Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
- HAVANA
#476 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Ja uopste ne znam koja budala moze ocekivati da mu rodbina salje pare redovno?
Sto ce mu slat.Ovde naravno izostavljam debile koji su otisli a roditelji im ovde jedva prezivljavaju,a ima ih...Usrali se dabogda od para i brige za pare...
- HAVANA
#477 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Nisi valjda meni reko da sam penzioner?Matijevic_Vlado wrote:Hajde detroit sta si navalio na penzionere. Takvi ko ti sigurno nisu nikada nikome ni poslali
- insomnia78
#478 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
PeMzioner
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
-
detroit-mercy
#479 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Takvim ko tebi i ne bi poslao niti treba poslati.Matijevic_Vlado wrote:Hajde detroit sta si navalio na penzionere. Takvi ko ti sigurno nisu nikada nikome ni poslali
A onaj ko je za poslati, njemu se i salje.
Moj stari i stara dobiju 350km penzije, sta mislis da li bi dvije osobe mogle prezivjeti od 350kmova penzije kad pola penzije ode za lijekove. Ako te interesuje, mogu te uputiti na njih da vidis kako zive pa da se svojim ocima uvjeris kako se "nesalje".
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#480 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Prepo se covjek, sta hos i to je za ljudeTomahawk11 wrote:Dzabe objasnjavas, neki ljudi ne kontaju zajebanciju.
Jeste, kukumacemo, trazimo, nista ne radimo
-
detroit-mercy
#481 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Jah, sve zajebancija i to na isti nacin, ne salju. Previse dugo se slusa ta prica, kako stipse ne salju, i to sve ko fol zajebancija.HAVANA wrote:Muha se zajebava ako nisi primjetio a sigurno cerki to ne zamjera i ako ne salje.A i nema potrebe da salje,skucen,sa primanjima,zaradi sebi i dan danas,pomogo i sina da se skuci...Ne sekiraj se ti za muhu.Takvi nikad nisu ni cekali da im ko salje,takvi rade...i znaju da rade i zarade.
-
detroit-mercy
#482 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Dezurni uvlakac je tu, nije ga dugo bilo. Kako Radosni_BataZiv_0809 wrote:Prepo se covjek, sta hos i to je za ljudeTomahawk11 wrote:Dzabe objasnjavas, neki ljudi ne kontaju zajebanciju.
Jeste, kukumacemo, trazimo, nista ne radimo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#483 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Lafe ba uletio si padobranski u tudju zajebanciju, nisi skontao, jos se krenuo vaditi i sad vrijedjas.detroit-mercy wrote:Dezurni uvlakac je tu, nije ga dugo bilo. Kako Radosni_BataZiv_0809 wrote:Prepo se covjek, sta hos i to je za ljudeTomahawk11 wrote:Dzabe objasnjavas, neki ljudi ne kontaju zajebanciju.
Jeste, kukumacemo, trazimo, nista ne radimoje li mu jos viris iz guzice.
Razocaran sam s tebe
Last edited by _BataZiv_0809 on 28/07/2016 15:11, edited 1 time in total.
-
detroit-mercy
#484 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Vjeruj mi da imas ljudi sa visokim ocekivanjima, da ti ne pricam na kakve sam sve zahtjeve nailazio i to od ljudi koji cak nisu ni neka rodbina, normalno rade imaju sredjenu egzistenciju. Ocekivanja su bila besplatno ljetovanje svake godine, nije zajebancija.HAVANA wrote:Ja uopste ne znam koja budala moze ocekivati da mu rodbina salje pare redovno?Sto ce mu slat.Ovde naravno izostavljam debile koji su otisli a roditelji im ovde jedva prezivljavaju,a ima ih...Usrali se dabogda od para i brige za pare...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#485 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Imam rodicu u NL.
Drzavna firma neka,zavrsila gore i fakultet.
3000 € mjesecna plata,ne znam jel to puno ili malo za njihov standard zivota,ali niti kuka niti se qrci.
Imam i rođaka u DE koji ima neku firmicu. Ima kucu,sinu stan kupio,otvorio mu restoran,zeni frizerski,ima i vikendicu,dva nova auta. Sve u DE,nista u BiH. Inace varioc po zanimanju,ali nemojte Muhi reci
Drzavna firma neka,zavrsila gore i fakultet.
3000 € mjesecna plata,ne znam jel to puno ili malo za njihov standard zivota,ali niti kuka niti se qrci.
Imam i rođaka u DE koji ima neku firmicu. Ima kucu,sinu stan kupio,otvorio mu restoran,zeni frizerski,ima i vikendicu,dva nova auta. Sve u DE,nista u BiH. Inace varioc po zanimanju,ali nemojte Muhi reci
Last edited by mali_milojica on 28/07/2016 15:24, edited 2 times in total.
-
detroit-mercy
#486 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Lafe ba uletio si padobranski u tudju zajebanciju, nisi skontao, jos se krenuo vaditi i sad vrijedjas._BataZiv_0809 wrote:Dezurni uvlakac je tu, nije ga dugo bilo. Kako Radosnidetroit-mercy wrote:Prepo se covjek, sta hos i to je za ljude_BataZiv_0809 wrote: Jeste, kukumacemo, trazimo, nista ne radimoje li mu jos viris iz guzice.
Razocaran sam s tebe
Tudja zajebancija al ti jedva docekao da uletis klizeci
Bato, ko te nezna skupo bi te platio
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#487 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Nisam kriv sto si sam sam namjestio na volej. Ko da te Iniesta poslaodetroit-mercy wrote: Tudja zajebancija al ti jedva docekao da uletis klizeci![]()
Bato, ko te nezna skupo bi te platio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#488 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Vidis, trebao sam vidjeti sa onim komsijom koji ni ovdje nije nista radio, nego sve nesto majmunisao, neke donacije salijetao i onda se ispalio u Njemacku.HAVANA wrote:Ja uopste ne znam koja budala moze ocekivati da mu rodbina salje pare redovno?Sto ce mu slat.Ovde naravno izostavljam debile koji su otisli a roditelji im ovde jedva prezivljavaju,a ima ih...Usrali se dabogda od para i brige za pare...
I sad tamo majmunise, neke zene vara, neka socijala....kontam da ga upitam da posalje koju milju?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#489 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Meni vala dovoljno ovih 6 stoja sto mi salju iz Amerike i Danske.
Mislim jesu se stisli, moze to i bolje, al' stas, neosjecajni ljudi
Mislim jesu se stisli, moze to i bolje, al' stas, neosjecajni ljudi
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#490 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Pa sto odmah nisi napisao da saljes, da ti kozu s ledja zgulise itd, znas vec kako se u tudjini kuka il hvali kad se roditeljima posalje. Nisi morao palamuditi i penzionere dirati. Nisu oni krivi sto im je ko tvojima mala penzija.detroit-mercy wrote:Takvim ko tebi i ne bi poslao niti treba poslati.Matijevic_Vlado wrote:Hajde detroit sta si navalio na penzionere. Takvi ko ti sigurno nisu nikada nikome ni poslali
Moj stari i stara dobiju 350km penzije, sta mislis da li bi dvije osobe mogle prezivjeti od 350kmova penzije kad pola penzije ode za lijekove. Ako te interesuje, mogu te uputiti na njih da vidis kako zive pa da se svojim ocima uvjeris kako se "nesalje".
Havana Halali, ucinio si mi se kao mirovnjak:D
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#491 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Ja siroma' ne'am rodbine vani. Im'o jednog dajđu, zarobilo ga u Libiji. Taj je slao kilu sirove kahve da cijela familija podijeli.
Nego, kako rekoh, nemam nikog vani pa ako ima kakva dobra duša, a da nema kome poslat, tuJ sam.
Dalja konverzacija moRe preko PP-a
Nego, kako rekoh, nemam nikog vani pa ako ima kakva dobra duša, a da nema kome poslat, tuJ sam.
Dalja konverzacija moRe preko PP-a
-
detroit-mercy
#492 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
De procitaj ovaj svoj post jos jednom pa vidi gdje sve grijesis.Matijevic_Vlado wrote:Pa sto odmah nisi napisao da saljes, da ti kozu s ledja zgulise itd, znas vec kako se u tudjini kuka il hvali kad se roditeljima posalje. Nisi morao palamuditi i penzionere dirati. Nisu oni krivi sto im je ko tvojima mala penzija.detroit-mercy wrote:Takvim ko tebi i ne bi poslao niti treba poslati.Matijevic_Vlado wrote:Hajde detroit sta si navalio na penzionere. Takvi ko ti sigurno nisu nikada nikome ni poslali
Havana Halali, ucinio si mi se kao mirovnjak:D
Prvo tvrdis da ovakvi kao ja ne bi nikada nikome poslali.
Onda kad ti ponudim da dokazem da se uvjeris kako ne saljem onda tvrdis da kako kukam sto saljem
- HAVANA
#493 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
De ba sta se vrijedjate ko mlada kakva,zajebajemo se na svaciji racun a na svoj najvise,to zna svak ko cita forum.Cuj ne salju,to sto meni ili nekom ne salju i sto ima fakat teskih ljudi,stipsi...ko i u svemu,sto ljudi sto cudi...ne znaci da niko ne salje.Pa i moje dijete od 13 godina zna da dijaspora salje ogroman novac u bih.detroit-mercy wrote:Jah, sve zajebancija i to na isti nacin, ne salju. Previse dugo se slusa ta prica, kako stipse ne salju, i to sve ko fol zajebancija.HAVANA wrote:Muha se zajebava ako nisi primjetio a sigurno cerki to ne zamjera i ako ne salje.A i nema potrebe da salje,skucen,sa primanjima,zaradi sebi i dan danas,pomogo i sina da se skuci...Ne sekiraj se ti za muhu.Takvi nikad nisu ni cekali da im ko salje,takvi rade...i znaju da rade i zarade.
- insomnia78
#494 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Nemoj se sad vaditi
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#495 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Kasno je za vadjenje, kupuj pelene
- HAVANA
#496 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Jebite me jebite...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#497 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
A i onaj muha koji je, sad kad te uhvate u masinu, nigdje ga 
-
detroit-mercy
#498 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Zakuho pa izvuko svoju gujicuTomahawk11 wrote:A i onaj muha koji je, sad kad te uhvate u masinu, nigdje ga
- HAVANA
#499 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Otiso po paket,posalju mu nutele od kilu po 6.5 maraka a on je slozi po 8.5 na heci.Markica po markica,cener.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#500 Re: Da li vasa rodbina u inostranstvu lezi na parama?
Meni prodo za cenera.
Kaze "to ja ko tebi valtere, nikakve zarade nemam, ali ni ne mogu na tebi da zaradjujem"
Kaze "to ja ko tebi valtere, nikakve zarade nemam, ali ni ne mogu na tebi da zaradjujem"