deluxe-a
- gnus
#21 Re: Da ne propadne šminka!?
omgzenicaone wrote:zato sto je puno ofiran il imaju istu djevojku i isti problem - slozna bracaThe Nightwatchman wrote:zasto imam cudan osjecaj da je @gnus klon @deluxe-a![]()
![]()
![]()
![]()
naprotiv
-
ekvivalent
#22 Re: Da ne propadne šminka!?
zato ti slatkice i nemas frajeraDaphna wrote:E da je i meni frajera... Pa nek' i šminka propada![]()
Baš ste slatki... Šta fali, cura ekonomična, kućenica...Čuvaj to
nisi ekonomicna mor' bit'
i fali ti ove takticnosti s sminkom i oko sminke
- Daphna
#23 Re: Da ne propadne šminka!?
Može biti, može biti... Hajde da vidim, ako nisam već ekonomična, da li sam dobar đakekvivalent wrote:zato ti slatkice i nemas frajeraDaphna wrote:E da je i meni frajera... Pa nek' i šminka propada![]()
![]()
nisi ekonomicna mor' bit'![]()
i fali ti ove takticnosti s sminkom i oko sminke
Dragi/a ekvivalent, mogao/la si me pozvati vani da ne propada šminka?
-
ekvivalent
#24 Re: Da ne propadne šminka!?
dragi jeDaphna wrote:Može biti, može biti... Hajde da vidim, ako nisam već ekonomična, da li sam dobar đakekvivalent wrote:zato ti slatkice i nemas frajeraDaphna wrote:E da je i meni frajera... Pa nek' i šminka propada![]()
![]()
nisi ekonomicna mor' bit'![]()
i fali ti ove takticnosti s sminkom i oko sminke![]()
Dragi/a ekvivalent, mogao/la si me pozvati vani da ne propada šminka?
e sad glede sminke,mislim steta je da propadne,pa se osjecejte pozvanom mlada damo
nego treba li mi pizza i slatkisi ili mogu doci nako
- Daphna
#25 Re: Da ne propadne šminka!?
ekvivalent wrote: dragi jemislim...jel...
![]()
e sad glede sminke,mislim steta je da propadne,pa se osjecejte pozvanom mlada damo![]()
nego treba li mi pizza i slatkisi ili mogu doci nako