Da li volite da ste vise aktivni ili pasivni u sexu ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pesak
#1 Da li volite da ste vise aktivni ili pasivni u sexu ?
Pa eto, to me zanima... 
-
callmethebreeeze
kao svaki veliki glumac ja volim i znam da igram razne uloge.
samo da me ne biju. to ne volem.

samo da me ne biju. to ne volem.
- chuchumbamayumbe
Hvala, hvala...ja_cura_ wrote:off topic
@chuchumbamayumbe
procitah negdje da je dosao i mali "princ" na svijet pa da samo cestitam sretnim roditeljima i sekici
Eto, sada je u kuci "dupli uzas"! Salim se!
- chuchumbamayumbe
UF, to me podsjeti na jednu moju bivsu, rasturala me ko zvechku! ZVER!pesak wrote:Pa, mislim, sta preovladava ?
Ajde, sta se stidis ?![]()
Evo,da probijem led, ja sam aktivna. Ne mogu uopste ni sa kim da budem ako sam pasivna. dosadno.
Zavisi od situacije, predigre, ovo-ono, kako krene... U globalu, ne bjezim niti od jedne varijante, mada vise volim da JA imam apsolutnu kontrolu i da sam vladar situacije!
-
callmethebreeeze
i ja cestitam!chuchumbamayumbe wrote:Hvala, hvala...ja_cura_ wrote:off topic
@chuchumbamayumbe
procitah negdje da je dosao i mali "princ" na svijet pa da samo cestitam sretnim roditeljima i sekici
neka su zivi i zdravi.
p.s jesi bio pasivan kad si sincinu pravio a aktivan kada je kcerkica zaceta? ili je bilo obratno?
- chuchumbamayumbe
Nemam pojma, bio sam previse pijan!callmethebreeeze wrote:i ja cestitam!chuchumbamayumbe wrote:Hvala, hvala...ja_cura_ wrote:off topic
@chuchumbamayumbe
neka su zivi i zdravi.
p.s jesi bio pasivan kad si sincinu pravio a aktivan kada je kcerkica zaceta? ili je bilo obratno?
-
pesak
Ja se projektujem na plafon kad nisam aktivna.chuchumbamayumbe wrote:UF, to me podsjeti na jednu moju bivsu, rasturala me ko zvechku! ZVER!pesak wrote:Pa, mislim, sta preovladava ?
Evo,da probijem led, ja sam aktivna. Ne mogu uopste ni sa kim da budem ako sam pasivna. dosadno.![]()
Zavisi od situacije, predigre, ovo-ono, kako krene... U globalu, ne bjezim niti od jedne varijante, mada vise volim da JA imam apsolutnu kontrolu i da sam vladar situacije!
Ne podnosim muskarce koji su kao ja.
Nazalost.
- anais_nin
pa sta znaci aktivan/pasivan?
je li mislis tokom samog seksa ili se odnosi na iniciranje istog?
i kako uopste imati neki intimni odnos s nekim ko je pasivan tokom samog cina?
kako to uopste izgleda?
on (ili ona) samo lezi i ne mrda ili jedva mrda sobom?
a ti obavljas sav posao samostalno?
de nek me neko uputi
i kako uopste imati neki intimni odnos s nekim ko je pasivan tokom samog cina?
de nek me neko uputi
-
callmethebreeeze
pa pasivno u slucaju muskarca moze biti da legnes na ledja ruke pod glavu a ona ce se vec snaci.anais_nin wrote:pa sta znaci aktivan/pasivan?je li mislis tokom samog seksa ili se odnosi na iniciranje istog?
![]()
i kako uopste imati neki intimni odnos s nekim ko je pasivan tokom samog cina?kako to uopste izgleda?
![]()
de nek me neko uputi
- anais_nin
callmethebreeeze wrote:pa pasivno u slucaju muskarca moze biti da legnes na ledja ruke pod glavu a ona ce se vec snaci.anais_nin wrote:pa sta znaci aktivan/pasivan?je li mislis tokom samog seksa ili se odnosi na iniciranje istog?
![]()
i kako uopste imati neki intimni odnos s nekim ko je pasivan tokom samog cina?kako to uopste izgleda?
![]()
de nek me neko uputi
ne znam
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
hajd nam sad jos reci i koliko si aktivna.....i da li si mozda trenutno in the mood on the face of the place sto bi rekle kolege s bbcpesak wrote:Pa, mislim, sta preovladava ?
Evo,da probijem led, ja sam aktivna. Ne mogu uopste ni sa kim da budem ako sam pasivna. dosadno.
-
pesak
jedem sladoled i gojim se...karabaja-x wrote:hajd nam sad jos reci i koliko si aktivna.....i da li si mozda trenutno in the mood on the face of the place sto bi rekle kolege s bbcpesak wrote:Pa, mislim, sta preovladava ?
-
fantazija
pa cuj....ako stalno zauzimaju istu pozu,mislim ledjnu,pa nije ni to lako....anais_nin wrote:callmethebreeeze wrote:pa pasivno u slucaju muskarca moze biti da legnes na ledja ruke pod glavu a ona ce se vec snaci.anais_nin wrote:pa sta znaci aktivan/pasivan?je li mislis tokom samog seksa ili se odnosi na iniciranje istog?
![]()
![]()
de nek me neko uputieki pod glavu
![]()
ne znamfakat nisam upoznata
i taj ledjni polozaj zahtjeva odredjeni nivo participacije AKTIVNE
zamsli koji pritisak ta ledja trpe....ha... ta crnogorska poza....
sta mislite koliko su muskarci aktivni,,..a pod aktivnim mislim mastoviti i kreativni u sexsu???predigri?????????
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
izbjegavas direktan odgovor na pitanje, to je dobar znak u vezi "mood-a"pesak wrote:jedem sladoled i gojim se...karabaja-x wrote:hajd nam sad jos reci i koliko si aktivna.....i da li si mozda trenutno in the mood on the face of the place sto bi rekle kolege s bbcpesak wrote:Pa, mislim, sta preovladava ?
Evo,da probijem led, ja sam aktivna. Ne mogu uopste ni sa kim da budem ako sam pasivna. dosadno.![]()
-
pesak
tacka gledista postaje sve sira i sira..karabaja-x wrote:izbjegavas direktan odgovor na pitanje, to je dobar znak u vezi "mood-a"pesak wrote:jedem sladoled i gojim se...karabaja-x wrote: hajd nam sad jos reci i koliko si aktivna.....i da li si mozda trenutno in the mood on the face of the place sto bi rekle kolege s bbc![]()
a los sto se tice aktivnosti
ili ipak dobar
zavisno od tocke gledista i ostalih aspekata
bas sam sutra mislila da se malo pofrkam na Trgu sa kretenima...ali nema...policija zabranila...
cak ni to.
-
callmethebreeeze
stavis jastuk pod dupe.anais_nin wrote:callmethebreeeze wrote:pa pasivno u slucaju muskarca moze biti da legnes na ledja ruke pod glavu a ona ce se vec snaci.anais_nin wrote:pa sta znaci aktivan/pasivan?je li mislis tokom samog seksa ili se odnosi na iniciranje istog?
![]()
![]()
de nek me neko uputieki pod glavu
![]()
-
mamica papucarka
i citas Zaratustrucallmethebreeeze wrote:pa pasivno u slucaju muskarca moze biti da legnes na ledja ruke pod glavu a ona ce se vec snaci.anais_nin wrote:pa sta znaci aktivan/pasivan?je li mislis tokom samog seksa ili se odnosi na iniciranje istog?
![]()
![]()
de nek me neko uputi
-
walkabout
takvom ni twist ne pomazhe...mamica papucarka wrote:i citas Zaratustrucallmethebreeeze wrote:pa pasivno u slucaju muskarca moze biti da legnes na ledja ruke pod glavu a ona ce se vec snaci.anais_nin wrote:pa sta znaci aktivan/pasivan?je li mislis tokom samog seksa ili se odnosi na iniciranje istog?
![]()
![]()
de nek me neko uputi
- anais_nin
pa cujcallmethebreeeze wrote:stavis jastuk pod dupe.anais_nin wrote:callmethebreeeze wrote: pa pasivno u slucaju muskarca moze biti da legnes na ledja ruke pod glavu a ona ce se vec snaci.eki pod glavu
![]()
a sto se tice igara bez granica pa ne valja da je uvijek isto