Lift je od presudne važnosti. Pogotovo za ljude koji koriste invalidska kolica, a kojih ima povelik broj u gradu Sarajevu. Nadam se da će neko ovdje javiti čim sazna da radi lift i nadam se da će to biti uskoro.mima wrote:Lift je od velike vaznosti.
Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
-
Gloria1982
#326 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
- sheilak
#327 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Centar je nedovrsen, ponuda losa, cijene previsoke- vecina tipa CF u Ferhadiji. Nadam se da ce se to promijeniti. U Sarajevu ima i previse ambiciozno zapocetih trgovackih centara, koji se na kraju pretvore u Skenderiju. Ovaj jeste u centru grada i izgleda ok ( Iako je moglo i puno bolje. Narocito steta prostora ispred centra - previse betona ), ali bojim se da opet ne bude " izvana gladac, iznutra jadac " - pod " jadac " mislim na sadrzaj, ponudu, itd. Trebali bi barem malo uvaziti sugestije posjetilaca.
-
paral0c0
#328 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
uh na SIX su mi oci ostaleCompos_Sui wrote:mIRCerka wrote: ona u galeriji nije neka pljacka, isla sam danas vidjet, ocekivala sam nesto wow, kad ono skroz ok cura...
Urban Republic ima pristojne cijene, Champion takodjer, ostalo je zhara i totalno van nasih standarda...jedino je dobra i pristojnih cijena ona SIX dzidzara na samom ulazu, svasta nesto po osam maraka...
ja bi ono sve pokupovala
da naslijepo uzmes nesto...valjalo bi
Ima i ovde u NL taj SIX isto su pravo jeftini.
u BBI centru je novo Replay, TommyHilfiger, Lush i Six ostalo vec vidjeno.
Nista od Zare, Jack&Jones, VeroModa, Esprit i tako dalje....
-
Maybach
#329 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Nesto od Veromode,jack&jones,only i slicno ima u radnji na prvom spratu lijevo zajedno sa ostalim nekim brendovima
-
paral0c0
#330 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Znam, ali jos nemamo njihov pravi shop, cak u Zadru ima njihov shop, ali u centru jednog glavnog grada nemaMaybach wrote:Nesto od Veromode,jack&jones,only i slicno ima u radnji na prvom spratu lijevo zajedno sa ostalim nekim brendovima
- alica.k
#331 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
koliko znam, colliers je doveo zaru, pull and bear, bershku, stradivarius i slicno u avenue mall u zg i u deltu u bg...a oni su isto nest sa altom povezani.paral0c0 wrote:Nista od Zare, Jack&Jones, VeroModa, Esprit i tako dalje....
mislim da je citava prica oko zare u bbi bila jedna velika suplja...
- bez_ideje
#332 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Joj ljudi zvucite ko da se nema majice i pantola gdje kupit 
- Better Man
#333 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Već sam na ovoj temi napisao da Replay nije nešto novo u Sarajevu. još 1999. godine bila je Replay Radnja u Štrosmajerovoj na lijevoj strani kad se skrene u ulicu iz Miskinove, odnosno Ferhadije. Sad je tu neka parfumerija. Takođe u Skenderiji kad se uđe sa strane gdje je teta razapeta i krene pravo, na drugom čošku sa desne strane gdje je radnja kompjutera, tu je umjesto te radnje prije bila radnja DownTown, gdje su takođe držali Replay, Energy, Wrangler itd. Tu sam bio kupio Replayeve cipele.paral0c0 wrote:uh na SIX su mi oci ostaleCompos_Sui wrote:mIRCerka wrote: ona u galeriji nije neka pljacka, isla sam danas vidjet, ocekivala sam nesto wow, kad ono skroz ok cura...
Urban Republic ima pristojne cijene, Champion takodjer, ostalo je zhara i totalno van nasih standarda...jedino je dobra i pristojnih cijena ona SIX dzidzara na samom ulazu, svasta nesto po osam maraka...
![]()
![]()
ja bi ono sve pokupovala![]()
da naslijepo uzmes nesto...valjalo bi[/quote}
Ima i ovde u NL taj SIX isto su pravo jeftini.
u BBI centru je novo Replay, TommyHilfiger, Lush i Six ostalo vec vidjeno.
Nista od Zare, Jack&Jones, VeroModa, Esprit i tako dalje....
- x0z0y0
#334 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
otvorila se zara preko puta BBI..alica.k wrote:koliko znam, colliers je doveo zaru, pull and bear, bershku, stradivarius i slicno u avenue mall u zg i u deltu u bg...a oni su isto nest sa altom povezani.paral0c0 wrote:Nista od Zare, Jack&Jones, VeroModa, Esprit i tako dalje....
- Irm@
#335 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
ma kakva zara...Compos_Sui wrote:otvorila se zara preko puta BBI..alica.k wrote:koliko znam, colliers je doveo zaru, pull and bear, bershku, stradivarius i slicno u avenue mall u zg i u deltu u bg...a oni su isto nest sa altom povezani.paral0c0 wrote:Nista od Zare, Jack&Jones, VeroModa, Esprit i tako dalje....
Azel France... prolazila sam danas pa sam i svratila... ono sto ostane u nekoj od susjednih zemalja u zari uzme azel pa prodaje... naravno uvijek ostanu veci brojevi pa tako da ima fini stvari za punije djevojke...
sto se tice ovih sto nose S i XS nista od tog veselja...
Zara je u Beogradu je predivna... ah tog uzbudjenja na 2 sprata
-
♥ Julianna ♥
#336 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
babyline wrote:da ovo nije dnevnik jedne shopingholicarke
- ProbuseniDolar
#337 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Danas naletjeh pa reko da podijelim sa vama: Armani body majica kratkih rukava 168KM, Armani muski kais 258KM
, Replay farmerke 320KM, TH polo majica 155 KM ... eto navalite, jos malo pa nestalo

-
paral0c0
#338 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Mislim da je ALTA mal za Zaru, posto oni vecinom kupe jedan kompletan sprat, alta ima samo 2 sprata...
-
paral0c0
#339 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Normala, takve su cijene isto u Holandiji! http://www.tommyhilfiger.nlProbuseniDolar wrote:Danas naletjeh pa reko da podijelim sa vama: Armani body majica kratkih rukava 168KM, Armani muski kais 258KM, Replay farmerke 320KM, TH polo majica 155 KM ... eto navalite, jos malo pa nestalo
![]()
![]()
- River_isle
#340 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Mene je komplet centar odusevio; konacno pravi trgovacki centar gdje se moze naci sve sto treba
a cijene odgovaraju kvaliteti i brendu; sto se mene tice, hvala BBi-ju na stefanelu, naf nafu, motivima, urban republicu... a za ostalo cu morati da stedim za sada
a cijene odgovaraju kvaliteti i brendu; sto se mene tice, hvala BBi-ju na stefanelu, naf nafu, motivima, urban republicu... a za ostalo cu morati da stedim za sada
- amrica
#341 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
ProbuseniDolar wrote:Danas naletjeh pa reko da podijelim sa vama: Armani body majica kratkih rukava 168KM, Armani muski kais 258KM, Replay farmerke 320KM, TH polo majica 155 KM ... eto navalite, jos malo pa nestalo
![]()
![]()
Je li to nestalo onih mojih trofrtaljki u replay-u od 495 KM?
A taman posla da kupim par komada...
- upravnik
#342 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
blago vama djeco...
uspijete napuniti 30 stranica sa tim replay-tomi-điđi-miđi stupidnostima...
aferim
uspijete napuniti 30 stranica sa tim replay-tomi-điđi-miđi stupidnostima...
aferim
-
*mima*
#343 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Compos_Sui wrote:otvorila se zara preko puta BBI..alica.k wrote:koliko znam, colliers je doveo zaru, pull and bear, bershku, stradivarius i slicno u avenue mall u zg i u deltu u bg...a oni su isto nest sa altom povezani.paral0c0 wrote:Nista od Zare, Jack&Jones, VeroModa, Esprit i tako dalje....
Ono nije zara....ono je odron.
- alica.k
#344 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
nisi ni blizu istine, zara kupi dva prostora na dva sprata da ih moze sastaviti, a da kupi citav sprat, nigdje ne vidjeh. onda ispade, jedan citav sprat, nijedna druga prodavnica sem zare. i u bg i u zg i u ljubljani ima zara na dva sprata, al bogami ima i petsto drugih prodavnica na oba ta sprata.paral0c0 wrote:Mislim da je ALTA mal za Zaru, posto oni vecinom kupe jedan kompletan sprat, alta ima samo 2 sprata...
ne znam jesi ikad prolazio/la pored alte, al ono bas PORED (ja sam tamo haman svaki dan), al alta uopste nije mali objekat. ono je ogromno. zamisli jednu veliku zaru na citavom spratu. tobe jarabi.
- nineinchnails
#345 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Otiš’o, vidio, pogledio.
Tzv BBI Centar je ustvari jedan VELIKI KA(HV)FIĆ, i ništa više!
Zgrada je dobra, lijepo izgleda i to………….ali ponuda “0 poena”.
“Sarajka” je bila vrh što se ponude tiče i bila je funkcionalnija. Tamo si mogao naći sve od igle do lokomotive: bicikla, muzičke instrumente, bijela tehnika, audio-video tehnika, školski pribor, knjige, muzika, tepisi itd itd. A ovdje samo krpe i krpice, butik “vakav” butik “nakav”. Bezveze.
I mnoštvo hodnika i prolaza i pokretnih stepenica (nefunkcionalno!). Nikad ga stići pregledati, a ništa ne vidiš na kraju.
Onaj granap (Konzum) u podrumu je bio i prije u sklopu “Sarajke” i koliko se sjećam “bio je veći”…….
Dakle, BBI centar je samo LIJEP I VELIK KA(HV)FIĆ ko stvoren za druzenje raje.
Tzv BBI Centar je ustvari jedan VELIKI KA(HV)FIĆ, i ništa više!
Zgrada je dobra, lijepo izgleda i to………….ali ponuda “0 poena”.
“Sarajka” je bila vrh što se ponude tiče i bila je funkcionalnija. Tamo si mogao naći sve od igle do lokomotive: bicikla, muzičke instrumente, bijela tehnika, audio-video tehnika, školski pribor, knjige, muzika, tepisi itd itd. A ovdje samo krpe i krpice, butik “vakav” butik “nakav”. Bezveze.
I mnoštvo hodnika i prolaza i pokretnih stepenica (nefunkcionalno!). Nikad ga stići pregledati, a ništa ne vidiš na kraju.
Onaj granap (Konzum) u podrumu je bio i prije u sklopu “Sarajke” i koliko se sjećam “bio je veći”…….
Dakle, BBI centar je samo LIJEP I VELIK KA(HV)FIĆ ko stvoren za druzenje raje.
-
VjecitiStudent
#346 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Osim "moderne" fasade i garaze, moze li mi neko ukratko objasniti koje su prednosti nove magaze u odnosu na "Sarajku"?
- stochar
#347 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
ekskluzivno: iz izvora bliskih vrelu bosne upravo sam saznao da je peppa zatrazila azil u merkatoru!
-
Ban Tvrtko
#348 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Dobro je da imaju balije/ratni profiteri i njihovi mali debilni isprdci gdje da potroše sav taj silni novac koji već 20 godina otimaju od gladnog naroda! Bitno da je halal! A cujem halal je i onaj Johhny Walker što se smješi sa fasade "islamske" banke 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#349 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
UPOZORENJE PRED BAN, pazi na rjecnikBan Tvrtko wrote:Dobro je da imaju balije/ratni profiteri i njihovi mali debilni isprdci gdje da potroše sav taj silni novac koji već 20 godina otimaju od gladnog naroda! Bitno da je halal! A cujem halal je i onaj Johhny Walker što se smješi sa fasade "islamske" banke
- stochar
#350 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
eeeeeee, Peppa nije dobila upozorenje pred ban... banovali su je bez upozorenja...mIRCerka wrote:UPOZORENJE PRED BAN, pazi na rjecnikBan Tvrtko wrote:Dobro je da imaju balije/ratni profiteri i njihovi mali debilni isprdci gdje da potroše sav taj silni novac koji već 20 godina otimaju od gladnog naroda! Bitno da je halal! A cujem halal je i onaj Johhny Walker što se smješi sa fasade "islamske" banke