Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
-
zemo_online
#1 Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Koliko vam smetaju nadimci,bilo oni bezazleni ili oni koji nisu bas bezazleni,da pace,uvredljivi? Kako reagirate?
-Koliko ste osjetljivi na prijetnje,isto tako one bezazlene,a i one ozbiljne? Evo recimo komsija vam ozbiljno prijeti zbog nekoga spora ili poznatom kriminalcu dugujete novac ili...........
I moze primjera iz zivota.
Evo, poznatog pjevaca su zvali "pimpek",dali bi vama to smetalo npr? Zasto nekoga smeta,a nekoga ne?
-Koliko ste osjetljivi na prijetnje,isto tako one bezazlene,a i one ozbiljne? Evo recimo komsija vam ozbiljno prijeti zbog nekoga spora ili poznatom kriminalcu dugujete novac ili...........
Evo, poznatog pjevaca su zvali "pimpek",dali bi vama to smetalo npr? Zasto nekoga smeta,a nekoga ne?
-
pOZz
#2 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Zalibo me kako me zovu.

- Vitamin C
#3 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
You can call me Susan if it makes you happy. 
- alica.k
#4 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
komsija mi je prijetio da ce mi ubiti cuke.
a sta cu mu ja....kad je debil.
a sta cu mu ja....kad je debil.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Svojevremeno je Alka Vuica rekla da na stejdžu najviše voli istovremeno biti sa Pimpekom i Đokom (Balašević).
Hašim (Kučuk-Hoki) je tada bio rahmetlija.
Hašim (Kučuk-Hoki) je tada bio rahmetlija.
- Kingdom_of_Bosnae
#6 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Kako kaze Sulejman hafiz. Bugari : " Ako se ljutis kad te neko zove budalom, znaci da nisi siguran da li si budala ili nisi"

- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Ako taj neko ko te je nazvao budalom još bude odgovoran za požar u zgradi, te time ugrozi živote porodice, imovinu, ostale u zgradi i pritom svali krivicu/odgovornost na tebe za pravovremeno nepozivanje dimnjačara, odnosno požar,...Ne da bi se ti ljutio na njega, nego bi ga,...Šta?Kingdom_of_Bosnae wrote:Kako kaze Sulejman hafiz. Bugari : " Ako se ljutis kad te neko zove budalom, znaci da nisi siguran da li si budala ili nisi"![]()
![]()
![]()
- Kraljica_Suza
#8 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Moze me zvati kako ko zeli, ne smeta mi...samo neka me ne dira! 
a prijetnje rijesavam po brzom postupku
Last edited by Kraljica_Suza on 15/05/2009 17:56, edited 1 time in total.
- Vitamin C
#9 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Ili bi mu halalio ili ga štocem opalio ili bi se suosjećao s njim.PipiDugaDevetka wrote:Ako taj neko ko te je nazvao budalom još bude odgovoran za požar u zgradi, te time ugrozi živote porodice, imovinu, ostale u zgradi i pritom svali krivicu/odgovornost na tebe za pravovremeno nepozivanje dimnjačara, odnosno požar,...Ne da bi se ti ljutio na njega, nego bi ga,...Šta?Kingdom_of_Bosnae wrote:Kako kaze Sulejman hafiz. Bugari : " Ako se ljutis kad te neko zove budalom, znaci da nisi siguran da li si budala ili nisi"![]()
![]()
![]()
-
patrius
#10 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Nije toliko bitno kako te zovu,nego ko te tako (nekako) zove.S prijetnjama je isti slucaj 
- burek_in_space
#11 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Manje vishe kao i u ostalim situacijama: ne slushaj shta ti ko kazhe,nego ko ti shta kazhe.patrius wrote:Nije toliko bitno kako te zovu,nego ko te tako (nekako) zove.S prijetnjama je isti slucaj
Inache,omiljeni nadimak koji imam je mrkimedjed
- swirl
#12 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Zovite me lonac, samo me nemojte razbiti 
-
patrius
#13 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Mrki medjede jedanburek_in_space wrote:Manje vishe kao i u ostalim situacijama: ne slushaj shta ti ko kazhe,nego ko ti shta kazhe.patrius wrote:Nije toliko bitno kako te zovu,nego ko te tako (nekako) zove.S prijetnjama je isti slucaj
Inache,omiljeni nadimak koji imam je mrkimedjed![]()
- burek_in_space
#14 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Usta cu ti razvalit' ako to josh samo jednom kazhesh,jes' chuo?!patrius wrote:Mrki medjede jedanburek_in_space wrote:Manje vishe kao i u ostalim situacijama: ne slushaj shta ti ko kazhe,nego ko ti shta kazhe.patrius wrote:Nije toliko bitno kako te zovu,nego ko te tako (nekako) zove.S prijetnjama je isti slucaj
Inache,omiljeni nadimak koji imam je mrkimedjed![]()
Je l* ti sad vokri
Haj ti sad zaprijeti
-
patrius
#15 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Ja i jedan (od dva najveca) prijatelja si medjusobno tepamo "Levatu".Ali boga mi,ne bih prporucio nikome da ga tako oslovi
Bilo ih je koji su se "zajebali"

- sarajevac071
#16 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
nije on kriv što je TAKI
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#17 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Čekaj malo, neću u javnosti!Kraljica_Suza wrote:Moze me zvati kako ko zeli, ne smeta mi...samo neka me dira!
- sistem
#18 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
mene niko ne zove nadimkom.
u stvari, mene rijetko ko uopste i zove
- Kraljica_Suza
#19 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
ooo meeeen!!! vidi fakat, tek sam sad skuzila buahahaha, ovo je biser!Romeo 80 wrote:Čekaj malo, neću u javnosti!Kraljica_Suza wrote:Moze me zvati kako ko zeli, ne smeta mi...samo neka me dira!
a prijetnje rijesavam po brzom postupkuMene stid!
![]()
![]()
trebalo je biti ''samo neka me niko NE DIRA''
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#20 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Eno vidi sad! Ja se taman nameračio kad ono!?Kraljica_Suza wrote:ooo meeeen!!! vidi fakat, tek sam sad skuzila buahahaha, ovo je biser!Romeo 80 wrote:Čekaj malo, neću u javnosti!Kraljica_Suza wrote:Moze me zvati kako ko zeli, ne smeta mi...samo neka me dira!
a prijetnje rijesavam po brzom postupkuMene stid!
![]()
![]()
![]()
![]()
trebalo je biti ''samo neka me niko NE DIRA''
- hakazvaka
#21 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
jako sam osjetljiv. odma murju zovem kad me neko zajebavatest01 wrote:Koliko vam smetaju nadimci,bilo oni bezazleni ili oni koji nisu bas bezazleni,da pace,uvredljivi? Kako reagirate?
-
*mima*
#22 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Jako sam osjetljiva jer me nazivaju kuckom...... 
-
omar little
#23 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
sistem wrote:mene niko ne zove nadimkom.
ama, jes' to ti?!?
- Kingdom_of_Bosnae
#24 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
Razbio ko budaluPipiDugaDevetka wrote:Ako taj neko ko te je nazvao budalom još bude odgovoran za požar u zgradi, te time ugrozi živote porodice, imovinu, ostale u zgradi i pritom svali krivicu/odgovornost na tebe za pravovremeno nepozivanje dimnjačara, odnosno požar,...Ne da bi se ti ljutio na njega, nego bi ga,...Šta?Kingdom_of_Bosnae wrote:Kako kaze Sulejman hafiz. Bugari : " Ako se ljutis kad te neko zove budalom, znaci da nisi siguran da li si budala ili nisi"![]()
![]()
![]()
-
zelenashica
#25 Re: Da li vam smetaju nadimci i prijetnje?
upravo tako...bitno je na šta se odazivamopOZz wrote:Zalibo me kako me zovu.![]()