Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedina stvar koj je u ovaj vreli 20. julski/srpanjski dan uspjela zaokupiti moju pa¾nju jeste tekst iz Avazove Ekstre o voditeljicama Balkan Neta i njihovim dilemama.
Pošto iz opravdanih razloga ne pratim jutarnji program ( ) sasvim mi je svejedno kako su obučene... ako se to kad reprizira u toku dana onda glasam za kupaće kostime
barby02 wrote:Ako ce se vec skidati, neka onda snime i ponic,pa na you tube. Sigurno ce "podici" gledanost !
Hvala za o¾ivljavanje ove simpatiène teme. Ipak, ¾elio bih poruèiti ekipi s Pinka koja i ako prati ovo da zanemari neumjesni komentar foruma¹a/ice s nadimkom barby02 i da ustraje u svojoj nakani. Time æe Pink sigurno dobiti jednog gledaoca svog jutarnjeg proograma - mene - koji trenutno nije knzument nijednog jutarnjeg programa ovda¹njih televizija...
sulesavicu ! Ako je neumjestana sala a Ti si Admin-brisi! Ako nisi,javi im! Ali nemoj da me pravdas. . ccccccc I sama Rabija,nije glupa,pa znala bi kojim tokom razmisljam i nasmijala bi se. . . . .A nemoj da ti Pink zavisi od "vjesti u kupacem kostimu" Ima tih stranih programa, samo onda malo moras ponoviti strani jezik(ako nije kontinuirano u upotrebi). Vidim, bosanski ti dobro ide
barby02 wrote:sulesavicu ! Ako je neumjestana sala a Ti si Admin-brisi! Ako nisi,javi im! Ali nemoj da me pravdas. . ccccccc I sama Rabija,nije glupa,pa znala bi kojim tokom razmisljam i nasmijala bi se. . . . .A nemoj da ti Pink zavisi od "vjesti u kupacem kostimu" Ima tih stranih programa, samo onda malo moras ponoviti strani jezik(ako nije kontinuirano u upotrebi). Vidim, bosanski ti dobro ide
Ima jedna uzreèica u mom rodnom zavièaju - Kako ide? Ide k'o u Hamide...