paral0c0 wrote: Znam, ali jos nemamo njihov pravi shop, cak u Zadru ima njihov shop, ali u centru jednog glavnog grada nema
Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
- Pasiflora
#351 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#352 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
eee na dan otvorenja ja vec bila preko bare, kud odoh dje sam tebe i Peppu fulila...prvo sam se smijala ko blesava tvom postu...a onda se sjebah kad ugledah da su je zaista uklonili...stochar wrote:eeeeeee, Peppa nije dobila upozorenje pred ban... banovali su je bez upozorenja...mIRCerka wrote:UPOZORENJE PRED BAN, pazi na rjecnikBan Tvrtko wrote:Dobro je da imaju balije/ratni profiteri i njihovi mali debilni isprdci gdje da potroše sav taj silni novac koji već 20 godina otimaju od gladnog naroda! Bitno da je halal! A cujem halal je i onaj Johhny Walker što se smješi sa fasade "islamske" banke![]()
![]()
-
zijancer
#353 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
jos jedan zamorni, sizofrenicni, sopinghlicarski, kiceraj...ali to je kao i obicno, zadnja stvar na koju (BACICUUU keJJboRd
) treba obratiti paznju 
Last edited by zijancer on 15/04/2009 15:35, edited 2 times in total.
-
zijancer
#354 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
dugo vremena je to bila jedna fina neupadljivo dosadna tacka grada
sada i tu vrvi od blijedolikih s karticama, nemam vise na čemu da odmoriM misli
sada i tu vrvi od blijedolikih s karticama, nemam vise na čemu da odmoriM misli
-
suspect_zero
#355 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Došla, vidjela i razgulila............preskupo da Bog mili sačuva
Neko je već prije rekao da je to jedan veliki kaHvić, složila bih se sa tim........a cijena kafe
sitnica....od 2 - 3,50 KM, ostalu ponudu ne moram komentarisati............btw, nigdje nisam vidjela knjižaru.....možda i postoji samo sam ja ćorava

Neko je već prije rekao da je to jedan veliki kaHvić, složila bih se sa tim........a cijena kafe
-
mIRCerka
#356 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
jedino sto je povoljno su SIX dzidzara i LUSH...
- burek_in_space
#357 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Evo bez zezanja pitam,ima li se shta kvalitetno vidjeti u tom kaficu na?!
Ono dekolte,minici,ofo-ono?!
- zgembo_sa
#358 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
A gdje u centru ima jeftinije?suspect_zero wrote:a cijena kafesitnica....od 2 - 3,50 KM,
-
mIRCerka
#359 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
nema.burek_in_space wrote:Evo bez zezanja pitam,ima li se shta kvalitetno vidjeti u tom kaficu na?!
- burek_in_space
#360 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Ozbiljno?!mIRCerka wrote:nema.burek_in_space wrote:Evo bez zezanja pitam,ima li se shta kvalitetno vidjeti u tom kaficu na?!
-
mIRCerka
#361 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
najoybiljnije...ali je super pogled nekome u Ofisburek_in_space wrote:Ozbiljno?!mIRCerka wrote:nema.burek_in_space wrote:Evo bez zezanja pitam,ima li se shta kvalitetno vidjeti u tom kaficu na?!
Fakat, stampedo...ono treba ici svaki dan, pod leksaurinima, i onda fino radnju po radnju obilaziti...
-
♥ Julianna ♥
#362 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Ššššš Baby, ja sam tamo undercoverbabyline wrote:♥ Julianna ♥ wrote:babyline wrote:da ovo nije dnevnik jedne shopingholicarke
![]()
![]()
Ahh Baby, Baby
ni tebe nigdje da nisi i ti tamo preselila obilazis, kupujes, parkiras, razgledas, pijes kafu i najjjjjvaznije prenosis za forum
- burek_in_space
#363 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Odbijam unic' u objekat u kojem me nece dochekati bar 10 dekoltea.mIRCerka wrote: najoybiljnije...ali je super pogled nekome u Ofis![]()
Fakat, stampedo...ono treba ici svaki dan, pod leksaurinima, i onda fino radnju po radnju obilaziti...
-
opet ja
#364 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
u cumezuzgembo_sa wrote:A gdje u centru ima jeftinije?suspect_zero wrote:a cijena kafesitnica....od 2 - 3,50 KM,
jel' kafa u cumezu jos 0,50 km?
-
♥ Julianna ♥
#365 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
babyline wrote: hej ti si ona s perikom i prslukomto je mistery shopping sa stilom vala
![]()
haj nemoj nikom pricat
-
suspect_zero
#366 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
burek_in_space wrote:Evo bez zezanja pitam,ima li se shta kvalitetno vidjeti u tom kaficu na?!
Ako nekada ponovo krenem put BBI-a javim ti ranije.............čisto da ostaneš neuskraćen za jedan dobar dekolte
- burek_in_space
#367 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Srce si,znash!suspect_zero wrote:burek_in_space wrote:Evo bez zezanja pitam,ima li se shta kvalitetno vidjeti u tom kaficu na?!
Ako nekada ponovo krenem put BBI-a javim ti ranije.............čisto da ostaneš neuskraćen za jedan dobar dekolte
-
Hoce li sloboda ...
#368 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Face su fuj, nova otvorenja ovakvih objekata uvijek privlace najprimitivnije likove. Pretpostavljam da ce navala papaka i seljaka da se smanji u narednim danima, nece vise centar biti "in" pa ce se seljadija preseliti na druge lokacije. A centar mi se svidja, jedini problem su face. Primitivne, brate, do bola.
- strong69
#369 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Bio sam danas "tek". NIti me zanima, niti imam zelju da gledam ovakve objekte ali mi prijatelj ugovori kafu tu...
Prvo, dobio sam utisak da je malo tijesno. Odnosno da se teze provlaciti i da od stepenica i prolaza do butika ima malo prostora sto mi se ne dopada. S druge strane, mozda je to zbog mnostva ljudi koji su se nalazili tu u vrijeme mog prisustva.
Sam objekat mi ne predstavlja nista spektakularno od cega ce mi zastati dah. Najpozitivnija stvar koja me odusevila nema veze sa samim objektom nego sa prostorom oko objekta. Veliki plato, sirok i lijepo ureden je odlicna stvar.
Za one koji vole ove "sportove" kupovine i razgledanja izgleda kao dobar izbor.
Prvo, dobio sam utisak da je malo tijesno. Odnosno da se teze provlaciti i da od stepenica i prolaza do butika ima malo prostora sto mi se ne dopada. S druge strane, mozda je to zbog mnostva ljudi koji su se nalazili tu u vrijeme mog prisustva.
Sam objekat mi ne predstavlja nista spektakularno od cega ce mi zastati dah. Najpozitivnija stvar koja me odusevila nema veze sa samim objektom nego sa prostorom oko objekta. Veliki plato, sirok i lijepo ureden je odlicna stvar.
Za one koji vole ove "sportove" kupovine i razgledanja izgleda kao dobar izbor.
- maybelline
#370 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Bila, vidjela i mogu reci da je previse skupih butika, koliko sam vidjela nema knjizare, apoteke, kioska, DM-a, CM-a, Samshop-a, Mamce-a...Danas bilo preevise ljudi, ali opast ce i to narednih dana kad se raja zasiti i toga... Samo me zivo zanima ko ce tamo sve kupovati i hoce li vrijediti drzati BBI samo zbog nekolicine ljudi...
-
mIRCerka
#371 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
ima DM ba, unutra, cosak prema radicevoj, gleda coskom u centralni zatvor...
- alica.k
#372 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
ima i apoteka, eurofarm, dole u prizemlju kod konzuma.
- Troll_Happens
#373 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
BBI: Mladim parovima zabranjeno ljubljenje!?
SARAJEVO - Kao što je to Pincom.info prvi objavio, u nedavno otvorenom sarajevskom BBI centru zabranjena je prodaja alkohola i svinjetine, kao i sportsko klađenje.
No, kako se doznaje iz uvodnika novog broja sarajevskog tjednika "Slobodna Bosna".
- Navodno, smjerni trgovci i hostese upozoravaju zaljubljene parove da se suzdrže i od držanja za ruke i sličnih oblika perverzija sve dok se u ljubavno-potrošačkoj ekstazi nalaze u tom hramu "liberalnog kapitaliznma", stoji među ostalom u uvodniku kojeg potpisuje Senad Avdić.
Inače, autor analizira fenomen "islamizacije" Sarajeva čiji je spomenik, po njemu, BBI centar.
pocelo je izgleda i uslo na velika vrata... jos malo ce citav grad ovakav biti pod seriatskom policijom daleko mu moja kuca bila...
stvarno degutantno i fuuuuj

SARAJEVO - Kao što je to Pincom.info prvi objavio, u nedavno otvorenom sarajevskom BBI centru zabranjena je prodaja alkohola i svinjetine, kao i sportsko klađenje.
No, kako se doznaje iz uvodnika novog broja sarajevskog tjednika "Slobodna Bosna".
- Navodno, smjerni trgovci i hostese upozoravaju zaljubljene parove da se suzdrže i od držanja za ruke i sličnih oblika perverzija sve dok se u ljubavno-potrošačkoj ekstazi nalaze u tom hramu "liberalnog kapitaliznma", stoji među ostalom u uvodniku kojeg potpisuje Senad Avdić.
Inače, autor analizira fenomen "islamizacije" Sarajeva čiji je spomenik, po njemu, BBI centar.
pocelo je izgleda i uslo na velika vrata... jos malo ce citav grad ovakav biti pod seriatskom policijom daleko mu moja kuca bila...
-
mIRCerka
#374 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
smijesno stvarno, tange u izlogu da budu, a da ne daju da se ljudi cmacu...mislim fakat...preCerano...Jedan001 wrote:BBI: Mladim parovima zabranjeno ljubljenje!?
- le piaf
#375 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
kljucne rijeci su boldiranemIRCerka wrote:smijesno stvarno, tange u izlogu da budu, a da ne daju da se ljudi cmacu...mislim fakat...preCerano...Jedan001 wrote:BBI: Mladim parovima zabranjeno ljubljenje!?