Ne kontam ovoliku diskusiju oko nečega što je svugdje normalno, samo kod nas nije.
Nisam iz Sarajeva ali juče sam bio u BBI centru i ne znam šta ljudima toliko smeta, glamur jeste , cijene su boli glava činjenica ( kupio sam pele za 155KM

) i kako neko reče istovario se u čistom i mirisnom WC-u. Gledao sam samo ono što me interesuje , niko me nije vukao za rukav i prijetio mi da ne smijem jesti krmetinu niti me je natjerao da klanjam džumu , jeo sam 100x hamburger u Mc Donaldsu i na papiru piše 100% piletina ili 100% govedina , ali to je McD i oni na to imaju pravo

, Gavrilović Lijanović ....................nude pileće proizvode i na njima piše 100% bez svinjetine

.
Ljudi pa Sarajevo je glavni grad zar ovakve radnje nisu potrebne?????

pare će tamo trošiti onaj ko ima u ostalom zašto naša briga za investitora to je njegov problem.
Ne smetaju nam saloni Poršea, Audija, WW-a ......... da li prosječan Bosanac može kupiti ovo auto????
Ne kontam stvarno šta je toliko loše u ovom centru , kome se ne sviđa ima pijacu ,FIS , Robot............
Ljubomore i zavisti nikad nestati u našem narodu, hajmo u kafić popićemo jedno pet kafa , ispuniti listić kladionice za markicu , i kukati kako nam je teško jer nema posla , da sjediš a da ti neko daje platu

, htjeli smo demokratiju i kapitalizam i imamo ga